PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37309}

Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
2003
7,7 741 tys. ocen
7,7 10 1 740659
7,3 78 krytyków
Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

na filmie zasnałem po prostu kijowy i tyle

wislafan34

Widocznie to nie Twój gatunek i tyle...

Melanie_31

a ja wole obejrzeć Piratów niż kolejna cześć durnowatej piły, i wolę patrzeć na Johnnego, Keirę i Orlando niż jakieś poobcinane ręce czy nogi(a tego jest ostatnio w kinie coraz więcej). Jak na swój gatunek-10/10. pozdr PIRATKA

ocenił(a) film na 7
wislafan34

Może poprostu go nie zrozumiałeś, żeby wogóle go zrozumieć tżeba się skupić, uważnie słuchać tego co mówią aktoży by zrozumieć jego sens.

ocenił(a) film na 7
KamBreeze

żeby nauczyć się ortografii też "tżeba" się skupić :|

użytkownik usunięty
Glanc

ja uważam, że film jest świetny i zasługuje na 10. Jest ciekawy, zabawny, ogląda się go jednym tchem, choc dalsze części to już nie to samo... :)

ocenił(a) film na 9
wislafan34

Nie rozumiem niektórych ludzi... żeby dawać jedynkę filmowi, którego obejrzało się w całości. Ja jak już obejrzałem film to uważam, że zasługuje na co najmniej trzy. Ale wstawiajcie co chcecie dla mnie ten film to 9/10.
Nie daje dziesiątki bo na to zasługują tylko filmy które uważam za epokowe...amen

ocenił(a) film na 9
wislafan34

Nie rozumiem niektórych ludzi... żeby dawać jedynkę filmowi, którego obejrzało się w całości?! Ja jak już obejrzałem film to uważam, że zasługuje na co najmniej trzy. Ale wstawiajcie co chcecie dla mnie ten film to 9/10.
Nie daje dziesiątki bo na to zasługują tylko filmy które uważam za epokowe...amen

ocenił(a) film na 10
Kieszu

Nie wiadomo, czy w całości, skoro udało ci się zasnąć, to faktycznie musiał cie nudzić... Ja filmowi dałam 10 i uważam że jest świetny. No ale tak jak ktoś już pisał może to nie twój gatunek po prostu.

martamar16

Bo jak się koleś spodziewał filmu typu American Pie to się nie dziwie...
Ja osobiście uważam, że to jeden z najlepszych filmów

użytkownik usunięty
wislafan34

to że zasnąłeś na jakims filmie nie znaczy od razu, że masz mu dać 1...

ocenił(a) film na 10
wislafan34

Nie moja wina że sie nie znasz!!!!!!!!!!!!!Idż posłuchaj Tokio Hotel

ocenił(a) film na 9
Kubzen95

Kieszu, napisałeś, że na 10 zasługują tylko filmy epokowe. Ale czy ten film nie jest epokowy? Najlepszy film o piratach w historii, bo nikt chyba nie powie, że jest inaczej.