uwielbiam ten film! kocham wręcz. wszystkie części ;* i Jack'a Sparrow'a najbardziej ;] (czyt. Johnny'ego Depp'a)
z niecierpliwością czekam na 4 część!
Jack Sparrow jest niesamowity.
Film polecam i zachęcam do obejrzenia. Warto ;)
I dawać same 10! niech trafi na top 100 filmy. Wszystkie trzy części! ;))
Jack to Jack Depp to Depp. To że Depp gra Jacka nie znaczy że Depp to Jack. I przestań zachęcać do dawania 10 , bo to nic nie zmieni,jest do cholery lepszych filmów. To że film jest naprawdę świetny to insza inszość. :)))
chodziło mi o to, że według mnie Johnny jest świetnym aktorem ;P oglądałam z nim masę filmów i potrafi się doskonale wcielić w każdą rolę ;)
każesz mi przestać zachęcać, ale jednak zgadzasz się z tym, że film jest świetny, więc dlaczego nie miałby być na liście top świat? jak na mój gust film powala np. "Wywiad z Wampirem" który jest na tej liście... ;/
chociaż muszę powiedzieć że 'Wywiad z Wampirem' też mi się bardzo podobał. przez przypadek kliknela mi sie dyszka, ale to juz co innego ;P
Wywiad z wampirem to również świetny film. Co do Deppa nie popadajmy w przesadę że wcieli się w każdą rolę , bo gdyby tak było to łapał by wszystko co mu proponują. Racja świetny aktor i ma niezwykły talent i niesamowita intuicje w swoich wyborach. Fakt że mało jest takich. Nie zrozum mnie źle bo go bardzo lubię i cenię ale Depp wie co lubi i wybiera tylko to co jemu się podoba a to naprawdę cenne.:)))
no spoko spoko ;D wiesz ;P jak dla mnie to mało jest gwiazd takiego formatu jak Johnny Depp czy np Brad Pitt [świetnie zagrał tego szajbusa w 12 małp ;D] ;p a racja, Johnny wie co lubi i takie wybiera filmy- ale zazwyczaj są to bardzo dobre produkcje ;))
a licho wie, co mu proponują ;P
Wywiad jest świetny, jak dla mnie to lepszy od Piratów, i na pewno zasługuje, żeby być na tej liście...
Piraci też są świetni.
Depp też jest świetny.
A Pitt mnie trochę wkurza...
I to już chyba wszystko ;]
Ale w wywiadzie mnie nie wkurzał ani Pitt ani o dziwo piękny Tom Cruise a ni nawet Antonio Banderas. Film był naprawdę świetny.:)))