Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Curiosity!!

ocenił(a) film na 10

EJ!! dordzy Piraci!! znowu nam skasowali temat:(( teraz go zablkoowali:((

ocenił(a) film na 8
Cpt_Pchelka

Ja popieram Pchełke. Przecież po to zakładamy tematy, zeby na nich pisać. Wiadomo przecież, ze na dany temat komentarze są podobne, bo są o tym samym! I jeżeli my o tym piszemy w ten sposób i zacina się serwer to nasz problem. Nie rozumiem ich. Co im przeszkadzał nasz temat??

ocenił(a) film na 8
Cpt_Pchelka

Ja popieram Pchełke. Przecież po to zakładamy tematy, zeby na nich pisać. Wiadomo przecież, ze na dany temat komentarze są podobne, bo są o tym samym! I jeżeli my o tym piszemy w ten sposób i zacina się serwer to nasz problem. Nie rozumiem ich. Co im przeszkadzał nasz temat??

Kropka_3

Ja tam nie mam zamiaru na ciebie wieżdzac Kropka...ja cię rozumiem..
..ale mimo wszystko to był nasz temat którego pisalismy ze dwa może nawet trzy miesiące...i troche sie do niego przywiązalismy....
Może i offtopowalismy całość ...ale nam to nie przeszkadzało..my się w tym odnajdywaliśmy..dlatego trzeba zmienic nazwe tematu na coś w rodzaju "Statek Curiosity " i wchodzimy tam tylko my! I bedzie dobre...

Ja nie zabardxzo się orientuje dlaczego zablokowano nam ten temat...ale myslę że własnie przez to spamowanie.... CZYLI W KÓŁKO POWTARZAJĄCA SIE TREŚĆ... i pisanie nie na temat
Z właszcza że tematem było "kiedy Bedzie??"
zgadzam się temat nie pasował do tresci całości...
ale jak zrobimy sobie nasz temat ....jestem pewna że predzej czy póxniej też go zamkna....!!! Ale wtedy ...już nie znajduje dla nich żadnego wytłumaczenia...:D
Wyczerpująca wypowiedź małej Pchełki...dziekuje

____7

Sorki za klona

ocenił(a) film na 8
Cpt_Pchelka

To co robimy teraz???? Gdzie się spotykamy???? Na blogu u Pani Kapitan czy zakładamy nowy temat????

ocenił(a) film na 8
____7

Zablokowali temat założony przez Panią Kapitan, że niby nie zgodny z regulaminem. A co tam było???
Wyrazy naszej złości za zlikwidowanie poprzedniego tematu??? czy znów za dużo postów, bo w końcu aż 70 z kawałkiem ;D

ocenił(a) film na 8
Karola

Medalik dla Pchełki he he ;)

ocenił(a) film na 8
Karola

Ups.. mój błąd :PP Nie zauważyłam, ze jest druga strona :P. Medalik dla Pchełki!!

ocenił(a) film na 10
____7

brawo dla Pchelki:D:D sorry ze spoxniony koment, ale dopeiro teraz jestem

____7

Nie mogli nam tego zrobić. taki długi temat i zablokowali :(

Cecilia

Muszę coś tu napisać, bo mnie krew zalewa.

Dzieciaki, do pioruna! Rozumiecie co to jest offtop? Gadanie, do stu butelek rumu, o pierdołach? Namęczyliście się mówicie? Nad czym? Wytężaniem swojej inteligencji? To ja Wam teraz napiszę coś sensownego. Bardzo sensownego. Filmweb się zacinał. I lepiej żeby zacinał się z powodu nadmiaru filmów w bazie niż z powodu nadmiaru bezsensownych tematów!!! Kapiszi? Ja bym Wam proponowała, żebyście na czas Wielkiego Postu wzięły sobie za postanowienie, moi przyjaciele: nie będę szkodzić innym swoją głupotą.
Finito.

ps To ja wysłałam petycję do filmwebu o skasowanie tego tematu. Pokój z Wami ]:->

ocenił(a) film na 8
Merenven

No to bardzo dziękujemy! A nie wpadłaś na to, żeby pokasować tematy sprzed trzech czy iluś tam lat? Jeśli z każdego filmu usunąc po załóżmy 5 tematów to byłoby co najmniej 5 razy więcej tego, co my napisaliśmy! Nie chce mi się wierzyć, że wtedy portral nadal by ścinał.

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

No wlasnie a nie odrazy zrobic komus na zlosc

Seraffine

Marenven ma racje... Zrobiliscie tu jakiś śmietnik, nic więcej.. Bo z nudów, bo coś tam i tak dalej... Od czego jest GG? Tam możecie do woli gadac o pierdołach... Ten temat tez wam w końcu skasuja :)

Chmielu_4

Wysłałam petycję, ale przecież go nie skasowałam. Więc proszę się nie pluć. SVE.

Mam pomysł - załóżcie sobie forum w serwisie www.fora.pl Będziecie mogli tam gadać do woli o czym tylko chcecie. I nikt was sie nie bedzie czepial. O. Taki pozytywny akcent z mojej strony.

ocenił(a) film na 10
Merenven

Daruj sobie, ale obejdzie się. Nikt nie będzie mi zabraniał wyrażać swoich opinii na tym forum. Mamy takie same prawa do pisania tutaj, jak ty i nieważne o czym.

ocenił(a) film na 9
TheCloudEater

Hm... nie pisałam w tym temacie (jakoś się nie złożyło ;P ) ani w poprzednim ("kiedy bedzie") ale je śledzę... Wydają się całkiem pożytczne. Tylko jedną mam uwagę, do słów:
"Mamy takie same prawa do pisania tutaj, jak ty i nieważne o czym."
Chyba jednak ważne o czym, bo jak sama nazwa(strony) wskazuje - o filmie. I tematach okolofilmowych. Więc jednak nie o wszystkim ;) Pozdrawiam :* :)

ocenił(a) film na 6
____7

ej.. co sie tu dzieje wchodze legalnie na filmweba na nasz temacik a tu nie ma dobrze ze zobaczylam ten bo normalnie bym sie poryczala nasze 4000 poscikow nawet wiecej :(

Eli_6

Mała poprawka ELi: 8000 postów :D.

ocenił(a) film na 10
Eli_6

Eli, chyba dawno nas nie odwiedzałaś, bo mieliśmy ponad 8000 komentów, prawie 9000 ;P

ocenił(a) film na 8
TheCloudEater

To już mnie krew zalewa, ciągle pieprzycie o tych 9000 komentów jak by to było najważniejsze pisaliście ten temat tylko dlatego żeby mieć coraz więcej postów w swoim temacie nie ważne czy były na temat. Ważne że jest dużo, każdą myśl piszecie w oddzielnym poście nawet jedna osoba u was robiła 10 postów pod rząd czy to nie jest trochę chore!!!

Delest

ech dzieci dzieci..

mikesz

za naukę byście się lepiej wzięli a nie pierdoły pisali na forach

ocenił(a) film na 10
mikesz

Jeśli chcesz wiedzieć to dla nas to nie są żadne pierdoły, a jak dla Ciebie są, to nie wchodź na temat!!

ocenił(a) film na 10
mikesz

Może dla Ciebie to są pierdoły, ale dla nas nie. Jak uważasz, że są to nie wchodź na to i nie zaprzątaj sobie tym główki. Proste i logiczne.

ocenił(a) film na 10
AGSJ

Sorry, dało dwa razy. Przez przypadek. Klon się zrobił.

AGSJ

I właśnie o tym mowa ... 3 myśli - 3 posty ...

Chmielu_4

Zdarza się. Piszesz coś wysyłasz, stopujesz, dopisujesz i znowu wysyłasz i się okazuje że są dwa wpisiki... :)

A właśnie, gdzie kontynuujemy naszą piracką działalność??

Liriel_

Pojawiła się prośba o dużą fotkę naszego statku :
http://www.yosemite.ca.us/library/scenes_of_wonder_and_curiosity/images/182.jpg
wystarczy kliknąć na obrazek LPM i się powiększy. ale to chyba wiecie :) ?

ocenił(a) film na 10
Liriel_

Cześć, Liriel ;P Piszemy na starym temacie, prześlęCi linka na gg ;P

TheCloudEater

Sorry, ale niektórzy mają racje.... mam nadzieje, że skończyliście lamenty w stylu: "Niech oddają nam komety" bo szczerze powiedziawszy, tego nie zrobią.... po prostu

ocenił(a) film na 8
Fricavanyali

Komet nue chcemy :PP Wystarczą nam komentarze!

AnaMaria

Hehe, dobre sobie z tymi kometami. Tak czy inaczej komentarze nie zostaną przywrócone bo "zabijają serwer"...

From_Hell

Sadyści. To już drugi czy trzeci raz?

ocenił(a) film na 9
Liriel_

to ja proponuje ten też zawalić :P Niech blokuja my sie nie poddamy!! :D:D

candy_mountain

Zawalimy wszystkie nasze buahahaha!!!!
I nic nas nie powstrzyma!!Zapomnieliście o jednym!!

ocenił(a) film na 10
Liriel_

wiecie ze z zablokowanym tematem nie jestesmy w goracych tematach?? a z tym jestesmy a tam mamy wiecej postow:/ dziwne no ale coz:) zawalamy ten temat tamten i wszystkie jaki sie da:):D:D:D

ocenił(a) film na 10
Lady_of_the_Curiosity

Eh....super :/ Ile jeszcze razy będe kasować temat?? No soory ale chyba mamy prawo zakąłdac tematy a to ze serwer pada to juz ich problem :D Mogli sie z tmy liczyc pozwalajac na robienie forum!!!!

KaLa_3

..to już przestało być wesołe

to jest wręcz tragiczne...

____7

Weszłam, przeczytałam, zatkało mnie, znikam czym prędzej

Ludzie! Wy nie macie życia osobistego, ze podniecacie się jakimś zwykłym tematem, dotyczącym zwykłego filmu?

I pomyśleć, że ja też kiedyś przepadałam za ''Piratami...'', teraz to strach się do tego przyznać...

Mauritius_2

Nietolerancja. Nie wszyscy mają tak bogate życie osobiste jak zapewne TY!

Są ludzie którzy się tym podniecają, bawi ich, lubią porozmawiać(popisać) z kimkolwiek kto ich wysłucha(przeczyta)

ocenił(a) film na 8
Liriel_

A czy przypadkiem moze kiedyś słyszałaś o czymś takim jak pasja??

AnaMaria

ja słyszałam sama mam pasje///
az dwie!:D lol

Cpt_Pchelka

mylisz sie mamy zycie osobiste...a to jest do niego dodatek:D :D

____7

Krąży kolejna plota!
ŻE trailer PotC , PODOBNO -ale ja już w nic nie wieżę
ma być po premierze filmu "Wild Hogs" -który premiere ma 2 marca...
Nie chce nikomu robic złudnej nadziei...więc tylko informuje żeby nie było!:D :) :P
NARCIA

Cpt_Pchelka

Wstawiamy licznik dni pozostałych do premiery ??

pomoc macie w tym linku

http://www.70.pl/main.php?id=42

____7

http://hollywood.blog.nl/
jest tam napisane że premiera POTC 3 -trailera....będzie 19 Maraca...już mam dośc... ;)

ocenił(a) film na 8
Cpt_Pchelka

Ja już nawet nie licze która to "prawdopodobna" data... Aż mnie nosi jak widzę kolejną.. :P

____7

http://img59.imageshack.us/img59/7614/disneyir1am3vp3.jpg
znalazłam cos fajnego:D lol
NARKA

ocenił(a) film na 8
Cpt_Pchelka

Nie uwierzę póki nie zobaczę i tyle ;/