W kinie obejrzałam, na DVD kupiłam, w domu obejrzałam i się uśmiałam/zakochałam. Dobry film akcji, świetna rola Depp'a, Bloom też niezły...Ogólnie mówiąc: jeśli lubisz zręcznie nakręcone filmy przygodowe ze śmiesznymi dialogami i ciekawą obsadą, idź do kina albo kup ten film i oglądaj go w domu, śmiejąc się wciąż z tych samych scen i dzieląc z bohaterami ich przygody. Gorąco POLECAM
hejka ja równeż polecam, tylko ostatno zgubiłam DVD z tym flmem :-( buuuuu a ja taka zakochana......
JA TEZ UWIELBIAM TEN FILM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!W KINIE NIESTETY NIE WIDZIALAM ALE NA CD I KUPILAM KASETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KOCHAM TEN FIOLM I JOHNNY DEPP'A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piraci z KAraibów są wspaniali, jeeden z moich ukochanych filmów, które oglądam, kiedy ma psychicznego doła, i w każde inne okazje. Polecam gorąco wszystkim, którzy lubią inteligentne, ale zabawne dialogi, bez lejącej się wszędzie krwi itp. To jest jedna z rzeczy, która mnie w Piratach urzekła-mało jest filmów, w których dialogi są śmieszne, ale zręcznie zrobione i powiedziane. Zbyt często spotyka się nieśmieszące, sprośne żarty, a brakuje w filmach takiego Sparrowa , którego twarz zmienia się 50 razy na jedno zdanie. Jednym słowek-kocham ten film.
Eovina