Wielu z was temat tego postu zrozumie nie tak jak trzeba :) Mimo że film uważam za bajkę dla dzieciaków (ratuje go jedynie Depp, którego i tak jest w tym filmie za mało) to chce wam powiedzieć o scenie, której pewnie nie zobaczyliście. No może najwięksi fani. Po napisach końcowych pokazana jest uratowana małpka Barbossy; wychodzi z wody, podbiega do skrzyni, wyjmuje jedną "monetę" złota Asteków i w świetle księżyca zamienia się w kościotrupa ponownie. Jak widać jest nawiązanie do kontynuacji. Sprawdzcie i miłego...dokończenia!
Pzdr
Ja nie dotrwałem, i tu przyznaje 100% racji :) Wiedziałem że zawsze należy oglądać filmy do końca łącznie z napisami, bo niejednokrotnie wiele ciekawych rzeczy właśnie w nich jest, Zgadzam sie w pełni z wypowiedzią powyżej i dzieki za przypomnienie :)))))))) Pozdrawiam
No, co do napisów, warto było zostać w kinie na napisach, bo było wydłużone zakończenie :) A wszyscy powychodzili i przegapili, mimo, zen a początku Osioł prosił, żeby zostali :)
JAsne że dotrwałam. Zawsze zostaje na napisach chociaż żeby posłuchać ścieżki. A małpka na pewno jest związana z kontynuacją papa
Nie ma takich słów zeby wyrazic to co czuje!!!!
Ten film jest .... zaje*isty!!!!
A wy jeszcze jakieś głupie podteksty!!!!!
Depp zagrał cudownie!
Bloom tez nie był zły!
Dobrze wybrana obsada!
A film nie dla dzieci ...!!! Film dla mnie ...
KOCHAM TEN FILM!
KOCHAM TE POSTACIE!
:D:D:D:D:D:D:D:D
Ogladałam ten film z 10 razy i nie moge sie doczekac drugiej czesciiiii!!!!!