Blokujecie mi wpisy i nie wiem o co tu chodzi.wyrażam się kulturalnie i nie wiem czemu już 2 negatywne wpisy o tym filmie w których pokazałem jego infantylność zostały zablokowane.
Pierwszy raz się z takim czymś spotykam.Ktoś mi to może wytłumaczyć?Piraci się muszą podobać,tak?Żenada...
Oj nie placz tylko pisz:-D
Sam z checia wskocze na ten watek, bo juz mi sie niedobrze robi od tych dziewczatek, co to wystarczy im pokazac kawalek Deeeeeeeeeeepa, by zatarly sie ze szczescia.
nie wszystkie "dziewczątka" kochają ten film TYLKO i wyłącznie ze względu na Depp'a!! czemu wielu ludzi tak uważa! :| ja lubię ten film nie tylko dlatego, ze gra w nim Johnny. i jest On moim ulubionym aktorem nie tylko dzieki Piratom! widzialam Go w innych filmach i dlatego uwazam Go za jedna z najlepszych gwiazd Hollywood'u..
nie mniej jednak nie będę miec pretensji do zalozyciela tematu,bo wyrazil swoje zdanie i je szanuje.. zreszta sama troche sie zawiodlam na 3 czesci i jestem przeciwna powstaniu 4.
pozdrawiam.
Zgadzam sie z przedmówcą.
Dlaczego jeżeli jakaś dziewczyna mówi, ze lubi Piratów to od razu, że "zobaczyła Deeeeeeeeeeeeeepa i zatarła sie ze szczęścia" ?
Niektórym np. bardziej się Barbossa podobał... albo Davy Jones... yyy ;]
Masz problem z kumacją?
Przecież mówie o wiekszosci na tym forum:-D
Ja tez znalazlem w tym filmie wiele fajnych scen, a Davy Jones jest wg mnie jedna z najlepszych postaci kina rozrywkowego.
Ale to co wyprawiaja te pseudofanki, co to zacierają się na hasło Deeeeeeeeeeep, to tylko smieszne jest.
Owszem, miewam taki problem ;]
Poczekajmy miesiąc, ba! już za chwilę wchodzi Harry Potter i faneczki Deppa przeskoczą na Daniela... ;]
Jak widać nie wszyscy akceptują odmienność zdań. W tym wypadku ktoś zablokował Twój temat gdyż nie spodobała mu się Twoja opinia na temat filmu. Trzeba jednak przyznać, że film jest bardzo słaby.
A mnie się film podobał.
I doceniam Deepa za postać, którą stworzył, a nie za nazwisko na plakatach. Bo gdyby film mi się nie podobał to bez wzglęgu na tego aktora nie oglądnęłabym już żadnej części po jedynce.
Mimo wszystko Twój wpis nie powinien być zablokowany. Każdy ma prawo do własnego zdania, to czy trzecia część się podoba to rzecz gustu.
Nie wszystkich musi ona pasować.
Gdyby wszyscy oceniali film jednakowo nie byłoby tematów do dyskusji (oczywiście zostajemy w sferze kultury).
Pomińmy fakt że nie tylko dziewczątka oglądają ten film bo są też i starsze jednostki np.ja.A co się tyczy pana Depp'a to jestem jego fanką od bardzo dawna,praktycznie od czasu Koszmaru z Ulicy Wiązów.I lubię filmy z nim.Czy to coś złego? Kolejny problem a mianowicie Piraci z Karaibów.Jak już pisałam w jednym poście...Dobrze jest czasem odpocząć po ciężkim dniu oglądając lekką komedię przygodową.To wspaniały odpoczynek.Jeśli zaś chodzi o to czy film się komuś podoba czy nie to jest indywidualna sprawa każdego człowieka i każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie o ile jego słowa nawet kulturalne nie ubliżają w pewien sposób innym fanom czy anty fanom.Czasami nawet najbardziej jakby się wydawało kulturalny wpis potrafi w sobie zawierać subtelny podtekst krzywdzący innych.Pozdrawiam gorąco wszystkich fanów i anty fanów.
Arienati- no, przynajmniej jakaś bystra, która zna się na rzeczy, witaj:-)
Akurat do mnie pretensji nie miej, bo drugich "Piratów..." mam w ulubionych.
Ja do nikogo nie mam pretensji.W kwestii gustu filmowego tudzież upodobań jestem całkowicie neutralna i nie mam zamiaru nikogo mieszac z błotem tylko dlatego że lubi coś innego niż ja ewentualnie pisze nazwisko Depp jako Deeeeee-itd-p z czystej złośliwości by podburzyć do walki i wyzwisk tych czy tamtych.Mnie to nie drażni ani ciut tylko rozbawia i dzięki Wam wszystkim za tę odrobinę uśmiechu^^
Znowu lament biednych chłoptasiów, których w oczy kole to, że Depp jest przystojny i ma rzesze wzdychających do niego fanek... To jest dopiero żenada!
A co do autora tematu: Masz racje! Piraci nie muszą się podobać, każdy ma inny gust.
No patrz, nakryłaś nas. Fakt, nie możemy znieść, że Deeeeeeeeeeeeeeeep jest przystojny, a my obleśni jak nie przymierzając ty:-D
Powiem ci w sekrecie, że wymusiliśmy na dystrybutorze, by wypuścił w Polskę jedną kopię, na której Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeep jest oszpecony.
widze ze jak powiem ze film mi sie podoba i dodam ze depp jest swietnym aktorem to od razu jestem uwazana (m.in.) za jakies sweet dziewcze;/...booze ludzie... dajcie spokój :| ja go uwazam ze super aktora jest przystojny itp ale nie jaram sie jak widze jakis skrawek z jego postacia
Oj Mad Dog widzę, że masz kompleksy i musisz się za wszelką cenę dowartościować...
Mad Dog zauważ, że ja nie twierdziłam, że jesteś obleśny... za to ty nie stronisz od przezwisk... Widać, że masz potworne kompleksy i musisz się za wszelką cenę dowartościować. Smutne...
mad dog ty chyba masz do mnie jakis uraz bo zawsze mi cos odp. dogryźliwe tak sie sklada ze jego wypowiedz tyczy sie rowniez mnie bo kiedys napisalam ze, a z restza wszystko pisze wyzej ;] czytaj ze zrozumieniem ;]
A kim ty dziecko jestes, zebym mial do ciebie jakis uraz?
Odpowiadam ci z nutka sarkazmu (znasz to slowo?), bo dalas glos, dziewczynko.
A poki co, to ten watek jest o tym, ze trzecia czesc Piratow to syf, savvy?
a ja lubie za efekty i za bardzo dobrą muzykę Zimmera... :P a te dziewuszki też mnie denerwują... ;\
Trzeba to przyznać że trzecia część wypadła najgorzej, było parę momentów które naprawdę pachniały tym czymś co miała w sobie pierwsza ;]
A bitwa Holendra z Perłą była zajedwabista :D Ale oczywiście Cenię sobie twoje zdania
Wiecie co wam powiem? Należę do tych śliniących się na widok Depp'a, (I przy okazji Bloom'a) osóbek. Ale Depp wymawiam poprawnie i przy okazji nie poczuwam się jako dziewczątko. To robi się żałosne - takie myślenie 'pojeździmy po tych dziewczątkach co tak lubią Depp'a'. Bo jesli kogoś powinno coś wkurzać to raczej nie dziewczątka a osoby które zawyżają poziom ignorancji na forum.
Głównie w takim zachowaniu nie chodzi mi o osobę Deppa. Ale raczej o tego kogoś kogo gra ;o Postać Sparrowa naprawdę udała się Disney'owi. Wszystkie teksty jego teksty, zachowanie i tak dalej. Naprawdę większość dziewczyn wbrew opinii nie ogranicza się do ślinienia nad zdjęciami.
Tak na marginesie Deppa Cenię sobię od 'Czekolady' ;p
* A i słowo ?Idiotyczny? nie jest na miejscu (Idiotyczny ? Idiota, naśmiewanie z chorób to po prostu przykład : o) Po za tym to cała twoja wypowiedź sprowadza się do tego żeby również szanować twoje zdanie i go nie urażać. Pomyśl sobie że nazwanie tak tego filmu to jest właśnie naruszenie tego o co prosisz.