W piątek na polsacie będą Piraci z Karaibów i roja co oglądać!:)
POMOC!!!!!!!
Pzdr:):P:P:P:P:):)
To zależy...:D
Piraci zaczynają się wcześniej niż Troya...najpierw możesz obejrzeć sobie godzinę Piratów a potem przełączyć na Troyę:D ja tak zamierzam zrobić:D
POTC TCOTBP mam na Dvd więc obejrzę sobie kiedy mi sie podoba ,i to z w miarę normalnym lektorem lub z napisami!Nie chce mi sie męczyć z śmiesznym polsatowym nawijaczem!:D
Pozdrówka
Zalezy równiez co oglądałeś a czego nie oglądałeś;) Albo co oglądałes więcxej razy a co mniej... Albo zrób wyliczankę;)
na ja bede oglądał częsciowo piratów i potem troję chociaz pewnie troje obejzę całą bo reklamy w polsacie bedą trwwać dłużej niż troja no nie?
popieprzona telewizja z tego polstu... typowo prywatna;/
ja chyba też zacznę piratów, później troję. obydwa filmy widziałam wiele razy na HBO, więc żałować nie będę jak coś opuszczę. chyba jednak opłaca sie bardziej troję,bo już na zwiastunie piratów mi się teksty nie zgadzały;/ zresztą rodzina nie pozwoli mi znów oglądać piratów:PP
Albo sobie kup na DVD Piratów i obejrzyj Troję . Ja se obejrzę Piratów na DVD o 19.30 a potem klik na Polski Comedy Central na Borat Bez Tajemnic :D
Ja obejrzę piratów bo troję oglądałem kilkanaście razy na DVD. A piratów tylko raz