PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37309}

Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
2003
7,7 740 tys. ocen
7,7 10 1 739690
7,3 76 krytyków
Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

Przereklamowany.

użytkownik usunięty

Jack w swoim stroju wygląda jak homoseksualista. Depp nie powinien grać takich ról, nie pasują do niego. Humor niskiej jakości - bardzo bezpośredni i dla nie wymagających zbyt wiele. Film który się ogląda jednym okiem przy obiedzie.

ocenił(a) film na 10

A ty chyba jesteś homo-niewiadomo, widocznie nie wiesz jak wygląda homoseksualista.
A jeśli nie rozumiesz tego humoru to się nie żal.

ocenił(a) film na 2

toż to prowokacja ale trochę nie trafiona film na tą chwile zajmuje 85 miejsce wiec mało kto da się złapać na twój post :)

użytkownik usunięty

Zgadzam się, POTWORNA NUDA! Już nawet nie chodzi o to, że prosty, że dla niezbyt wymagających, że dla gimnazjalistów, że Keira Knightley... że Orlando Bloom... Chodzi o to, że nudny niewypowiedzianie! Oglądałam ostatnio rzeczywiście jednym okiem, choć nie przy obiedzie a przy prasowaniu i stwierdzam, że w tamtym momencie sterta bawełny wydała mi się ciekawsza niż ten produkt filmopodobny.

ocenił(a) film na 10

No widzisz, trudno, żeby podobał się film osobie która go nie rozumie...

użytkownik usunięty
Wonsski

Nic w mojej wypowiedzi nie sugerowało, że go nie rozumiem. Jeśli chodzi o to, że "oglądałam ostatnio rzeczywiście jednym okiem, choć nie przy obiedzie a przy prasowaniu i stwierdzam, że w tamtym momencie sterta bawełny wydała mi się ciekawsza niż ten produkt filmopodobny", to tak się składa, że nie był to pierwszy raz. Film ten widziałam dawno temu po raz pierwszy, przyrzekając sobie, że nigdy więcej. Ale tak się złożyło, że kiedyś po prostu "leciał", co ja przyjęłam ze stoicyzmem i obejrzałam tyle na ile mi starczyło cierpliwości.

ocenił(a) film na 10

OK, to może Ty jesteś tak nudna, że wszystko Cię nudzi.