Tutaj zamieszczajmy ulubione sceny, teskty ze wszystkich części Piratów z Karaibów!!! Jest ich bardzo wiele, przypomnijmy je sobie!!!
Widzę, że ja musze zacząć. Mnie bardzo rozśmieszyło:
Ślub Willa i Elizabeth. Barbossa zaczyna:
-Zebraliśmy się tu dzisiaj...(w tym momencie wyskakuje załogant Davy'ego Jones'a) przykuć ci flaki do masztu francowata zarazo!!
śmieszna scena była też, kiedy piraci próbowali nawzajem się powystrzelać, a zamókł im proch. Wtedy Ragetti wpada na genialny pomysł: "możemy ich użyć jako pałek" i trzask Pintela po głowie :)
hah no te sceny były śmieszne :D Mi się podobał tekst Jacka do Barbossy (podczas trybunału braci) "Zastrzelić go, odciąć mu język, zastrzelić język... no i przyciąć tą postrzępioną brodę" XD
!! PROŚBA DO WSZYSTKICH KTÓRZY LUBIĄ METALLICĘ !!
Sorry, wiem, że to nie powinno tu być, ale napiszę. Istnieje nadzieja, że w 2011 roku Metallica zagra w Polsce, we Wrocławiu na otwarciu stadionu. Fani zorganizowali petycję. (to samo zrobili ludzie w Nowej Zelandii-złożyli petycję i przyjechała do nich Metallica, podpisało się na niej 11 tys. osób) fani w Polsce też robią petycję, podpisało się na niej ponad 14 tys. osób.
JEŻELI CHCESZ, ABY W 2011 ROKU PRZYJECHAŁ ZESPÓŁ METALLICA DO WROCŁAWIA, PODPISZ SIĘ POD PETYCJĄ:
http://www.metallica.trynet.pl
jeżeli chcecie wiecej info na ten temat, poczytajcie.