Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399356
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Bo nie zobaczyłam epilogu po napisach... szukałam w sieci ale nie znalazłam. Proszę, jeśli ktoś znajdzie, to niech mi poda link do tego fragmentu...

I mam jeszcze pytanie: W ciekawostkach napisali, że Keith Richards zagrał ojca Sparrowa, ale w filmie nie zauważyłam takiej informacji, oprócz tej, że był Króloem piratów :| Coś przegapiłam ?

W rozmowie Sporrowa i postaci granej przez Keitha Richardsa(Trudno mi teraz napisać jego imię)Jack pyta się:
-Jak mamusia?
A Richards wyciaga głowę kobiety
myśle ze to powinno wszystko wyjaśnić,przynajmniej dla mnie,sam scenarzysta powiedział że jest bardzo prawdopodobne ze kapitan jest jego ojcem,zasadniczo jednak jest poprostu królem piratów,a interpretacja należy już do widza.

Edward_Nozycoreki

Według mnie trzy rzeczy potwierdzają te że Teaque jest ojcem Jacka :
1. Tekst " A co z mamusią ? "
2. Byli do siebia bardzo podobnie nawet pod względem rysów twarzy
3. na liście gości premiery w Disneylandzie przy każdym aktorze tam grającym w nawiasie była rola w filmie. przy Richardsie w nawiasie pisało Teaque Sparrow .

Edward_Nozycoreki

Ojciec Jacka jest strażnikiem Kodeksu Piratów i - co można wywnioskować z filmu - to stawia go ponad wszystkimi innymi piratami, bo nikt nie może nie przestrzegać Kodeksu, a jak się komuś nie podoba, to kulka w łeb.