Kto jest the best? A kto przeciętny?
Głosujcie!!!
Najlepiej zagral Jacka Sparrowa Johny Depp. Lecz niestety musze przyznac ze z czolowych aktrorow tago filmu njagorzej zagral Orlando Bloom (mogli by mu tak szczerze dac jakies lepsze teksty, oczywiscie mowie o niektorych) Ale filmik lubie i to bardzo wiec mi to w niczym nie przeszjadza :D:D. I polecam innym zeby go ogladneli :)
To oczywiste, że Depp przebił w tym filmie wszystko!!!!!!!!!!!! Jack wamiata!!!!!!!!!!!!!! Pozdróffffka - Kaileena
Chociaż moim ulubioonym aktorem jest Orly, to muszę przynać rację, Jeck Sparow to najlepsza postać zagrana w filmie!
Oczywiście muszę się zgodzić z koleżanką Kaaileną. Postać kreowana przez Johnnego Deppa była zdecydowanie najlepsza. No i co tu dużo mówić. Argumentacji chyba nie potrzeba...
Głupie pytanie:). Jasne,że Jack Sparrow tz. Johhny Depp był najlepszy!!! A najgłupszy?? Hmmm... Chyba Orlando Bloom był taki..eee...za porządny?
jack najlepszy!! (z reszta jak mogło być inaczej w koncu grał go depp:P) ...
najgorszy chyba był orlando bloom
Aniazsk mam prośbe. Czy możesz mi podać źródło, w którym wyczytałaś to ? Bo coś niecos obiło mi sie o uszy ale dawno i niekompletnie a ten temat mnie interesuje :)