Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399413
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Część 4 ?

ocenił(a) film na 10

Słyszeliscie (albo ci,którzy juz widzieli film) zauważyli,że zrobiło nam sie wyjście do cześci czwartej ! Niektórzy niech myślą ze zwariowalem ale przecież nie zabija sie kury co znosi złote jajka! Ci,którzy widzieli film wiedzą,że nasi bohaterowie popłynęli pod koniec filmu w poszukiwaniu źródła młodości wiec kiedy obejrzałem film mnie oświeciło przecież nawet 25.05.07 w telexpresie mowili ze to taki HIT z zastanawiaja sie na częścią czwarta! A moglaby ona kiec różne tytuły naprzyklad "Piraci z Karaibów u źródła młodości" albo "Piraci z karaibów i źródło młodości" itd. Jednak tak czy siak zrobiło nam sie wyjście do części 4 co wy o tym myślicie bo producenci i reżyser myślą :] co wy na to??

ocenił(a) film na 10
Konrii3

Z całą sympatią do ciebie... było już chyba z 10 tematów o takim tytule, więc wiedz, że Kolumbem to nie jesteś... Ale dzięki, rozśmieszyłeś mnie tą "sensacją" ;-)

ocenił(a) film na 10
Konrii3

Z całą sympatią do ciebie... było już chyba z 10 tematów o takim tytule, więc wiedz, że Kolumbem to nie jesteś... Ale dzięki, rozśmieszyłeś mnie tą "sensacją" ;-)