AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Dziś w nocy śniła mi się reklama Piratów, ale myślałam że to nie ma większego znaczenia. Po południu wchodze na stronke Polsatu a tu... Piraci w MegaHicie!!!!! kto mi nie wierzy podaje adres : http://www.polsat.com.pl/oferta/news?inf=100072934&nr=3 [www.polsat.com.pl/ofert...] Zaczynam mieć to samo co moja mama: śni jej się przyszłość :D
Już wcześniej pojawiła się tu informacja, że Piraci będą lecieli na Posacie, więc zaskoczona nie jestem...
uh ah uh ah wybaczcie :) faktycznie jest już taka informacja, ale ja o tym nie wiedziałam czyli dalej utrzymuje fakt że tak jak mojej koffanej mamuśce, śni się przyszłość :D
Pozdrawiam
Uwielbiam Piratów z Karaibów, ale na Polsacie to raczej nie będę tego oglądała:-/ Po pierwsze reklamy co dziesieć minut a po drugie lektor będzie Deppa zagłuszał, na czym niewątpliwie ucierpi urok filmu...
Ja to na pewno nie będę oglądać. Byłem w kinie i do tego mam ten film. Jest świetny. Leci 143 minuty, a w Polsacie z reklamami aż 190... Więc nie będę marnował tych 47 minut mojego życia na odmóżdżanie się reklamami. :]
Dokładnie... jak zobaczyłam w programie, że puszczą "Piratów..." na początku się ucieszyłam ale raczej spasuje bo na Polsacie to można się reklam uczyć na pamięć:/...
lapiej na polsacie niż na tvn. na polsacie reklamy nie sa co 10 min i nie trwają 10 min a na tvn to czasami są po 15 min;/;/
Ha... 15 minut reklam na tvn szczerze mówiąc nie pamietam (no może czasami...) za to 30 min reklam na Polsacie (jedna po drugiej!!) już nie raz sie zdarzyło !!!
i miejmy nadzieje ,że dadzą jakiegoś znośnego lektora i dobre tłumaczenie, bo jak zasadza bobla z tłumaczeniem to spadne z fotela ze śmiechu i sobie pójdę w cholere:-)))
jak będe chciała sobie obejrzec, to na kompie i z napisami.sama naturalność, dobrze słychac aktorów i muzyke...
filmy z napisami królują!!!
no ja też wole filmy z napisami, piratów też mam, ale bardzo bardzo lubie ten film;) jest wart obejrzenia;)