Powiem szczerze, smutno mi że to jest (być może)ostatnia część. Jednak chcę zauważyć, iż nie było sceny dodanej(chamsko)... wypowiadajcie się, czy i u was jej brakowało.
Jeśli chodzi Ci o tę co po napisach jest to u nas była.Ale ludzie sie nie znają..wyszli z kina jak tylko napisy zastartowały.Tylko nasza ekipa została^^
ja nie mogłem ogladac, ponieważ minutę później miałem autobus to musiałem pędem biegiem wylecieć z kina ;)
Ja zostałam do końca napisów... sorry, ale nasza "kochana" ekipa, z kina Jantar nie znała się i jak wyszli prawie wszyscy ludzie (ja i moje qumpele zostałyśmy) to ekran zrobił się biały ( i ni ma nic)...
ja miałam gorzej przez 10 minut widac było tylko napisy xDDDDD i kurde to chyba były obrady braci ale neiwiem xD ludzie już chcieli wychodzic z oburzenia xD nagłosnienie było tak denne że jak by miały zaraz głośniki wybuchnąc <lol2>
Było Pokazane jak Elizabeth z synkiem czekają na powrót Willego. Zielone światło i bum . Wszyscy radośni . POkazali jak Will trzyma sie na mascie cały happy i już. BRADZO wzruszająca scena i jeszcze ta muzyka ;(