PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=37309}

Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
2003
7,7 741 tys. ocen
7,7 10 1 740659
7,3 78 krytyków
Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły

zajebisty

użytkownik usunięty

Film jest po prostu wypaśny!!!!!!!!
Choć nigdy nie interesowała mnie tematyka takich filmów musze przyznać, że jest to interesujący gatunek filmowy. I ten Bloom...Chodzący seks....

użytkownik usunięty

a to dziwne
wow właśnie przeczytałam komentarz (jedyny) w którym zostało powiedziane, że to Orlando był naj naj naj, a nie Depp. BRAWO!!! jednak musisz przyznać, że Depp nieczego sobie w roli pirata

Deep czy Orlando?
Ludzie, a raczej płeć piękna po obejrzeniu tego filmu ma dylemat... Kto zagrał i wyglądał lepiej... Orlando czy Deep? Ja uważam że zagrali obydwaj świetnie... mnie bardzo zauroczył Deep choć nie zwracałam na niego wcześniej uwagi... ale że Bloom jest młodszy i naprawdę przystojny nie mogę powiedzieć że mnie nie zainteresował...... Czekam z wielką wytrwałością na nastęopną część tego wspaniałego filmu..... Napewno warto iść do kin

użytkownik usunięty
reptile

a no tak
Oralndo jest młodszy, ale nie koniecznie przystojniejszy... Johnny jest starszy i ma więcej doświadczania (na planie filmowym), a przystojny też jest... powiedzmy, że obydwoje się wywiązali ze swojej roli ;-)

Deep a może jednak Blom......
Obydwaj byli zabójczy..... Ich plakat wisi u mnie w pokoju.... Deep mnie oczarował a Bloom bardziej pasuje do roli elfa.....

użytkownik usunięty
reptile

dlaczego??
dlaczago sądzisz, że Orlando bardziej pasuje do roli elfa??? czy nie spodobał ci się jako William??? a może po prostu wolisz, strzelających z łuku, superprzystojnych niebieskookich blądynów??? ; P mnie osobiście bardziej przypadła do gustu rola ukochanego Elizabeth.

Orlando - elf czy pirat?
Bloom jest świetnym młodym aktorem. Podobał mi się i w roli Willa Tournera oraz jako elf. Bardzo możliwe że podobają mi się superprzystojni niebieskoocy blondyni .... prawdopodobne..... On zagrał świetnie obu ale wolę go jako...elfa(co nie wyklucza faktu że świetnie zagrał ukochanego Elizabeth Swan)....

użytkownik usunięty
reptile

no...
powiedzmy, że się spisał w obu rolach... jako elf i jako pirat... napisz coś na moje gg 5385033 :)