PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37309}

Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
2003
7,7 741 tys. ocen
7,7 10 1 740649
7,3 78 krytyków
Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

Tutaj zamieszczajmy ulubione sceny, teskty ze wszystkich części Piratów z Karaibów!!! Jest ich bardzo wiele, przypomnijmy je sobie!!!

ocenił(a) film na 10
CaptainGreenlight

Widzę, że ja musze zacząć. Mnie bardzo rozśmieszyło:

Ślub Willa i Elizabeth. Barbossa zaczyna:
-Zebraliśmy się tu dzisiaj...(w tym momencie wyskakuje załogant Davy'ego Jones'a) przykuć ci flaki do masztu francowata zarazo!!

ocenił(a) film na 10
CaptainGreenlight

śmieszna scena była też, kiedy piraci próbowali nawzajem się powystrzelać, a zamókł im proch. Wtedy Ragetti wpada na genialny pomysł: "możemy ich użyć jako pałek" i trzask Pintela po głowie :)

użytkownik usunięty
CaptainGreenlight

hah no te sceny były śmieszne :D Mi się podobał tekst Jacka do Barbossy (podczas trybunału braci) "Zastrzelić go, odciąć mu język, zastrzelić język... no i przyciąć tą postrzępioną brodę" XD

ocenił(a) film na 10

!! PROŚBA DO WSZYSTKICH KTÓRZY LUBIĄ METALLICĘ !!

Sorry, wiem, że to nie powinno tu być, ale napiszę. Istnieje nadzieja, że w 2011 roku Metallica zagra w Polsce, we Wrocławiu na otwarciu stadionu. Fani zorganizowali petycję. (to samo zrobili ludzie w Nowej Zelandii-złożyli petycję i przyjechała do nich Metallica, podpisało się na niej 11 tys. osób) fani w Polsce też robią petycję, podpisało się na niej ponad 14 tys. osób.

JEŻELI CHCESZ, ABY W 2011 ROKU PRZYJECHAŁ ZESPÓŁ METALLICA DO WROCŁAWIA, PODPISZ SIĘ POD PETYCJĄ:

http://www.metallica.trynet.pl

jeżeli chcecie wiecej info na ten temat, poczytajcie.