Zwykły trywialny film przygodowy tak wysoko?!?! Za dużo dzieci głosuje na tej stronie bo to już paranoja jest. Są FILMY i filmiki a piraci z karaibów to tylko fajny filmik i taka wysoka pozycja jest śmieszna
nie rozumiem cie ;/ to że film jest wysoko oceniany to wina dzieci ?? a co dzieci maja IQ 5 ?? chyba wiedza co im sie podoba...
poza tym ta lista codziennie sie zmienia więc w przyszłym tygodniu możesz sobie po marudzić o czymś innym ;//
Dla czego od razu doszukiwać się winy tam gdzie jej nie ma.Przecież to ranking właśnie tego co się komu podoba i nie powinno się o to robić afer - tylko dlatego że każdy lubi coś innego.Tu na film webie prawdziwych znawców kina jest naprawdę niewielu a oni raczej nie będą zakładać takich tematów które maja na celu zrobienie afery. Kadży głosuje na to co lubi i tyle.
W tym rankingu najwyraźniej nie chodzi o to, jak dobry był ten film, lecz kto w nim grał!
Johnnego Deppa wprost uwielbiam! Oglądałam sporo filmów z nim. I oczywiście - w piratach zagrał b. dobrze, ale ten film tak czy siak pozostanie chałą. Fajnych scen nie było za wiele. Ale cóż... gusta są różne i nie dyskutuję się o nich. Pozdr.
nie bardzo rozumiem podejście wielu osób... skoro film się podoba dużemu gronu "dzieci" to już jest słaby i w ogole to "chała"... dalczego? skoro sam piszesz zę gra aktorska stoi na bardzo dobrym poziomie. Wg mnie efekty, dialogi również są na takim poziomie, poza tym jest to pierwszy obraz przedstawiający piracką historię w tak barwny (wręcz przekolorowany) sposób. mi się to podoba, jest poprostu dopracowany do konca