PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37309}

Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
2003
7,7 741 tys. ocen
7,7 10 1 740659
7,3 78 krytyków
Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

Film wybitny...

ocenił(a) film na 10

Uważam,że film jest poprostu świetny.Nie mam co do niego żadnych zarzutów.Mogę powiedzieć,że przede wszystkim jest świetna gra aktorów,a w szczególności Johnny Depp'a,ale inni aktorzy także spisali się na medal.Ja okrzyknęłabym ten film najlepszym w 2003 roku.Wspaniałe efekty specjalne,gra aktorska,krajobrazy i wybitne przedstawienie życia piratów.Cóż dużo mówić poprostu"cool".Moja ocena to:10/10.

ocenił(a) film na 3
Szati_4

Witam!
Wiesz, ja mama co do tego obrazu małe zastrzeżenie. Mianowićie nie uważam, ze ten film tak wspaniale przedstawia zycie piratów. Wg mnie to było bardzo przekoloryzowanie.

ocenił(a) film na 2
miss_Bolt

Określenie Piratów jako filmu ?wybitnego? to lekka przesada, a filmem roku to już na pewno on nie był. Życie piratów też mocno przekoloryzowane i uproszczone (przeczytaj sobie lepiej jakąś książkę o korsarzach). Nie należę do fanów tej serii i nie rozumiem niesamowitego entuzjazmu wokół tej bajki.

Nachtjager

A ja nie rozumie fanów Lotra ... to dopiero bajka ...

ocenił(a) film na 2
Grievous

Nie znoszę filmów LOTR, książka była świetna, a filmy długie i potwornie nudne.

ocenił(a) film na 3
Nachtjager

Życie piratów w tym filmie było ewidentnie skopane, nie rozumiem tego całego entuzjazmu.

miss_Bolt

jak byś chciała przedstawić to tak jak było na prawde nie wytrzymałabyś przed telewizorem nawet minuty...
czy wy wszyscy jeszcze nie wiecie że to film przygodowy w którym muszą być podkoloryzowane wstawki...:ohhh..co za ludzie