ten film to prawdziwa perełka .Jeśli ktoś chce się ze mną sprzeczać to go tak palne że odleci tam gdzie kapitana Czarnej Perły nie chcieli przyjąć .Film jest zarąbisty ,A obsada jeszcze lepsza .Will jest słodziutki ,A Jack rewelacyjny
heh
nie bij mnie... ja nie chce się z Tobą sprzeczać... ja chce dodać tylko tyle do Twojej wypowiedzi: Will jest słodziutki - prawda, Jack jest rewelacyjny - też prawda, ale film zarąbisty - nieprawda, ten film jest ZARĄBISTY przez wielkie Z!!!!!!!!!!!! ;)
miło
myślałam, że Twój komentarz na ten temet będzie dłuższy, ale cieszy mnie, że się zgadzasz z moją uwagą
najlepszy filmik
cieszę się że ty się cieszysz mój komentarz nie był dłuższy bo nie ma tu co pisać.To co zostalo powiedziane tzn ze film jest ZARĄBISTY mówi samo za siebie , może jeszcze coś dodasz?
mmm...
Co mam dodać? rzeczywiście nie był potrzebny dłuższy komentarz na temat " ZARĄBISTEGO", mój błąd, sorka. A co do filmu ogólnie to żadne słowo (przynajmniej dla mnie) nie odda tego jaki jest ten film!
długa dysputa
tak bedziemy ciągnoć tą rozmowę , ale możesz po prostu na gg pogadać ze mną 11 78405.To mój numer gg , możemy se dłużej pogadać na temat filmu Willa i Jacka papatki
długa dysputa
tak bedziemy ciągnoć tą rozmowę , ale możesz po prostu na gg pogadać ze mną 11 78405.To mój numer gg , możemy se dłużej pogadać na temat filmu Willa i Jacka papatki