PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37309}

Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
2003
7,7 741 tys. ocen
7,7 10 1 740659
7,3 78 krytyków
Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

mam pytanko

ocenił(a) film na 10

Czy według was Elizadeth powinna być z Jack'iem czy z Will'em. Bo ja wolałbym żeby Elizabeth była z Jack'iem ponieważ Will jest nudny i lalusiowaty :)

ocenił(a) film na 8
jack_sparrow_5

Niech lepiej zostanie z nudnym i lalusiowatym Willem, bo sama też jest nudna i stroi fochy :P
Tak na serio to ona w ogóle mi nie pasuje do Jacka ta wizja od razu mogłaby popsuć film ;p

jack_sparrow_5

Oczywiście że z Jack'iem. Will to ciota.

ocenił(a) film na 10
bachoolka

Z Will'em. Oczywiście, że Jack jest fajniejszy od Will'a, toteż nie odbierajmy mu tej "fajności". Już lepsze połączenie Jack+Davy Jones, albo Jack+Barbossa. Nawet z Norringtonem byłoby mu lepiej...
A jeśli chodzi o Elizabeth: skoro tak bardzo kocha Jacka, to po co odgrywała ten cały cyrk, kiedy Will uratował Jacka od stryczka(w 1), że niby kocha Will'a? Albo czemu nie została z Jackiem na Perle by zginąć razem z nim? Gdyby naprawdę go kochała nie zrobiłby tego, co zrobiła na końcu 2 części. Pewnie jest wiele osób, które się ze mną nie zgadzają. Być może się mylę. Mylę się??????????????????????

Izu17

NO niby tak ale ona mogła sobie uswiadomic że go kocha dopiero jak go stracili :) :) :P

ocenił(a) film na 9
jack_sparrow_5

A rozważmy inną kwestię-Elizabeth powinna byc z Pintelem czy Raggettim?:P

jack_sparrow_5

Haha...ja jestem za J+L=Together
Ale nie sądze że będą razem takie babskie przeczucie :)

ocenił(a) film na 8
jack_sparrow_5

mysle ze Elizabeth powinna juz zostac z Willem-oni do siebie pasują.No wezcie sobie wyobrazcie Pirata Jacka ktory nie wytrzyma w miejscu i słodką Elizabeth!

ocenił(a) film na 10
Arianne

Fuuu to by było obleśne!!Czy wogóle można ich sobie razem wyobrazić?! Może jeszcze Jack nie będie piratem dla niej... Pomyślcie sobie jakby ten film był głupi...

jack_sparrow_5

Chyba z Will'em:P gdyby była z Jack'iem film chyba stracił by pewien watek i sens-choc przyznam,ze gdu obejrzałam 2. to koncówka mnie zdziwiła:P-czekam na 3 czesc.