Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły znów będzie w TV w marcu ale jeszcze nie wiem dokładnie kiedy;) Pozdrowionka:D
Ja oczywiście oglądam, chociaż widziałam już PzK wiele, wiele razy, ale ten film nigdy mi się nie znudzi :)
LUDZIE!!! Nie oglądajcie POTC na Polsacie ! Tłumaczenie jest żałosne i są ciągle reklamy ! Kiedyś jak leciał na Polshitcie to obejrzałem jako Fan Piratów . Ale na tym programie nie da się nic normalnie obejrzeć . Kupcie sobie na DVD a w najgorszym razie w akcie desperacji ściągnijcie z neta ...
Cóż.... ja tam mam to na dvd więc nie wiem ....czymi sie będzie opłacało męczyc z durnymi reklamami...no ale.... JAK NIE BĘDZIE CO ZROBIĆ z czasem...:D ..a zreszta co ja gadam to mój najukochanszy film, lektor CHIŃSKI<ROSYJSKI czy durnowaty POLSATOWY POLSKI -ja będe siedzieć przed tv i koniec kropa
Tylko w Polsce jest lektor ;) W innych krajach są napisy lub Dubbing ;)
Tez mam obie części na DVD i nie będę się męczyć z polshitem . Puszczę sobie na DVD :D
To jest pomysł na 6 z plusem :D Już nie raz tak robiłem . Film w TV się zaczyna a ja go równocześnie puszczam na DVD i kończę godzinę przed tym w tv
Chętnie będę oglądać, ale cóż z męką i to wielką xD Oglądałam "Piratów..." 2 i 1 kilka razy, ale cóż nie mam na DVD. Mam mało kasy, a zresztą rodzinka by się nie zgodziła ;( Blee dla nich to wydawanie w błoto. Jestem w rozpaczy!
Nie gadaj że nie żal ci przyoszczędzić trochę kasy na jeden z najbardziej kultowych filmów ostatnich lat ;)
No cóz... róznie to bywa... ale przecież możesz sobie ściągnąc te filmy z internetu i przegrac na DVD?? z tego co widziałam na EMULE jest dostepna wersja DVD -r POTC 2
a POTC 1 są z lektorem
Mnie osobiście bardzo wkurzają reklamy które przerywaja filmy..więc obejże troye....a POTC mam na DVD moge obejżec sobie kiedy mi sie zywnie podoba..i bez REKLAM:D