EJ!! dordzy Piraci!! znowu nam skasowali temat:(( teraz go zablkoowali:((
HEj!
wiemy wlasnie chcialm nowy temat zalozyc ale mnie wyprzedziles!!
a co mysmy tam pisali niezgodnego z regulaminem??
mas maila przeczytaj go!!
przeczytaj sobie to: Przepraszam ze zablokowalem Wam temat "Kiedy bedzie"
...ale obecnie takie olbrzymie tematy zabijaja portal i chwilowo musimy wprowadzic limity na ilosc odpowiedzi.
pozdrawiam krzysiek
"Przepraszam ze zablokowalem Wam temat "Kiedy bedzie"
...ale obecnie takie olbrzymie tematy zabijaja portal i chwilowo musimy wprowadzic limity na ilosc odpowiedzi."
nie mogl poprostu nam skasowac pierwszej polowy postow tylko od razu blokowac??
no to co teraz:((( juz bylismy tak daleko:((( nie no ja wiedzialem ze cos zrobia aby nam dokopac
ja ju zpoprosilam o wznowienie 4000 ostatnich postow.
ciekawe czy sie da.
jak nie to zgadzam sie z martą!!
masz racje zgadzam sie z toba w 100% i z SPR'em
jak narazie zadnego innego czlonka naszej zalogi nie ma a szkoda.
moze jak wiecej osob bedzie interweniowac o powrocenia tych 4000ostatnich postow to moze zwroca:/ jak sie bedzie dalo odratowac bo jak nie to ja tu bede codzienie posac z 100 postow!!
dla mnie to jest nie pojeete!! jak mozna byc takim ... no nie wiem jakiego slowa moge uzyc, aby nie zablkowali tematu
wiecie co a nie mogli innych tematow skasowac?? np. tych co pod filmem pisza ze go ne lubia i ze jest taki siaki i owaki?? tylko musieliu skasowac nasz?? ktory w 100% popera film itd.itp.etc.
ej tu jest pelno tematow ktore juz nie sa uzywane od miesiecy!! ale sorry!! ich nie skasują bo są takie ladne i w ogole:!!! fu**
a jak nie to bedziemy mieli 5 takich tematow i na kazdym bedzie tyle postow ze serwer im nie wytrzyma:)
ja moze zrobie temacik jakis na moim blogu. to jak zrobie to was zaprosze
a moglyby mi ktos powiedziec jak sie zdjecia umieszcza.
piszcie albo tu albo na gg!!
masz racje Dorotko! zrob u siebie na blogu temat!! tam CI nie maja prawa usunoc!!!
a jak sprobuja to nawet sie nie da, bo to juz jest twoj blog wiec nie maja prawaaa
CHAMST5WO i rozbój w biały dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak on mogli tak nas załatwić??????????
Jeszcze rano wszystko było ok i było prawie 9000 komentów a teraz wszystko szlag trafił i nie będę przepraszać za wyrażenia!!!!!!!!!!!!!!
A to idiotyczne tłumaczenie jest po prostu śmiechu warte!!!!!!!!!!
Zwalmy się na bloga temu verowi i mu go zablokujmy!!!!!!!!!!!!
Co ?? Temacik nam zablokowali ?? Wiecie co, mam pomysł !! Po prostu załóżmy nowy temat ale na FDB !! Tam chyba nie będą tacy chamscy !!
Jestem po prostu zszokowana!!! wchodze sobie tu normalnie legalnie a tu co sie dzieje????? Skosowany temat!!! Jej jak oni tak mogli wogole! ;( Jestem na nich wkurzona na maksa... ;/
Zastrzegam sobie prawo do kasowania nieodpowiednich tematów, a jeśli się nasila do ignorowania użytkownika, a nawet możliwości skasowania całego profilu, jeśli ktoś porządnie zajdzie mi za skore i będzie bardzo natrętny, i niereformowalny umysłowo.
To fragment z bloga tego kto nam zablokował temat. Piszcie co o tym sądzicie bo nie myślę taka jestem wściekła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem bo mam neta.
Widzę, że niemiła niespodzianka spotkała nas po raz II :(
Teraz dyskusja na blogu Pani Kapitan?
Chciałabym żeby tak można było :):). Nie mają co robić to kasują tematy... no nie super poprostu! Zemstaa... :D:D:D
no i znowu wszystko od początku... ciekawe ile razy jeszcze nam temat zablokują?! A niech ich... nas i tak nikt nie pokona! Haha :D:D:D
Zamiast kasować tematy postarajcie się o zwiastun, to wtedy odpuścimy. Właśnie po to został założony tamten temat, ŻEBY WYCZEKIWAĆ ZWIASTUNA (a nasz temat był zgodny z regulaminem i nie mieliście prawa go blokować lub usuwać). Chcecie żebyśmy przestrzegali regulaminu, to i wy go przestrzegajcie!!!!!!!! ;z
Sorki, ze ja z opóźnieniem, ale nat mi siadł!!! (Jak zwykle) Było tam równo 50 moich postów ;/. Albo dają zwiastun, albo my natrzaskamy następne 10000!! Nie będzie trzeba Leppera i Giertycha po zwiastun wysyłać-pojedzie redakcja Filmwebu!! :P
Co prawda nigdy nie uczestniczyłam na tym forum, ale to rzeczywiscie chamskie, ze tak zablokowli wasz temat:((((...dlatego włąnie daje wam ten post:))...i mysle, ze na prawdę im dokopiecie jak nie będziecie pisac na blogu, ale włąsnei tutaj i jezeli znów wam go skasują utwozyci nowy:D:D...a może załużcie wogółe temat o tym samy tytule,,kiedy będzie???":DD: życzę wam powodzenia:D:D
O jezu, przestańcie płakać oO Skasowali temat i paranoja już. Swoją drogą ile można pisać o zwiastunie.
Sorryy!! my tu nie pisalismy o zwiastunie tylko!!! ale o nas!!! o zalodze Curiosity!! a jak komus nie odpowiada nasza zabawa to niech sie schowa z tym w"" krzaki;p
To jawne pogwałcenie naszych praw!!!
Jak mogło do czegoś takiego dojść???
A wie może ktoś jaki jest tym razem limit??
Mogli by tego nie kasować już drugi raz i nie pisać nie jest zgodne z regulaminem.Jakoś wcześniej było zgodne.
Jestem z wami jeżeli o to chodzi..to totalnie pokierane...mieliśmy juz ponad 8000komentarzy a może nawet i więcej.... nie wiem ile dokładnie b przez dzień mnie tu nie było...ale chamstwoooo...i kropa
eghmm... i to sie spam nazywa xD nie liczy sie liczba Waszych cudnych a do tego cholernie nudnych i powtarzających sie srednio co 5 wiadomosci, ale ich treść! Was to podnieca, cieszy, spoko, nic do tego nie mam, ale dla osoby która rzeczywiscie chcialaby sie dowiedziec czegos nowego na temat premiery zwiastuna, przerzucanie 150 stron nie jest zbyt łatwe i przyjemne... no i takie zalewanie jednego tematu wywołuje: "spokojnie to tylko awaria"
no, amen, powiedzialam co mi na sercu lezalo a teraz mnie zjada wszyscy fani spamu ;P ave wszystkim na koniec ;D \m/
Ja tam nie mam zamiaru na ciebie wieżdzac Kropka...ja cię rozumiem..
..ale mimo wszystko to był nasz temat którego pisalismy ze dwa może nawet trzy miesiące...i troche sie do niego przywiązalismy....
Może i offtopowalismy całość ...ale nam to nie przeszkadzało..my się w tym odnajdywaliśmy..dlatego trzeba zmienic nazwe tematu na coś w rodzaju "Statek Curiosity " i wchodzimy tam tylko my! I bedzie dobre...
Ja nie zabardxzo się orientuje dlaczego zablokowano nam ten temat...ale myslę że własnie przez to spamowanie.... CZYLI W KÓŁKO POWTARZAJĄCA SIE TREŚĆ... i pisanie nie na temat
Z właszcza że tematem było "kiedy Bedzie??"
zgadzam się temat nie pasował do tresci całości...
ale jak zrobimy sobie nasz temat ....jestem pewna że predzej czy póxniej też go zamkna....!!! Ale wtedy ...już nie znajduje dla nich żadnego wytłumaczenia...:D
Wyczerpująca wypowiedź małej Pchełki...dziekuje