Czasami to ja was naprawdę nie rozumiem. Każdy film z Johnnym Deppem jaki pooglądaćie jest dla was super bo on tam gra, a inne rzeczy to się nie liczą. Was tylko on obchodzi?? Przed Piratemi wogóle byście pewnie na niego nie spojrzeli a teraz nagle wszyscy za nim szaleją bo jest piękny i przystojny. Chyba coś nie tak nie????
bo widzisz... teraz taka 'moda' - i na 'piratow', i na depp'a. poczekaj az opadna emocje po premierze drugiej czesci i wyjdzie inny film, z zupelnie innym aktorem. wtedy ludzie rzuca sie na niego, bo bedzie 'top', 'kul' i 'trendy'...
z drugiej jednak strony kazdy ma prawo do wyrazania swojej opinii i wielu z ludzi wypowiadajacych sie na stronach o 'piratach' i johnnym to po prostu ci, ktorzy faktycznie sie nimi [i filmem, i aktorem] interesuja. mimo to, wiekszosc nadal stanowia 'przejsciowi fani', ktorzy nawet nazwiska depp'a poprawnie napisac nie potrafia.
matko...ten temat juz widziałam w skrzyni umarlaka. i poco to pisać?
Sama ogladam piratów z bardzo prostej przyczyny - film mnie zaciekawił. Nie liczy się Tu żaden Bloom ani Depp bo chyba zakochiwanie się w aktorach nie ma sensu...Czasami trzeba się liczyc z tym że niektórym podoba sie tak film a nie aktorzy. Pozatym każdy może sobie wzdychać do ekranu a ty tego nie zabronisz głupią wypowiedzią. Sama fanką Deppa nie jestem wiele osób tutaj też nie. Z twojej wypowiedzi wnioskuje że myślisz iż film jest oglądany tylko dla aktorów ( moze być okrrrrrrrrrrrrropnie nudny i zero akcji) Mylisz się a jak widzisz każda swietna produkcja przyciąga do kin.
rozumiem was Depp też jest moim ulubionym aktorem ta informacja była dla tych którzy lubią Deppa tylko za piratów i za urodę a tu przecież chodzi o talent nie????
Cirillo, ja nie lubie deepa ale lubie sparrowa mimo że nie istnieje i jest to twierdzenie abstrakcyjne
przy okazji czytałaś wiedżmina czy ci wyszło takie imie???
Może dlatego że filmy z jego udziałem po prostu takie są.
Tak,prawie wszyscy po piratach zaczeli sie nim interesować ale wg. mnie to dobrze bo chcą się czegos o nim dowiedziec,pooglądać filmy i moze dzieki temu w koncu zobaczą jaki ma talent.A nie tylko piraci...