PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37309}

Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
2003
7,7 741 tys. ocen
7,7 10 1 740659
7,3 78 krytyków
Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

perełka

użytkownik usunięty

ten film to prawdziwa perełka .Jeśli ktoś chce się ze mną sprzeczać to go tak palne że odleci tam gdzie kapitana Czarnej Perły nie chcieli przyjąć .Film jest zarąbisty ,A obsada jeszcze lepsza .Will jest słodziutki ,A Jack rewelacyjny

użytkownik usunięty

heh
nie bij mnie... ja nie chce się z Tobą sprzeczać... ja chce dodać tylko tyle do Twojej wypowiedzi: Will jest słodziutki - prawda, Jack jest rewelacyjny - też prawda, ale film zarąbisty - nieprawda, ten film jest ZARĄBISTY przez wielkie Z!!!!!!!!!!!! ;)

prawda
no właśąnie i to był mój błąd , ZARĄBISTY przez duże litery , ciesze się że sie zgadzasz

prawda
no właśąnie i to był mój błąd , ZARĄBISTY przez duże litery , ciesze się że sie zgadzasz

użytkownik usunięty
Isril

miło
myślałam, że Twój komentarz na ten temet będzie dłuższy, ale cieszy mnie, że się zgadzasz z moją uwagą

użytkownik usunięty

najlepszy filmik
cieszę się że ty się cieszysz mój komentarz nie był dłuższy bo nie ma tu co pisać.To co zostalo powiedziane tzn ze film jest ZARĄBISTY mówi samo za siebie , może jeszcze coś dodasz?

użytkownik usunięty

mmm...
Co mam dodać? rzeczywiście nie był potrzebny dłuższy komentarz na temat " ZARĄBISTEGO", mój błąd, sorka. A co do filmu ogólnie to żadne słowo (przynajmniej dla mnie) nie odda tego jaki jest ten film!

długa dysputa
tak bedziemy ciągnoć tą rozmowę , ale możesz po prostu na gg pogadać ze mną 11 78405.To mój numer gg , możemy se dłużej pogadać na temat filmu Willa i Jacka papatki

długa dysputa
tak bedziemy ciągnoć tą rozmowę , ale możesz po prostu na gg pogadać ze mną 11 78405.To mój numer gg , możemy se dłużej pogadać na temat filmu Willa i Jacka papatki

prawda