PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37309}

Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
2003
7,7 741 tys. ocen
7,7 10 1 740659
7,3 78 krytyków
Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

.Fajny Film

ocenił(a) film na 10

Hmm w te święta oglądałam ten film po raz I i musze przyznac ze strasznie mi sie podoba. johnny deep gra swietnie. ten film jest smieszny a muzyka jest cudowna..

ocenił(a) film na 10
AnnBennington

Muzyka z tego filmu też mnie urzekła.
Stwarza ten nastrój. Johnny Depp faktycznie gra świetnie, uwielbiam jego postać w "Piratach..." aczkolwiek uważam, że jest wiele innych filmów w których gra lepiej niż tu. Film sam w sobie bardzo ciekawy i śmieszny, ale muszę przyznać że trzecia część to kompletna chała.

Annouche

Do autora tematu: Depp a nie Deep. Sorki, że się czepiam ale nie mogłam wytrzymać ;)

"muszę przyznać że trzecia część to kompletna chała" - toś ty chyba chały nie widziałaś ;) ale się nie czepiam każdy ma różne gusta

Według mnie 3 cz. jest super!!!!!!!!!!!!! (i nie tylko ja tak twierdzę ;))

Mi Depp najbardziej się podobał w "Edwardzie Nożycorękim". Dlaczego? Bo trzeba mieć naprawdę dużo talentu żeby wypowiedzieć w filmie tylko 169 słów, a tak pięknie zagrać :) Jego uśmiech, chód....

Pozdrawiam serdecznie :P

ocenił(a) film na 10
femles_CS

AAA sorry za bląd w nazwisku. Oczywiście wiem jak to sie pisze tylko się machnęłam :)) a co do chały to jak nic takiego nie napisałam... też myśle ze 3 czesc jest swietna...

ocenił(a) film na 10
AnnBennington

HIHI sorry znowu mój bląd myslalam ze z tą Chałą to do mnie :))

ocenił(a) film na 10
AnnBennington

Ja też w tym roku oglądałam ten film 1 raz. 2 i 3 części nie miałam jeszcze okazji obejrzeć, niestety.

Johnny Depp gra super, fabuła filmu ciekawa, ogólnie film bardzo fajny :)