Wiem że pewnie 64765345607836 razy już o tym była mowa ale nie mogę sie oprzec pokusie i jeszcze raz napisać o tym jakim wspaniałym aktorem jest Johnny Depp i jak dużo wniósł do tego filmu czy ktoś jeszcze go lubi:)????
Monico Turner bardzo, ale to bardzo chciałabym żebyś wytłumaczyła nam wszystkim co sprawia, że "Johnny jest beznadziejny i denny" jak sama powiedziałaś. Jakie to straszne błędy popełnia w swojej grze aktorskiej Depp i co powinnien zmienić. Może jakieś cenne uwagi i porady? Czekam na odp. Pozdrawiam!;)
I wy sie nazywacie fanami obejrzeliście 2 filmy z Johnnym o tej samej tematyce :/ Żal ! Jestem pewno że połowa nie widziała go w brudnych włosach starych ciuchach. A jak go zobaczy to już Johnny eeee tam brzydki :/ Cytuję moją koleżankę co uważa się za fankę i gada że go kocha. Pokazałam jej zdjęcie Johnnego jak wygląda w realu. Michśka: E tam tu brzydko wyszedł Ja: Ale on tak wygląda na co dzień Michaśka: To on taki brzydki ? Ja: Myślałam że podoba ci się ze względu na gre aktorską i talent Michaśka: Nie ... już mi sie nie podoba nie lubie go jest obleśny. Mam nadzieję że wy tacy nie jesteście :/
Owszem zgadzam się ale każdy ma też swoje indywidualne zdanie na ten temat. Więc jeśli ktoś twierdzi, że jego zdaniem dany aktor nie ma talentu to fanki muszą przygryźć wargę i to przemilczeć bo nawet krytycy nie mają prawa ani możliwość wejść do czyjegoś rozumu i poprzestawiać wszystko tak aby każdy myślał tak jak oni chcą. Moim zdaniem Depp nie ma talentu i tyle. To moje osobiste zdanie na ten temat i tego nie zmienię.
Owszem zgadzam się ale każdy ma też swoje indywidualne zdanie na ten temat. Więc jeśli ktoś twierdzi, że jego zdaniem dany aktor nie ma talentu to fanki muszą przygryźć wargę i to przemilczeć bo nawet krytycy nie mają prawa ani możliwość wejść do czyjegoś umysłu i poprzestawiać wszystko tak aby każdy myślał jak oni chcą. Moim zdaniem Depp nie ma talentu i tyle. To moje osobiste poglądy na ten temat i tego nie zmienię.
Ale jak Ty możesz ustalać czy ktoś ma talent czy nie, z takimi argumentami? To tak jakbyś powiedziała, że Janis Joplin nie miała talentu, bo Tobie nie podoba się jej głos. To kompletna bzdura (bo był to jeden z najlepszych w historii głosów kobiecych, bezpodstawnie okraszony nieziemskim talentem). Talent się po prostu ma do czegoś, albo się nie ma- ewentualnie można go szlifować, udoskonalać. Jak to mówią 80%sukcesu to ciężka praca nad własnymi umiejętnościami.
Ja po Twoich wypowiedziach wnioskuje, że nie podobają Ci się role które gra Johnny- to zupełnie inna kwestia, trzeba się nauczyć odróżniać wiele rzeczy. Najwidoczniej nie rozumiesz istoty jego filmów, nie pojmujesz postaci, które gra- może kiedyś dorośniesz do tego, a może nigdy nie polubisz dramatów (bo w tych głównie Depp grywa).
W każdym razie, teraz Twoje posty tu są strasznie-pozwole sobie użyć określenia-niedojrzałe.
No właśnie i tak. Już wcześniej o tym pisałam- kwestia talentu nie podlega dyskusji, podobanie lub nie- zależy od gustu:)
W takim razie sory jeśli coś powtórzyłam :}
Posty pisane przez Monice Turner wyjątkowo mnie 'rozwaliły'.
heheheh mnie też dzięki wszystkim:) Johnny jest super aktorem, a Monica super fajnym krytykiem <----(heheheheheeheh)A tak przy okazji Johnny juz zaczyna prace nad swoim kolejnym filmem nastepną książka twórcy Las Vegas Parano, Monica oglądnij czekamy na twoje słowa krytyki:)))))
potwierdzam twoje słowa sama o tym wcześniej pisałam. Monico nie możesz powiedzieć ze johnny talentu nie ma!!! możesz po prostu powiedziec ze go nie lubisz , ciekawe co byś spowiedziała gdyby grał w komediach? byłby śmieszny i w ogóle to byś pewnie wtedy go lubiła bo nie zasypiałabyś na filmie... monico prosze daj spokój wystarczyło by słowa "nie lubie johnnego" bez tych textow że facet nie umie grac i ze talentu Bozia mu poskąpiła wierz mi tak nie jest :] pozdrawiam ;]
p.s no juz przystopujcie nie zmienimy jej poglądów możemy tylko dać dziewczynie do zrozumienia że jej słowa nie mają głębszego znaczenia gdyż jak to powiedział/a cyanide ;p wypowiedz jest niedojrzała w sumie sie z tym zgadzam .... bo jak można powiedziec o aktorze typu johnny depp że nie ma talentu? to co w łape dawał reżyserom żeby zagrac w filmie? wiemy że chociażby roman polański jest wybitnym reżyserem i nie pracuje z byle kim a z johnnym pracuje z przyjemnością tu kilka potwierdzen o talencie deppa ;]
"Słowa uznania za konsekwencję Deppa, który nie wystrzega się ról ekscentryków, czasami postaci antypatycznych. W "Rozpustniku" Depp i John Malkovich, aktorzy zdolni do odgrywania ról zniuansowanych, tworzą duet antagonistów. Zdaniem niektórych krytyków to najlepsza rola Deppa w karierze."
"polski widz może się jednak okazać mało wyrozumiały dla wytworów żywej wyobraźni reżysera, który za ten film zapewne - razem z Deppem - zostanie nominowany do Oscara. "
# 2004 - nominacja do Oscara w kategorii najlepszy aktor pierwszoplanowy za film "Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły"
# 2004 - nominacja do nagrody krytyków (Critics' Choice Awards) w kategorii ulubiony aktor za film "Marzyciel"
# 1993 - nominacja do Złotego Globu w kategorii najlepszy aktor w musicalu lub komedii za film "Benny i Joon"
# 1990 - nominacja do Złotego Globu w kategorii najlepszy aktor w musicalu lub komedii za film "Edward Nożycoręki"
i to za nic wszystko?? mogła bym jeszcze duużo wymieniać ;p ale po co to i tak cie nie przekona ale wierz mi nominacje do oscara
dostają tylko utalentowani aktorzy mroczkowie przecież nie dostali nominacji XD jak bys chciala to poczytaj sobie biografie deppa albo polotaj po recenzjach z jego filmów to mysle że zdanie zmienisz w końcu krytycy sie na tym znają ;p
Tak, tak. Ale z tymi Oscarami to bym nie przesadzała- nominację dostał Eddie Murphy w tym roku i w ogóle niekoniecznie wygrywają najlepsze filmy i najlepsi aktorzy. "Władca Pierścieni" dostał 11 Oscarów (trzecia część)- stanowczo za dużo. Ma to prestiż, owszem, ale dla mnie tak średnio stanowi poważną rekomendację.
ale to tylko przykłady ;] bo wiesz mi było jeszcze duuuuzo tego ale to w skrócie
Ludzie... Moniko moja droga... dobijasz mnie... brak mi słów. Masz może słownik? To sprawdź co to jest: dyskusja, chamstwo i dobitność... bo chyba nic z tego nie rozróżniasz...a w twoim wieku chyba by sie to przydało. Akurat teraz (chyba po raz jeden z pierwszych) zgadzam sie ze Spermą... dobitnie powiedziała że skoro mówisz mówisz i mówisz nie słuchając co mówią inni to chyba żeczywiście jestes na swój sposób "niepodwarzalna" i jeśłi ciebie coś takieg satysfakcjonuje, że wszyscy uważają cie za wcieloną chamskość ... no cóż życze powodzenia w dalszej uroczej i różowej drodze życia... oby nie krytyka filmowego
Ja również zgadzam się ze Spermą i Cyanide -(a to jest cos :D) , po prostu brak mi słów , no i ile się można powtarzac moniko ???
a ty sperma jestes nienormalna
Johny Deep to gowno a nie aktor to totalne zero tom cruise to aktor dopiero monica turner ma racje
A Ty masz problem ze sfera zyciowa, potrzebna do kontaktow miedzyludzkich i odpowiedniego egzystowania, zwana 'uczuciami'. Uraziles mnie ;(
Wszyscy mnie rania, przestancie w koncu! ;(
;(;(;(;(
Wzięłam na serio część "Johnny Deep to" oraz "monica turner ma rację", to które kawałki wątroby mam podnieść?
O, przepraszam- "Johny Deep to"... A tak w ogóle, miałaś na myśli swoją wypowiedź czy tę wcześniejszą;) ??
ooooooo! odezwał sie wybitny krytyk XD a ty to co? boooże świat schodzi na psy ale pokolenie nam sie trafiło......<zażenowany><zniesmaczony>
takie opisy oszczędź sobie dla siebie oszołomie........
znowu koment nie tam gdzie trzeba to byl do tego oszołoma co twierdzi ze johnny to gówno.................
Sperma ... Ciebie urazili ? ;] a co ja mam powiedzięc? :P Mnbie itak wszyscy olewają :P ALe jak już wynajdę lek na raka to bedziecie musieli mnie słuchac... ;]
No dobra, to ja Cię posłucham, Vanes. Ale jak już wynajdziesz lek na raka, to daj mi znać;)
jeżeli tak bardzo go lubisz to zobacz Film "Czekolada" naprawde super, POLECAM!! A czy wiesz że on miał grać Lestata w wywiadzie z wampirem? Niestety do tego nie doszło =( SZKODA!!!!!!
Jezu ojej Johnny och ah eh :/ Proponuję obejżeć trochę więcej filmów a nie od razu gadać ze go sie kocha z jednej kreacji ! I on ma talent dziewczynko ! Może obejrzysz więcej niż 2 filmy z jego udziałem ?
co ty dajesz?? JOhnny Lestata??? mmmm szkoda a ja tak lubie ten film baaaaaaaaaardzo by sie nadawał i chyba jeszcze bardziej by mi sie ten film podobał ;]
a "czekolada" to oglądałam faaajnie tam zagrał;] (po cichu powiem ze miałam nie oglądać tego filmu, ale obejrzałam go tylko dlatego że johnny tam grał XD)