Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399461
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Dowiedziałam się, że w IV części Piratów, ma zagrać Zac Efron... i się przestraszyłam :) Czy to prawda?

strawberryfield

Mam nadzieję, że nie. :( Skąd to wiesz?
..........................................................

femles_CS

Taaaa, jasne Zac Efron w Piratach. Większej głupoty nie słyszałam. Wyobrażacie go sobie w stroju pirata? ha ha ha

ocenił(a) film na 10
femles_CS

Nie no piraci to piraci, przygoda (troche sensacji) a nie komedia romantyczna...

femles_CS

Wtedy 4 część byłaby ogromnym gniotem. On jest po prostu.. szkoda gadać..

ocenił(a) film na 10
strawberryfield

Ja nie jestem pewna czy będzie IV część a tak po za tym to ten Zac czy jak mu tam to jeszcze dzieciak... Nie nadaje się na pirata (podobnie Orlando ale to już przemilczymy)...

użytkownik usunięty
strawberryfield

hu da fak is Zac Efron????

(za krótko)

ocenił(a) film na 4

Jak Efron wystapi w Piratach to to bedzie kicz!!!!Nie bede ogladac Iv czesci jak on wystapi.....

ocenił(a) film na 10
kondziad

haha dobre :-) a jak szybko się odpowiedzi pojawiły...

martamar16

Zac Efron zagra w Piratach z Karaibów - to jest informacja z tzw. mrugnięciem oka. Plotkowicze się śmieją, że Zac przygotowuje się do roli w "Piratach z Karaibów" ponieważ Zac zaczyna się ostatnio zachowywać jak pirat - namiętnie ćwiczy bujanie na deskorolce. ;)

ocenił(a) film na 5
femles_CS

Po pierwsze - czy w ogóle będzie IV część, bo już nie wiem... A po drugie, to jak Efron będzie grać, to to już będzie kicz :(

ocenił(a) film na 10
vanille13

dzisiaj czytałam reportaż na temat Zac'a Efron'a i pisało że on nie wychodzi z dobu bez błyszczyka na ustach i pudru haha To by było zbesztanie piratów...

ocenił(a) film na 10
strawberryfield

Tak jasne a wtedy Marlon Brando powiedzial ze bedzie gral nowego Jacka Sparrowa...