uważam że dobrze by było gdyby jeszcze jedną część nakręcili i do końca powyjaśniali te wątki a nie że Jack został bez statku a Will kapitanem holendra. Co o tym sądzicie??
ja tez bym chciała, zeby jeszcze nakręcili jedna częsc......strasznie mnie martwi will i liz......czemu oni nie moga poprostu byc szczęśliwi, ciagle byc ze soba, a nie raz na 10 lat.....niech ona tez dołaczy do załogi holendra jesli juz, alebo nich ta Kalipso cos zdziała skoro jest biginia morza....niech uwolni willa !!!!
Mnie się trójka bardzo podobała...
Chciałabym żeby powstała jeszcze ta jedna czy dwie części, ale nie więcej. W końcu zrobi się z tego serial... Ale czy to by było takie złe?
telenowela to by nie byla pomysl np. o gwiezdnych wojnach jak to bys nazwala kasaia i ja jestem w pelni zaaaaaaaaaaaaaaaaa
nastepna zajebista czescia
Ja czuję nie dosyt po trzeciej części, więc bardzo chciałbym jeszcze jedną część PzK. Lecz nie od razu bo było by to głupie :P najlepiej jakiś 2009-2010 rok, i żeby był scenariusz dobry. xD
...takie coś dokładnie by sie przydało ..powyjaśnialiby to co najważniejsze
ale jeżeli nawet to nie chce tego zaraz...chciałabym żeby poczekali z tym ze 2 lata...
Dopracowali ciekawie scenariusz i obmyślili wszystko idealnie
zgadzam sie.......noi oczywiscie zeby cała obsada została, bo mysle ze musza sobie wszyscy troche odpoczac.......;p;p
Dwa dni temu obejrzalem "genialna" 3 czesc przygod tej wesolej gromady.
Moj wniosek brzmi nastepujaco: Zeby co roku wypuszczali kolejna czesc przygod Piratow, ostatecznie tak zeby iloscia odcinkow dorownali przygodom Jamesa Bonda, ile ich juz jest- 21?22? Niewazne, zycze wlasnie tylu.
Taki cel powinni sobie postawic tworcy tego filmu ;]
no baa 4 czesc musi nastapic tak jak noc po dniu czy dzien po nocy to dla mnie jest nieuniknione i napewno pojde na to do KINA!!!!!!!!!!!!!