Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399393
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Muszę coś napisać na temat filmu (pewnie 25 było tego mnóstwo, ja też byłam 25 na filmie, ale miałam zepsutego kompa i dopiero dziś jest uff....).

Film był odlotowy !!! Choć trzeba przyznać , że ten scenariusz krążący po internecie nie tak źle się sprawdził, Will i Elizabeth razem i mają syna (jeśli ktoś nie wie-myślę , że wiecie-to było po napisach), choć to pasowało, no i ich wątek jest zakończony, więc jeśli powstawałaby 4 część, to jest wyjaśnione w racjonalny sposób czemu ich nie ma. Wracając to "Piratów 3" to film był boski, Jack był boski i śmieszny i efekty były niesamowite, (szczególnie ostatnia walka, to było COŚ)i oczywiście wspaniała muzyka (bardzo wpadła mi w ucho ta piosenka śpiewana na samym początku, a póxnie przez Elizabeth!!! Bardzo podobała mi sie fabuła, chociaż szkoda mi było gubernatora i Norringtona (teraz tak dziwnie sie ogląda 1 i 2 jak wiadomo, że zginą). Musze mieć jak najszybciej ten film na dvd, jak go wypuszczą , to od razu go kupię (no to sobie trochę poczekam ;D) !!! Zdecydowanie warty obejrzenia film !!! (oczywiście nie napisałam wszystkich zalet filmu po pisałabym przez...nie wiem dokładnie ile :))