Ostatnio przeczytałam gdzieś na filmwebie że ma 6 lub 7 częsci piratów z karaibów. Zastanawiam sie czy to prawda, bo z jednej strony bardzo bym się cieszyła ale z drugiej uważam że te kolejne części będą naciągane. Jak ktoś coś o tym wie to niech pisze
nie sądzę żeby kręcili więcej niż 3 części bo każda następna byłaby coraz mniej ciekawa i robiona tylko dla kasy Lepiej gdyby najpierw drugą i trzecią część zrobili porządnie a nie tak jak wyszło w Matrixie ze 1 była ok a potem reszta dno
Piraci z Karaibów mają być trylogią, wiec szczerze wątpie, żeby było więcej cześci niż 3.
Pozdrawiam.
nie wydaje mi sie by było 7 części piratów z karaibów. Poza Star Wars chba nie ma tak długiej trylogi. A ciekawe jak by sie zakończyła 7?? Może Jack jako dziadek zostanie zabity??? Wydaje mi sięże będą tylko 3.
A katie nie ma racji. Wszyskie części matrix były ŚWIETNE!!!!!!!!!!!!!
ja tam nie wiem ale jak już kazdy wspomina ł co kolejne nie będą takie jak pierwsza więc watpie żeby zrobili więcej niż trylogie narazie jedynie Harry Potter będzie miał 7 ale to tam można ciągnać każdy rok jego życia a piraci z karaibów nie są tacy za dużo się pojawiło w pierwszej zeby to ciągneli
Pozdrawiam fanów!!!!!!!!!!
NIE BĘDZIE SIEDMIU CZĘŚCI!! POWIEM WIĘCEJ, NIE BĘDZIE WIĘCEJ NIŻ TRZY. PO PROSTU, OSTATNIM CZASY DEPP W JEDNYM Z WYWIADÓW [TO PEWNIE DO NIEGO NAWIĄZALI] POWIEDZIAŁ, ŻE SZKODA ROZSTAWAĆ MU SIĘ Z TAKĄ POSTACIĄ JAK JACK I, ŻE PRZEZ TE „WSZYSTKIE LATA” ZDĄŻYŁ SIĘ PRZYWIĄZAĆ DO ŻYCIA PIRATA, DLATEGO CHĘTNIE ZAGRAŁBY W KOLEJNYCH CZĘŚCIACH POTC, CHOĆBY MIAŁO BYĆ ICH NAWET SIEDEM. [TROSZKĘ PRZEKRĘCIŁAM JEGO SŁOWA, ALE ZNACZENIE JEST PODOBNE;]]
POZDRAWIAM
FROM HELL
WWW.JDEPP.INFO
Uwielbiam POTC ale zgadzam się z większością - trzy części wystarczą :-)
A dzięki jak zwykle najlepiej poinformowanej From Hell (respect) ciężar spadł mi z serca że zrobią z mojego ukochanego filmu telenowelę :-)
"Prawdopodobnie dokładnie za rok odbędzie się premiera części trzeciej, zwieńczonej, jak wieść niesie, wielką morską bitwą z udziałem niemal wszystkich dotychczasowych protagonistów pirackiego cyklu. Co potem? Dokładnie nie wiadomo, zależy to z pewnością w wielkiej mierze od wyników kasowych. Ale już nie mówi się, że trylogia będzie końcem „Piratów...”. Być może powstaną jeszcze dwa, a może nawet trzy, filmy. W każdym razie Depp jest gotów poświęcić swój czas i talent Jackowi, bo jak twierdzi uwielbia tego faceta i uwielbia go grać."
Także wiecie, w sumie to nic nie wiadomo, chociaż zrobienie z tego mody na sukces to chyba nie jest najlepszy pomysł... Wkradnie się nuda, co jest najgorszym możliwym skutkiem.
Pozdrawiam, Suzume
Myśle, że jednak tylko 3 części będą, bo przecież trzecia część ma pod tytuł: koniec świata. Jakby się okazało, że nakręcą więcej to czwarta musiała by mieć w tytule: początek nowego świata....więc raczej nie sądze, żeby nakręcili więcej
Obawiam się, że Piraci zmienią się jednak w serial. W magazynie "Film" piszą o Verbinskim, jako o "Reżyserze, który nie ma artystycznych ambicji, kręci dla kasy" (to nie moja wypowiedź, w razie czego proszę się nie czepiać). Nie byłabym więc zdziwiona, gdyby powstała 7 część.
Aha, tak przy okazji: koniec świata jest tu w sensie miejsca, a nie unicestwienia Ziemi.
Tak... tytul trzeciej czesci ma jakos tak tytul ^^ Nie mialam na mysli konca swiata, tylko chodzilo mi o jakies miejsce, ktore jest mi nieznane xD
Najprawdopodobniej to miejsce akcji 3 czesci bedzie mialo gdzies w Azji, gdzie tamte tereny w tamtych czasach uwazali za nieznane wody i w sumie koniec swiata ;) a i tak wole gdyby byla tylko trylogia, bo to tak fajnie brzmi, trylogia na miano arcydziela. No a Depp chetnie by zagral w nastepnych czesciach nawet jesli bylo by ich siedem bo po pierwsze dobrze zarabia, po drugie przywiozal sie do postaci Jack'a, po trzecie on na planie bardzo dobrze sie bawi, dlatego tez chyba zgodzil sie wystopic w pierszych kontynuacjach w jego karierze aktorskiej. No ale niech zostanie trylogia to bedzie spox ;) pozdro