W ciekawostkach można znaleźć takie brednie jak te:
"Małpa należąca do Barbossy jest grana przez dwóch małpich "aktorów": 10-letnią Tarę i 8-letniego Levi'ego."
Małpka jest prawdziwa tresowana i żeby zwrócić jej uwagę żeby patrzyła sie w stronę kamery to do niej strzelano z pistoletu na wodę:P a co do małpki z klątwą w pełni księżyca to tylko robota komputerów:P
Pozdro proszę uważać
Czemu zaraz brednie? Masz jakieś informacje, że było inaczej? Bo to, co napisałeś/aś (nie spojrzałam na nicka), nie wyklucza tego, że małpy tresowane mogły być dwie.
"Małpa należąca do Barbossy jest grana przez dwóch małpich "aktorów": 10-letnią Tarę i 8-letniego Levi'ego." wolne żarty - dzieci, małpy, za duże pojęcie dla pirata:P
Dlaczego brednie bo jak to przeczytałem to nie moglem sie powstrzymać i jeszcze jak można nie doceniać zwierzęta nawet takie małpy:P
Pozdro
Hej, ale jaki macie problem? Wydaje mi się że jedna osoba niedokładnie zrozumiała to co przeczytała i stworzyła niepotrzebny konflikt. Małpimi aktorami nazwano dwie kapucynki, małpimi dlatego, że TO SĄ MAŁPY, a aktorami, BO ZAGRAŁY W FILMIE.
Jeżeli ktoś ma wątpliwości propnuję zapoznać się z materiałami dodatkowymi zawartymi na DVD w trzy- lub dwupłytowym wydaniu pierwszej części "Piratów..."