Zapraszam do zabawy. Chcę tylko nadmienić tutaj, że tą zabawę nie wymyśliłem ja. Wiec gra polega na tym, że jedna osoba podaje dwie opcje, kolejna wybiera jedną z nich i podaje swoje dwie opcje.
Zacznę
Lepiej być piratem i wieść pełne przygód życie, czy kowalem i żyć nudnie, spokojnie??
Lepiej być piratem i wieść pełne przygód życie
Jack jest z Elizabeth
Czy
Jack będzie z nową postacią którą już dawno kochał , a ona go nie chciała
No pownie, ze bedzie z Lizzy! Zreszta, ktora kobieta nie chciala Jacka? :P
siostra Lizzy czy brat Will? :)
siostra Lizzy,która koleguje sie z Jack'iem
Jack i ty w glutach krakena czy Will i ty w załodze davy jones'a??
Nie chce nikogo obrazac, czykomus wrzucac, czy byc niemila, czy cos:)) Ale taka zabawa ciągle trwa i nie wiem, czy oplaca sie zaczynac nową...
małpka
Styl Liz w I części, czy w II??
to w takim razie przepraszam i prosze o linka do tej strony. Z resztą to nie moja wina, bo jak ja mam przejrzeć te 70 czy tak ile stron i znaleźć tę zabawe, przejrzałem 4 i nie było więc zapodałem tematem. Sorry i nara
Hej, ale mialo byc bez fochów. Nie masz kogo przepraszac i za co, bo chyba nikogo nie obraziles.
Tu jest link
http://www.filmweb.pl/topic/494904/Zabawa+%21+Po+raz+kolejny+%21.html
sorry jak to przyjęłaś jako obrazę. W każdym bądź razie nie miało zabrzmieć fochowato ;)
hey widze ze tu taka sama zabawa jak na forum Piratów z Karaibów 2! ;) Ale wolę do tej dolączyć... tam jest juz 8 stron!
to dla dziewczyn---->Will jako chłopak czy Jack jako przyjaciel?
to dla chłopaków---->Ana Maria jako dziewczyna czy Elizabeth jako przyjaciółka?
Jack jako przyjaciel bo zawsze może się to przerodzić w jakieś uczucie hehe, a will to cienias
Ana Maria czy Tia Dalma
widze, że niektórzy mogą się tu też bawić
Ana Maria
Białe, jedwabne, czyste żagle czy czarne, postrzępione...??
Głupie pytanie-z Jackiem:]
ee..być z Barboss'ą czy z ojcem Will'a?(wiem..głupszego pytania już nie mogłam wymyślić;])
Dziewczyną Willa, zawsze będzie można go zostawić dla Jacka.
Zginąć za Jacja czy patżeć jak on ginie?
patrzec jak on ginie:P:P(oczywiscie patrzec tak jak Lizzy najpier sie z nim pocalowac a potem patrzec)
Dla dziewczyn:
Być w związku z Elizabeth i ukrywać to przed Jackiem, czy być w związku z Tia Dalmą i ukrywać to przed Willem?
Dla facetów:
Być w związku z Jackiem i ukrywać to przed Aną Marią, czy być w związku z Willem i ukrywać to przed Elizabeth?