Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399393
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Jak Wam się podoba soundtrack z tego filmu? Według mnie jest on bardzo dobry. Zwlaszcza 'One Day'. Zimmer stworzył jeden z najpiękniejszych tematów miłosnych(zaraz po 'Across the Stars' Williamsa). Do tego duzo dynamicznych utworów ('Up Is Down' i 'I Don't Think Now Is the Best Time'). Jednak dla mnie prawdziwym arcydziełem jest utwór 'Parlay'. W połączeniu ze sceną w filmie daje naprawde niesamowite wrażenie.
Choć bardzo żałuję, że nie ma na płycie tego motywu gdy Bill chce wyciąć serce Willa i słychać takie chorki. Rewelacja...Wie ktoś co to za kawałek?
A co wy sądziecie o muzyce z 'Na Krańcu Świata'??

Kristofer

Najlepsza muzyka ze wszystkich trzech części..
nie tak drażniąca jak ze Skrzyni Umarlaka , i nie taka jednostajna jak w Klątwie czarnej PErły:D
Bardzo mi sie podoba..szkoda ze nie można tu oceniać muzyki dałabym jej 10/10

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

Muzyka rodem z karńca świata... Rubik jej do pięt nie dosięga. Grają w niej emocje. Odrazu w wyobraźni widac obrazy walki, pełne dynamiki... to jest naprawde godne podziwu... oby sie to nie zmieniło.

ocenił(a) film na 6
Ashen

Muzyka światna!Chyba najlepsza z całej serii...
fajny nowy motyw (http://www.soundtrack.net/features/article/?id=231)o którym mowa na początku "At Wit's end" w/w linku...
Mi osobiście najbardziej się podoba ze wszystkich soundtracków pirackich;)
Jest w niej jakaś taka fajna głębia...:):)w poprzednich OST czegoś takiego nie było...były dobre(są)ale ta część jakoś się odróżnia...:)
Najlepszy soundtrack!

ocenił(a) film na 10
parabarbara

To prawda, choć mi w 'Skrzyni Umarlaka'podobały mi się utwory 'The Kraken' i 'Davy Jones'. Organy naprawdę dodawały czadu :]