PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37309}

Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
2003
7,7 741 tys. ocen
7,7 10 1 740659
7,3 78 krytyków
Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

Czy ktoś widział może pokazy Mistrzów Łyżwiarstwa figurowego a przede wszystkim występ brązowych medalistów par tanecznych-Margarity Drobiazko i Povilasa Vanagasa ?
Do swojego specjalnego pokazowego programu wykorzystali muzykę z "Piratów..." i poprostu świetnie wpasowali sie w klimat!!! Ponadto Margarita jest łudząco podobna do K. Knightley. Jestem poprostu zachwycona ich występem:) Margarita i Povilas walczyli na lodzie -co bez wątpienia nie jest łatwe:D
Jestem pewna, że oni oglądali "Piratów..." bo patrząc na ich wystep chwilami miałam wrazenie, że oglądam film:)
Jak ktoś będzie miał okazje obejrzeć pokazy z tych mistrzostw to bardzo polecam.

ocenił(a) film na 10
Mademoiselle

Dziś o ile sie nie mylę na Eurosporcie o 23:30 będzie powtórka pokazów z Lyonu... ale nie jestem pewna:)

ocenił(a) film na 10
Mademoiselle

Na Igrzyskach Olimpijskich ta para nie została doceniona. Jest mi z tego powodu bardzo przykro... bo strasznie ich polubiłam od występu do muzyki z tegoż cudownego filmu. Niestety w Turynie zajęli dopiero 6 miejsce :(...
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Mademoiselle

Jeśli chociaż odrobinkę interesuje Was łyżwiarstwo (i/lub muzyka z Piratów) ZOBACZCIE ten występ !!!
http://www.youtube.com/watch?v=4e9VwYJrM3s&search=vanagas [www.youtube.com/watch?v...]

Mademoiselle

Mi już się ten filmik ładuje i zaraz obejrzę... jestem bardzo ciekawa skoro tak polecasz ten pokaz....

użytkownik usunięty
Kaileena_Farah

cudo!!!!!!! wspaniały pokaz! niczym Walka Will'a i Jack'a [tylko tym razem Jack jest kobieta] i później wejście Elizabeth! Ci sportowcy, a może nawet aktorzy są genialni!

ocenił(a) film na 10

No i o to właśnie chodziło :)
Cieszę sie, że wreszcie ktoś, prócz mnie, ich tu docenił :D
A ten występ... po prostu - TRZEBA TO ZOBACZYĆ !!!

Mademoiselle

Zapomniałam napisać, że widziałam :D Heh. Muszę przyznać, że robi wrażenie, naprawdę świetne widowisko!!!

ocenił(a) film na 10
Kaileena_Farah

Mademoiselle, mam do ciebie pytanie ;p ten print screen ze zwiastunu, ta romantyczna scena z Jack'iem i Elizabeth... wie ktoś o co z tym chodiz? ;p Sparrow przeleci Elke, czy co? ;d

ocenił(a) film na 10
BadGirL_2

wlasnie obejrzalam ten taniec... rzeczywiscie wspanialy

ocenił(a) film na 10
BadGirL_2

Co do mojego avataru to rzeczywiście ta scena jest dla mnie zagadką ...ale mi się tak spodobała i zaintrygowała, ze nie mogłam się powstrzymać, zeby jej tu nie zamieścić :) Ale zastanawiające jest również to, ze Will i Jack walczą ze sobą w zwiastunie...hmmm - chyba nie biją sie o Elizabeth :D ? a może wspominają stare dobre czasy;) ?

ocenił(a) film na 10
Mademoiselle

Kurcze...powtarzam się;)... juz to wczesniej napisalam...hehe...

Mademoiselle

Ja myślę że jednak walczyli o Elizabeth. Chociaż trochę mi ich szkoda ;)

ocenił(a) film na 10
Mademoiselle

Rewelacyjny taniec i faktycznie ma coś z filmu.

ocenił(a) film na 9
Mademoiselle

no poprostu boski (ostatnio naduzywam tego slowa). dziekuje Ci ze to zamiescilas... jak to w tv lecialo to akorat sie spoznilam.

ocenił(a) film na 10
Mademoiselle

Strasznie się cieszę, że Wam też sie ten występ spodobał :) Ja juz go znam na pamięć :D
Pozdrawiam;)

Mademoiselle

Występ jest przede wszystkim ciekawie zaaranżowany... żałuje, że nie widziałam w TV - lepsza jakość i większy obraz. Ale mówi się trudno i płynie się dalej ;) Dobre i to.

ocenił(a) film na 10
Kaileena_Farah

Na prawde rewelacyjny pokaz!!! Dopiero teraz go zobaczyłam... Ta muzyka z piratów taka śliczna ^^ Też żałuje, że nie widziałam tego w TV =( Ale to było prawie 4 miesiące temu, hehe ;-p
Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
Mademoiselle

Niestety link wcześniej podany przestał być aktualny :(
Więc dla zainteresowanych podaję inny - niby taki sam występ, a jednak już trochę mniej dynamiczny... co nie zmienia faktu, że ma swój urok :)
http://www.youtube.com/watch?v=adHINwAps0Q