PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37309}

Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
2003
7,7 741 tys. ocen
7,7 10 1 740649
7,3 78 krytyków
Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

MOże ktoś wie i m i pomoże :) Jakieś 10 lat temu, może w 1999 roku, może w 2000 leciał w wakacje taki serial animowany o piratach... Tyle pamiętam, że to chyba było na 3 programie i jakoś rano, i że była w nim dziewczyna o imieniu Konstancja... Jeśli ktoś zna jego tytuł, niech mi podpowie :)

ocenił(a) film na 9
INGA_6

a co za to oferujesz i czemu jest ci to potrzebne bo chyba wiem

ocenił(a) film na 8
depp09

Nic za to nie oferuję, po prostu liczę na czyjąś bezinteresowność. A jest mi potrzebne bo zwyczajnie w świecie zapomniałam tytułu, a mam cichą nadzieję że może jeszcze kiedyś puszczą to w TV i chętnie bym sobie obejrzała po raz drugi, a jeśli nie znam tytułu to czytając program nie będę wiedziała że to jest to. Tyle z moje strony, liczę na kogoś kto bezinteresownie mi przypomni.

ocenił(a) film na 9
INGA_6

nie wiem może monsters vs pirates ale chyba nie było konstancji może masz jeszcze jakieś informacje na ten
temat

depp09

Konstancja kojarzy mi się z kolei rysunkowym Robin Hoodem bo tam chyba była jakaś Konstancja, ale to było dawno.

ocenił(a) film na 8
MorganaBlackcat

Z kolei mi z Robin Hoodem kojarzy się tylko Marion... A monsters vs pirates to nie było na pewno, kojarzę jeszcze że ich okręt nazywał się najprawdopodobniej "BŁyskawica" i coś mi się majaczy, że kapitanem był pirat z rudą brodą i w czerwonym ubraniu, ale za tą informację głowy nie daję...

ocenił(a) film na 9
INGA_6

Znam taką bajkę "Kapitan Jack"....

chyba nie to forum...;)