Ja tesh chce i wiem ze powstanie.Premiera jest wyznaczona na 2011 rok, nie jestem pewien co do całej obsady ale napewno Johny Depp zagra Sparrow'a , ztym ze zmieni się rezyser. Prace filmu rozpoczną sie w 2009 ... troszke trzeba będzie poczekac ale miejmy nadzieje że ten czas (2 lata) dla scenarzystów okarze się owocny ...
Pozdro
A kto Ci takie bzdury naopowiadał? Bajkopisarz jesteś?
A co do kolejnej części, nie róbmy z piratów odgrzewanego kotleta. Dla dobra smaku, na tym poprzestaną zapewne bo mają honor...
Ma powstać kolejny film;] Ale nie będzie to bezpośrednia kontynuacja "Piratów z Karaibów"...
ja chce!!! musi byc cała obsada!!! a jesli chodzi o rezysera to moze byc inny byle by stworzyl zajebisty film!!!!
tak a ja dla odmiany napisze, że nie chce!! Chociaż uwielbiam ten film mogłabym oglądać go codziennie po kilka razy. ALE GONIE CHCE !!! Bo spieprzą to co jest już spieprzone!!
Z tobą też się zgodzę choć film super to w którejś części mogą zrobić totalną klapę ale to się jeszcze okaże jeśli ma im to wychodzić to niech nakęcą jeszcze 4 części ale jeśli mają to zepsuć niech poprzestaną na tym co do tej pory osiągneli .A 4 część i tak będzie .
Film może być idiotyczny, bo im więcej części tym gorszy.. ale 4 powinna być żeby nikt nie zapomniał o piratach :)
Dla mnie nie musi byc cala ekipa. Wystarczy; J.Depp, G.Rush, K.Knightley i zaloga Perły- m.in: Gibbs, Ragetti i Pintel. A i oczywiscie wspanialy rezyser Gore Verbinski
Blooma nie musi być :D a gdyby go tak ... uśmiercić :D cały film by sie zmienił a Elizabrth byłaby z Jackiem :P
jeszcze w zalodze Perły powinien byc Cotton i Marty,o ile Cotton dozyje XD ale zycze mu jaknajlepiej bo go bardzo lubie~!
Mi się wydaje że Piraci z Karaibów to powoli serial a nie film ale nie powiem by mi to przeszkadzało tylko mam nadzieje że w każdej następnej części będzie grała Keira Knightley bo jak nie to nie chce następnej części .Jak tak to zróbcie jeszcze z 4 .
JA nie chce 4 części, ale mogła by być część 0 :) Opowiadająca o przygodach Jacka zanim poznał Elizabeth i Willa :D Byłoby świetnie !!!:D
ja też chce ale 4 już nie bedzie .. niestety sam depp powiedział to w wywiadzie .... szkoda ...
no ja też mam taką nadzieję ... niech ta 4 częsc powstanie bo mam dużo wątpliwości .. :)
Ja chce !!! Chce zobaczyć Jack'a !!!! Ale dziewczyny on niestety z Elizabeth nie będzie, bo przecież ona ma syna z Willem, no nie (przecież było pokazane 10 lat później),więc nie wiem jak oni w końcu będą robic te 4 , bo np. na TVN 24 było coś o "Piratach(...)" i mówili , że będzie 4 , a moze nawet i 5 !!!
A ja nie chcę 4 części, bo mimo iż jestem wielką fanką Piratów to kolejna część byłaby totalną porażką. Zrobiłaby się z tego taka filmowa Moda na sukces, a tego chyba byśmy nie chcieli, bo co za dużo to niezdrowo :D
Serce mówi mi więcej ale rozum odradza. Skoro była mowa od dawna, że to będzie trylogia, to niech tak zostanie. Z jednej strony bardzo chciałbym wybrać się jeszcze raz w podróż z Jackiem Sparrowem, lecz przeważa w tym przypadku rozwaga - nic na siłe. Jeżeli ktoś wymyśli coś genialnego, na miarę jedynki to czemu by nie, jednak nie sądzę żeby tak było. Po prostu trzeba przeboleć rozstanie ze sprytnym Jackiem. Będzie mi brakowało go w kinach ale wolę separację niż, się zawieść na 4, naciąganym filmie.
Zgadzam się z Kelthak w 100%. Bardzo mi będzie brakowało kapitana Sparrowa, ale jeśli 4 część ma być naciągnięta to podziękuję. Miała być trylogia i na tym poprzestańmy... ;) Ale jeśli byłaby pewność, że 4 będzie rewelacyjna jak poprzednie to bardzo bym chciała:)
jak możesz o to pytac oczywiście że CHCĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja bardzoo bym chciała żeby powstała 4 częśc im więcej tym epiej. ; ]]
heh. tylko żeby miało tro sens.
a jak nie bedzie 4 to zeby było takie coś np. Przygody Jacka przed tym jak poznał willa, elizabeth i wogóle. ; PP.
Teoretycznie zakończenie jest całkiem dobre, można się domyślać niektórych rzeczy ale główne wątki zostały wyjaśnione. Jednak zawsze zostaje niedosyt, i choć dla dobra serii możnaby ja zakończyć, jednak sama bardzo chętnie zobaczyłabym Kapitana Sparrowa jeszcze raz w akcji.
ja chce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja chee.....tylko jesli Orladno i Keira nie chca grac to nie wiem czy to moze wyjsc fajne...CHociaz mam propozycje zeby np 4 czesc byla glownie o Jacku i Barbossie...oni tworza duet znakomity...szczegolnie ich dialogi noi w ogole...te miny Barbossy na Jacka :D...ahh...cudo :p
ja nie chce bo 3 czesc piratow slabsza od pozostalych 2 i nudny bardzo poczatek miala, film ratowaly teksty Jacka przy ktorych zwijalem sie ze smiechu, poza tym scenariusz jakis sredni byl, liczylem na troche wiecej...
Po tym jak skończyła się trójka myśle że następna część powstanie i jednocześnie chciałbym aby tak się stało!!
ja tez bym chciał zeby powstała tylko nie mam pojęcia jak to im wyjdzie. Bo jak Will i Elizabeth mają brać udział w przygodach ona w ciązy albo z małym dzieckiem a on na statku pomagającym zmarłych. A bez nich to juz nie piraci z karaibów
4 może być, ale niech to nie będzie bezpośrednia koontynuacja PotC bo się stanie jak ktoś napisał moda na sukces. Przecież scenarzyści dodali kolejny wątek ze studnią wiecznej młodości pod koniec filmu więc coś musi być...