Pingwiny z Madagaskaru

Penguins of Madagascar
2014
6,8 91 tys. ocen
6,8 10 1 90848
6,2 14 krytyków
Pingwiny z Madagaskaru
powrót do forum filmu Pingwiny z Madagaskaru

Szkoda, że nie dali jeszcze wersji polskiej :(

Proszę was powiedzcie o czym to jest... PROSZE :)

ocenił(a) film na 9
Ducha0246810

rekrutacja szeregowego do ekipy w szerszym tego slowa znaczeniu ;) by byl kims wiecej niz tylko maskotka i pomocnikiem

ocenił(a) film na 5
Ducha0246810

niestety Polacy nie znaja jezykow lub sa leniami stad brak napisow i musimy poczekac na przelom stycznia i lutego by obejrzec po polsku

ocenił(a) film na 7
arek2010

skoro jesteś taki chętny to zapraszam do tłumaczenia, to nie jest tak hop siup przetłumaczyć + w sieci nawet nie ma angielskich napisów z czego by można było tłumaczyć:)

ocenił(a) film na 5
RinOkum

? a czy ja mowilem ze znam jakis jezyk obcy? lol, zastanow sie zanim cos napiszesz.

ocenił(a) film na 7
arek2010

skoro nie znasz to czemu oceniłeś film na 7*, bo skoro go oceniłeś to wywnioskowałem, że widocznie znasz język obcy :)

ocenił(a) film na 5
RinOkum

obejrzalem po hiszpansku i gdzie indziej napisalem ze gdybym obejrzal po polsku nie wazne czy z napisami czy z dubbingiem byc moze ocenilbym wyzej

ocenił(a) film na 7
arek2010

"a czy ja mowilem ze znam jakis jezyk obcy? " To po co to pytanie retoryczne które zaprzecza temu, że znasz jakiś język?

ocenił(a) film na 5
RinOkum

jak ktos zna angielski to potrafi przetlumaczyc ze sluchu pelno jest takich tlumaczen do filmow w sieci.

ocenił(a) film na 8
arek2010

oglądajcie zawsze obie wersje i po angielsku i po naszemu bo zawsze troche zmieniają dowcipy :-)