PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37309}

Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
2003
7,7 741 tys. ocen
7,7 10 1 740659
7,3 78 krytyków
Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Dziś w nocy śniła mi się reklama Piratów, ale myślałam że to nie ma większego znaczenia. Po południu wchodze na stronke Polsatu a tu... Piraci w MegaHicie!!!!! kto mi nie wierzy podaje adres : http://www.polsat.com.pl/oferta/news?inf=100072934&nr=3 [www.polsat.com.pl/ofert...] Zaczynam mieć to samo co moja mama: śni jej się przyszłość :D

malpiszonek

Już wcześniej pojawiła się tu informacja, że Piraci będą lecieli na Posacie, więc zaskoczona nie jestem...

malpiszonek

uh ah uh ah wybaczcie :) faktycznie jest już taka informacja, ale ja o tym nie wiedziałam czyli dalej utrzymuje fakt że tak jak mojej koffanej mamuśce, śni się przyszłość :D

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
malpiszonek

nareszcie dadza cos konkretnego w tv a nie same powtorki

malpiszonek

no, no, no polsat się postarał !!!
bravo !!!
:):):)

malpiszonek

Uwielbiam Piratów z Karaibów, ale na Polsacie to raczej nie będę tego oglądała:-/ Po pierwsze reklamy co dziesieć minut a po drugie lektor będzie Deppa zagłuszał, na czym niewątpliwie ucierpi urok filmu...

Sharis

Ja to na pewno nie będę oglądać. Byłem w kinie i do tego mam ten film. Jest świetny. Leci 143 minuty, a w Polsacie z reklamami aż 190... Więc nie będę marnował tych 47 minut mojego życia na odmóżdżanie się reklamami. :]

ocenił(a) film na 10
Polish

Dokładnie... jak zobaczyłam w programie, że puszczą "Piratów..." na początku się ucieszyłam ale raczej spasuje bo na Polsacie to można się reklam uczyć na pamięć:/...

malpiszonek

lapiej na polsacie niż na tvn. na polsacie reklamy nie sa co 10 min i nie trwają 10 min a na tvn to czasami są po 15 min;/;/

ocenił(a) film na 10
loVelyS91

Ha... 15 minut reklam na tvn szczerze mówiąc nie pamietam (no może czasami...) za to 30 min reklam na Polsacie (jedna po drugiej!!) już nie raz sie zdarzyło !!!

ocenił(a) film na 8
malpiszonek

i miejmy nadzieje ,że dadzą jakiegoś znośnego lektora i dobre tłumaczenie, bo jak zasadza bobla z tłumaczeniem to spadne z fotela ze śmiechu i sobie pójdę w cholere:-)))
jak będe chciała sobie obejrzec, to na kompie i z napisami.sama naturalność, dobrze słychac aktorów i muzyke...
filmy z napisami królują!!!

Fame

no ja też wole filmy z napisami, piratów też mam, ale bardzo bardzo lubie ten film;) jest wart obejrzenia;)

loVelyS91

chetnie obejrze mimo ze ogladalem go z 10 razy na HBO ;))