Nigdzie nie mogę znaleźdź soundtracku z piratów. Chodzi mi dokładniej o melodię "He`s a Pirates" . Wszędzie są tylko miksy a mi chodzi o nieprzerobioną wersję. Jeśli ktoś ma i może się podzielić to proszę o przesłanie na adres : mari140@wp.pl Z góry dzięki
Pozdrawiam :)
Hej! Wysłałam ci utwór! Mam nadzieję, że doszedł, a jak nie to napisz tu, że nie i spróbuję jeszcze raz ;D
Hej, czy mi też możesz przesłac to samo. Mój mail to: vlodek.zam@poczta.onet.pl będę niezmiernie wdzięczny.
Do Marzeny:
Cieszę się że doszło ;D
Do Vlodek...:
Wysłałam, mam nadzieję, ze dojdzie. Jak nie to napisz i spróbuję jeszcze raz ;D
Na pewno podałeś dobry adres?? Bo wysyłałam ci cztery razy i nie mogę wysłać. Nie wiem czego nie chce pójść ;/ Ale dalej będę próbować
Czesc tez lubie ten film, ale zaciekawil mnnie rozmiar tego utworu poniewaz moj zajmuje 2.11 MB i trwa 1:32 .
moglabys mi powiedziec ile twoj kawalek trwa ?
Czy mozna tutaj jakies wysylac prywatne wiadomosci uzytkownikom bo wszedlem w twoj profil i nie moglem znalezc niczego , co by chociarz przypominalo "wyslij prywatna wiadomosc" czy cos .
Jak mi odpiszesz na ta wiadomosc to gdzie bede to widzial ?
Jesli nie zauwaze to mozesz mi rowniez napisac na emailu:
maksghost@op.pl
ghost_hunter@interia.pl
podalem dwa maile w razie czego
wiem że ludzie cię tu zamęczają o te muzyke ale byłbym ci wdzięczny gdybyś znalazła dla mnie chwilkę by wysłać ( pan_wcpiker@interia.pl )
Jak możesz to mi tesh wyślij... ;];];] to jest mój mail: dusiazerebecka@op.pl
Zgóry dzienx:*
po$$dero for all:D
Mogłabyś mi też wysłać? :) Bradzo prrrrroszę. Mój e-mail: anusia_07@op.pl dzięki z góry :)
Hmmmm.... widzę Karola , że stałaą się bardzo sławna;)Wszyscy zabiegają o Twoją pomoc hehe
Do PapaY:
Wysłałam ci e-mail ale nie doszedł, bo mam informację, że to konto jest nieaktywne. Także nie wiem czy podałeś zły adres czy co??? Sprawdź i napisz najwyżej jeszcze raz.
Jeśli jeszcze ktoś by chciał to nie ma problemu!!! tylko zagadajcie do mnie na gg bo nie wiem czy się u jeszcze pojawię!!! Mój numer u mnie na opisie!!!
skoro tak wszystkim wysylasz, to moze mi tez bys przeslala??!! :D
podam ci meila Monia__sopot@wp.pl
dzieki z gory :*