Dowiedziałam się, że w IV części Piratów, ma zagrać Zac Efron... i się przestraszyłam :) Czy to prawda?
Taaaa, jasne Zac Efron w Piratach. Większej głupoty nie słyszałam. Wyobrażacie go sobie w stroju pirata? ha ha ha
Nie no piraci to piraci, przygoda (troche sensacji) a nie komedia romantyczna...
Ja nie jestem pewna czy będzie IV część a tak po za tym to ten Zac czy jak mu tam to jeszcze dzieciak... Nie nadaje się na pirata (podobnie Orlando ale to już przemilczymy)...
Jak Efron wystapi w Piratach to to bedzie kicz!!!!Nie bede ogladac Iv czesci jak on wystapi.....
Zac Efron zagra w Piratach z Karaibów - to jest informacja z tzw. mrugnięciem oka. Plotkowicze się śmieją, że Zac przygotowuje się do roli w "Piratach z Karaibów" ponieważ Zac zaczyna się ostatnio zachowywać jak pirat - namiętnie ćwiczy bujanie na deskorolce. ;)
Po pierwsze - czy w ogóle będzie IV część, bo już nie wiem... A po drugie, to jak Efron będzie grać, to to już będzie kicz :(
dzisiaj czytałam reportaż na temat Zac'a Efron'a i pisało że on nie wychodzi z dobu bez błyszczyka na ustach i pudru haha To by było zbesztanie piratów...