MOże ktoś wie i m i pomoże :) Jakieś 10 lat temu, może w 1999 roku, może w 2000 leciał w wakacje taki serial animowany o piratach... Tyle pamiętam, że to chyba było na 3 programie i jakoś rano, i że była w nim dziewczyna o imieniu Konstancja... Jeśli ktoś zna jego tytuł, niech mi podpowie :)
Nic za to nie oferuję, po prostu liczę na czyjąś bezinteresowność. A jest mi potrzebne bo zwyczajnie w świecie zapomniałam tytułu, a mam cichą nadzieję że może jeszcze kiedyś puszczą to w TV i chętnie bym sobie obejrzała po raz drugi, a jeśli nie znam tytułu to czytając program nie będę wiedziała że to jest to. Tyle z moje strony, liczę na kogoś kto bezinteresownie mi przypomni.
nie wiem może monsters vs pirates ale chyba nie było konstancji może masz jeszcze jakieś informacje na ten
temat
Konstancja kojarzy mi się z kolei rysunkowym Robin Hoodem bo tam chyba była jakaś Konstancja, ale to było dawno.
Z kolei mi z Robin Hoodem kojarzy się tylko Marion... A monsters vs pirates to nie było na pewno, kojarzę jeszcze że ich okręt nazywał się najprawdopodobniej "BŁyskawica" i coś mi się majaczy, że kapitanem był pirat z rudą brodą i w czerwonym ubraniu, ale za tą informację głowy nie daję...