PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37309}

Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
2003
7,7 741 tys. ocen
7,7 10 1 740659
7,3 78 krytyków
Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

Beznadzieja!!!

ocenił(a) film na 3

Poza rolą Deppa film jest dnem. Totalna komercha z słabym scenariuszem i drewnianym Bloomem. Podczas oglądania czekałem tylko na występ Sparrowa.

ocenił(a) film na 10
swirOFF

pewnie jestes fanem rambo itp wiec ten film jest po prostu dla ciebie zbyt inteligentny

użytkownik usunięty
koniak

świrr cóż ty możesz wiedziec o dobrym filmie jak masz taki nick ;P nie dziwie sie ;]

ocenił(a) film na 3
koniak

To zobacz co mam w ulubionych! Zobaczymy kto ambitniejsze kino ogląda! Zresztą licz się ze zdaniem innych!

ocenił(a) film na 8
swirOFF

po części się z Tobą zgadzam. chociaż nie powiedziałabym, że jest beznadziejny. moim zdaniem niektóre sceny bardzo się dłużą, jak np. atak Czarnej Perły na samym początku. ciągle tylko walczą i walczą... jednak rola Deppa jest naprawdę genialna. co do blooma - 100 % racji. w sumie to o tym filmie wyrażono już tyle opinii, że zaraz większość jego zagorzałych fanów rzuci się na nas z pazurami.

swirOFF

Nie chyba komuś to wyssało mózg... ale nie warto sie z takimi kłócic.. To poprostu fani teletubisiów :)
Ja tam sądze że film był świetny ... :) ! Co prawda miałabym pare uwag do osoby Willa ((Orlanda Bloom'a)) ale to drobnostki . :)
Pozdrawiam fanów piratów!