świetne aktorstwo zwłasza Johnego Deepa;] co tu dużo mowic dostrzegam tylko same pozytywy w tym filmie;]
mam w sumie kilka ulubionych;] nie wiem czy chodzi Ci o filmy podobne do "Piratów...". Jesli tak to tego typu lubie wszystkie czesci WŁadcy Pierścieni";] poza tym mam tez kilka horrorow ulubionych;] a Ty masz jakies ;]
Pytam się ogólnie , bo to rzadkość skupiać się na tym co pozytywne , co nie znaczy że to coś złego. Wręcz przeciwnie to jest bardzo w porządku. Co do moich ulubionych filmów to mam ich sporo bo lubię filmy i kino.:)))
tak jak mowilam raczej nie dostrzeglam w tym filmie zadnych negatywow- ktore napewno bylo <jak praktycznie w kazdym filmie sie zdarza>. Jednak nie byly widac dla mnie tak rażace i stad moja dobra opina o tym filmie;)
Pod tym względem jeżeli wyłączy się umysł nie widać nic rażącego a nawet więcej pozytywów niż na pierwszy rzut oka się wydaję. Mam podobne odczucia do ciebie więc dlatego się pytam. Niby film zwykły ale ma coś niezwykłego w sobie coś co trudno nawet określić. Czy zdajesz sobie sprawę że żaden film o piratach od dawna nie odniósł żadnego sukcesu. Dlatego postanowiono nakręcić ten film by ratować trochę przestarzałą już atrakcje w parku Disneya. Nie sadze żeby planowali aż taki sukces. ,raczej nastawili się na dobra zabawę co właśnie dało ogromny sukces.:)))
Dokładnie -właśnie ten film ma w sobie to COS-dzieki czemu chetnie bym wróciła do niego ponownie.;]Znakomita produkcja, solidne kino rozrywkowe -czyli niezły film o piratach z rewelacyjną obsadą i fabułą;]ja mysle ze nie jest to film wybitny i ambitny, ale... oglada sie przyjemnie! I naprawdę mi się podoba. nikt nie powiedział, ze trzeba tylko i wyłącznie zachwycać się kinem alternatywnym. Poza tym... Johny Deep, mistrzostwo w swojej klasie! I nie chodzi mi tu już o jego "zewnętrzność" (choć przyznam jest na czym oko zawiesić) ale rewelacyjna gre aktorska!;]