a ja wole obejrzeć Piratów niż kolejna cześć durnowatej piły, i wolę patrzeć na Johnnego, Keirę i Orlando niż jakieś poobcinane ręce czy nogi(a tego jest ostatnio w kinie coraz więcej). Jak na swój gatunek-10/10. pozdr PIRATKA
Może poprostu go nie zrozumiałeś, żeby wogóle go zrozumieć tżeba się skupić, uważnie słuchać tego co mówią aktoży by zrozumieć jego sens.
ja uważam, że film jest świetny i zasługuje na 10. Jest ciekawy, zabawny, ogląda się go jednym tchem, choc dalsze części to już nie to samo... :)
Nie rozumiem niektórych ludzi... żeby dawać jedynkę filmowi, którego obejrzało się w całości. Ja jak już obejrzałem film to uważam, że zasługuje na co najmniej trzy. Ale wstawiajcie co chcecie dla mnie ten film to 9/10.
Nie daje dziesiątki bo na to zasługują tylko filmy które uważam za epokowe...amen
Nie rozumiem niektórych ludzi... żeby dawać jedynkę filmowi, którego obejrzało się w całości?! Ja jak już obejrzałem film to uważam, że zasługuje na co najmniej trzy. Ale wstawiajcie co chcecie dla mnie ten film to 9/10.
Nie daje dziesiątki bo na to zasługują tylko filmy które uważam za epokowe...amen
Nie wiadomo, czy w całości, skoro udało ci się zasnąć, to faktycznie musiał cie nudzić... Ja filmowi dałam 10 i uważam że jest świetny. No ale tak jak ktoś już pisał może to nie twój gatunek po prostu.
Bo jak się koleś spodziewał filmu typu American Pie to się nie dziwie...
Ja osobiście uważam, że to jeden z najlepszych filmów