Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399369
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

A mnie obilo sie juz o uszy, ze sa plany i to konkretne dotyczace produkcji 4 czesci... Bede czekac.. Ile osob z was zostalo w sali do zkaonczenia napisow??? Koncowka trwajaca kilkanascie sekund- ale warto bylo-

ocenił(a) film na 10
Simbelmyn

ja tez chce zeby była czesc 4 !!! bo ta 3 sie tak tajemniczo skonczyła.........mam nadzieje ze bedzie........:):):):)

Simbelmyn

ja tez chce 4 część rzeczywiście 3 tajemniczo sie skonczyla.i masz racje ja juz też o tym pisałam że mam być 4 część.niestety nie wiedziłam o tej scenie po napisach bo byłam na pierwszym seansie w moim mieście i oglądałam ją potem na you tube.pozdrawiam!

ocenił(a) film na 6
puma

Mogłabyś podać adres pod którym znalazłaś tę scenę na you tube? Bo szukam, szukam, i znaleźć nie mogę... ;(
Pozdrawiam,
Suzume.

ocenił(a) film na 9
Suzume

4 cześć... oh! juz o tym gdzieś czytałam, tylko ciekawa jestem co w niej się stanie! ;) co oni wymyślą...

niestety do konca napisów nie zostałam poniewaz spieszyłam sie i nie moglam czekac...

jak osoba powyzej prosze o adres na you tube tej sceny bo chetnie obejrze ;D

ocenił(a) film na 7
Mrs__Sparrow

A ja mysle, ze lepiej zostawic tak jak jest. nie ma potrzeby robienia 4 czesci, 3 mimo niedociagniec byla idealnym zwienczeniem sagi. Zobaczylam ze ten film to nie tylko Jack Sparrow, to niesamowita i fantastyczna opowiesc kazdego z boaterow. Mimo szacunku dla panow Teda i Terryego watpie, zeby stworzyli cos, co by nas zaskoczylo, a ciagniecie tematu moze jedynie zaszkodzic dobremu filmowi. Takie jest moje zdanie.

ocenił(a) film na 9
Simbelmyn

http://www.youtube.com/watch?v=dmLnbS0mcPU tutaj macie scenke po napisach :) radze zybko ogladać bo pewnie zaraz ja usuna :P