Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399369
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Powiem szczerze, smutno mi że to jest (być może)ostatnia część. Jednak chcę zauważyć, iż nie było sceny dodanej(chamsko)... wypowiadajcie się, czy i u was jej brakowało.

ocenił(a) film na 10
Blackie_pearl

Jeśli chodzi Ci o tę co po napisach jest to u nas była.Ale ludzie sie nie znają..wyszli z kina jak tylko napisy zastartowały.Tylko nasza ekipa została^^

ocenił(a) film na 8
Arli_Dreamcatcher

ja nie mogłem ogladac, ponieważ minutę później miałem autobus to musiałem pędem biegiem wylecieć z kina ;)

Arli_Dreamcatcher

Ja zostałam do końca napisów... sorry, ale nasza "kochana" ekipa, z kina Jantar nie znała się i jak wyszli prawie wszyscy ludzie (ja i moje qumpele zostałyśmy) to ekran zrobił się biały ( i ni ma nic)...

Blackie_pearl

ja miałam gorzej przez 10 minut widac było tylko napisy xDDDDD i kurde to chyba były obrady braci ale neiwiem xD ludzie już chcieli wychodzic z oburzenia xD nagłosnienie było tak denne że jak by miały zaraz głośniki wybuchnąc <lol2>

S_R_Corpse

Powiedzcie chociaż, co w tej scenie było... mam ochotę napisać e-mail do mojego miejskiego kina...

S_R_Corpse

No to powiedzcie chociaż, co było w tej scenie.... mam ochotę napisać e-mail zażalający :)

Blackie_pearl

Było Pokazane jak Elizabeth z synkiem czekają na powrót Willego. Zielone światło i bum . Wszyscy radośni . POkazali jak Will trzyma sie na mascie cały happy i już. BRADZO wzruszająca scena i jeszcze ta muzyka ;(

S_R_Corpse

Acha..... interesujące hmm, (napiszę coś, bo mi powiedzieli że za krótka odpowiedź...

ocenił(a) film na 9
Blackie_pearl

Tutaj obejrzyjcie sobie tą scenę

http://www.youtube.com/watch?v=kEViJbXRyws

Iluvatar

Dzięki........... wielkie :) ............................

ocenił(a) film na 7
Iluvatar

Niestety usunęli już z Youtube ten filmik i nie dowiem się co tam było :(

użytkownik usunięty
Los_Pomidoros

Ja też niestety nie... JESZCZE nie.DVD wyjdzie już pewnie za kilka miesięcy... i tam to będzie. Już mam odłożoną kasę ;). Czy ktoś dokładnie wie, kiedy wyjdzie DVD?