Booskii filmm ^^
Kocham go, oglądam codziennie ;D
Najlepszy jest Kapitan Jack Sparrow ;**
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
WOW
"oglądam codziennie"
To już jest zboczenie
Zboczenie to choroba
Chorobę należy LECZYĆ!
Proponuję na początek oderwać panienkę od telewizora, a płyty z filmem spalić na ofiarnym stosie. Jeśli to nie pomoże - przypasać ją do krzesła a potem na jej oczach palić na zmianę: plakat filmu, zdjęcia "Dżonnego". Plakat filmu, zdjęcie Johnnego, plakat filmu, zdjęcie Johnnego.
Po kilku dniach powinna być zdrowa i rześka jak kloc w toalecie.
Ja też to lubię, ale nie oglądam tego codziennie! Moim zdaniem najlepsza część ze wszystkich (Skrzynia umarlaka, Na krańcu świata - o wiele gorsze).
jak dziewczyna lubi..ciekawe kiedy jej się w końcu znudzi ? ?
ja też lubię to oglądać ale obejżałam to kilka razy zaledwie ;p
Ooo... Rozumiem, że ten film ci się podoba, sama bardzo go lubię, ale oglądać codziennie? Ja chyba nie dałabym rady. Ciekawa jestem, jak szybko ci się znudzi... A może nie ;)?
powiem tak. to bezsensu oglądać ten sam film codziennie, bo prędzej czy później się znudzi, będziesz znała film na pamięć i nie będzie już takiej przyjemności oglądania jak za pierwszym razem. czasem lepiej od czegoś odpocząć a za jakiś czas wrócić i wtedy poczujesz tę przyjemność oglądania bo tak dawno filmu nie widziałas ;)
No codziennie to przesada, znudzi się i to bardzo szybko. Założe się, że już po tygodniu, może dwóch będziesz miała dość. Szczerze mówiąc jak się lubi jakiś film to się go nie powinno oglądać za często, chociaż ja się nigdy nie mogę powstrzymać i z przykrością zawsze stwierdzam, że większość mi się znudziła...