PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37309}

Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
2003
7,7 741 tys. ocen
7,7 10 1 740649
7,3 78 krytyków
Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

Efron?!

ocenił(a) film na 10

http://film.wp.pl/id,91991,title,Zac-Efron-nowym-piratem-z-Karaibow,type,news,wi adomosc.html

mam nadzieję, że to nieprawda.
nie wyobrażam sobie tego pizdeusza w 'piratach'.
matkoooo hutooo! oO

nathalie_paradis

nie aż tak źle bo ma być u boku to znaczy że będzie piratem a czasem będzie zastepował ale w czy w filmie czy na planie

kamilx98

on będzie piratem jacka a będzie go zastępował na statku a jack będzie rał tylko

ocenił(a) film na 10
kamilx98

ale ten idiota zepsuje totalnie 'piratów..'

ocenił(a) film na 7
nathalie_paradis

Jeżeli den skretyniały palant tam zagra to się załamię...
Przez część III już nie jestem wielbicielką Piratów, ale Efron?? Oby nie.. Niech się trzy,a Disneyowskich musicali dla dzieciaków...

Nefertete

to jest jakis pedał i ma grac w piratach to jest chore

nathalie_paradis

mam nadzieje że nie zagra a jak zagra to degusta ;/

nathalie_paradis

Efron najlepiej nadawałby się do zagrania palmy xD Takie samo drewno :D :D

ocenił(a) film na 10
nathalie_paradis

To tylko głupia plota, bardzo głupia plota. Przynajmniej tak cały czas sobie to powtarzam. Słyszy się także pogłoski, że Burton mógłby być reżyserem, a chyba te dwie postacie się wykluczają? Zresztą, zanim zaczną kręcić film, to napewno powstanie jeszcze dużo nieprawdziwych i głupich informacji.

Wkurzona_Lunatic

mam nadzieje że plotka oby plotka pudelek zawsze coś wymyślał na przykład ostatnio pudeelek muwił ze daniel który gra Harryego poottera jest gejem a wcześniej na daniela pudelek gadał że jest nie pełno sprawny wiec

ocenił(a) film na 10
kamilx98

ta informacja nie jest z pudelka, tylko z wp. czytaj uważnie.

nathalie_paradis

sorry pomyliło mi sie bo ktoś już dodał temat o tym koleśiu ale tamtto było z pudelka więc mi sie pokićkalo

kamilx98

plota, plota i jeszcze raz plota. Na szczęście, bo może dzięki temu czwórka nie będzie taką chałą jak trójka