Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399413
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Ja nie mogę!

ocenił(a) film na 3

Co ten szmelc robi w TOP 100?? I na dodatek na 35 miejscu!!
Przecież ten film jest do bani

Kain

Każdy sądzi wg siebie ;]. Dla Ciebie może to być kompletne dno, dla mnie może to być film roku.
Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
Kain

chyba się trochę pomyliłeś. Ten film wymiata ;)

Witcherr

Dla mnie film jest bardzo dobry, i zasuguje na to miejsce. :). Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Progresywna

Piraci zapiratowali top 100 :P taki juuż ich zwyczaj... jak na piratów przystało :)

ocenił(a) film na 7
Ashen

Masz racje, ze sie burzysz... ten film powinien byc na 20 miejscu, jesli nie wyzej :)

ocenił(a) film na 10
Astartte

BRAWo za świetną uwage ;) Piraci co z wami? To wasz obowiązek `rabować i grabić i łupić, porywać` więc dalej i wyżej na pocczątek :)

ocenił(a) film na 10
Kain

hehe do bani... Nie chcę nikogo krytykować, ale na tym forum są chyba sami piraci i za taki temat poślą cie na dno (tak cię zjadą, że się tu więcej nie pokażesz). Jestem ciekawa jaki jest twój ulubiony film... Pewnie do bani...

ocenił(a) film na 10
justi_94_2

tak top 31 to za malo tak z top 5 i juz wszystko wporzo

ocenił(a) film na 5
Kain

Banda 15-letnich idiotów (bez urazy Kain - Ciebie się to nie tyczy), odpowiadających na trafnie, choć banalnie sformułowany post.
400 miejsc niżej i będzie OK.

_Ja_

Ja dodam tylko ze ten film został stworzony dla bandy 15-letnich idiotów. Porównując to mniej więcej w tym samym czasie w USA wszedł do kin nowy film Davida Finchera "Zodiac", który stał się za oceanem klapą. A to wszystko przez to, ze takie 15latki targają rodziców do kin na takie filmy jak Piraci...

ocenił(a) film na 10
Klinar

Widać, że dwie ostatnie wypowiedzi, to wypowiedzi osób o bardzo ograniczonych umysłach.....

użytkownik usunięty
oleczka_3

ahahaha, wybaczcie, (łezka) to dzięki olusi tak się uśmiałem.

użytkownik usunięty
oleczka_3

hahahahahahahaha! Zgadzam się z Tobą Olusiu!

ocenił(a) film na 5
oleczka_3

Uderz w stół, a nożyce się odezwą...;-)

ocenił(a) film na 5
Kain

Slabiutki film, nudnawy. Przysypialem momentami, jakbym mogl to byl przewijal sceny, ale niestety ogladalem w kinie wiec nie mialem takie mozliwosci. Chcialbym tylko wiedziec czy ten chlopiec, ktory zawisl na szubienicy mial aparat na zeby czy to byl brud, nie zdarzylem sie przyjzec. Odpowiedz prosze kierowac na maila bo pewnie juz tu w komentarzach nie zawitam. 7/10

ocenił(a) film na 1
Kain

Zgadzam sie!! Film był beznadziejny.O 100 razy gorszy od 1 i 2. Porazka:/ Zasnelam jak go w domu oglądalam :/
nie polecam

ocenił(a) film na 10
agatniczka

a ja uwazam ze film byl swietny i mam gdzies co o tym sadzicie

użytkownik usunięty
ziutek_glutek1

a ja mam gdzies co sądzisz ty, i co teraz?

użytkownik usunięty
Kain

No przepraszam, tylko nie szmelc! ;/
To że ty uważasz, że film jest słabszy, nie znaczy, że inni też tak myślą! Doceń to! Ile naprawdę beznadziejnych filmów jest w TOP 100!? Zastanów się!

Kain

Aj dzieci, dzieci obejrzyjcie troszkę porządnego kina a nie naoglądacie się bajek dla nastolatków naładowanych efektami specjalnymi. Ile wy filmów widzieliście w życiu? 10? Z czego dwa to Shreki, trzy to Piraci z karaibów i co jescze? Toy Story? Film i tak nibawem wyfrunie z TOp 100 świat o ile właśnie taka dzieciarnia wyczerpie limit głosów i znawcy kina zaczną sumiennie oceniać filmy.

użytkownik usunięty
Baphomet

Przepraszam, ale zwrot "dzieciaki" tyczy się osób poniżej 13-stego roku życia... Jak coś to mów tak do siebie, a nie do nas...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
_Ja_

Wiesz, niezbyt podobał mi się Twój "zwrot grzecznościowy", jak to ujmę. Cóż, przynajmniej nie świadczy to o mnie, tylko o osobie wypowiadającej te słowa. Każdy pisze o sobie.
Pozdrawiam.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
Kain

Film wedlug mnie nawet dobry zasluguje na 31 miejsce a dzieciak to czlowiek ponizej 14 lat a powyzej to mlodzierz jakby ktos chcial wiedziec.

ocenił(a) film na 5
jack_sparrow_8

"dzieciak to czlowiek ponizej 14 lat a powyzej to mlodzierz jakby ktos chcial wiedziec." napisał 15-latek...;-) "Młodzierz" to może rzeczywiście...

_Ja_

Owszem kochanie, my piętnastolatki jesteśmy jeszcze dziećmi... Ty też kiedyś miałeś piętnaście lat, tego się wypszeć nie możesz, więc trochę wyrozumiałości dla nas, dzieciuchów.
Przypomnij sobie jak to było być małym dzieckiem i przestań się czepiać.
Pozdrawiam pana dorosłego!:)

ocenił(a) film na 5
kleo15

Ja mając 15 lat nie podniecałem się każdym byle gównem, tylko latałem za pannami, pogłębiałem wiedzę i rozwijałem swe zdolności... Twój argument jest zatem zupełnie bezpodstawny.
Poza tym, filmweb to nie forum dla głupiutkich piętnastolatków. Zapraszam na forum bravo!, popcornu lub małego gościa niedzielnego...
PS - Nie, "wypszeć" się tego nie mogę...;-)

ocenił(a) film na 10
_Ja_

ja pietnascie lat hahahah po pierwsze mam 18 lat.

ocenił(a) film na 5
jack_sparrow_8

Po pierwsze, to nie masz się czym chwalić.
Po drugie - przekaż wyrazy współczucia rodzicom (każdemu się może nie udać), życząc im, aby ich kolejne eksperymenty zakończyły się powodzeniem...

ocenił(a) film na 8
Kain

jak dla mnie wszystkie 3 czescie sa swietne choc nie ukrywam ze deep mi sie w pierwszej bardziej podobal .
ogolenie czego mozna bylo spodziewac ? faktow historycznych ? zachowania chocby podstawowych praw fizyki ? logiki ? przekazu ?
ludzie no to jest film dla rozrywki, jest mnostwo efektow ale sa one zajebiste, sa dobzi aktorzy, sa smieszne teksty i pokrecona fabula z ktorej nie musze nawet nic rozumiec :)
dla mnie ten film to zajebiste postaci [ pod tym wzgledem 3 jest mistrzem]
zajebiste zagrane, ucharakteryzowane i w ogole same wariaty :D
oraz niesamowite miejsca,
to taka basn
:) 8/10

użytkownik usunięty
kangur_msc_CM

Zgadzam się. To jest film, który powinniśmy oglądać dla rozrywki, choć trzeba pomyśleć logicznie. Fakt, jest kilka niewyjaśnionych wątków.

użytkownik usunięty
kangur_msc_CM

Zgadzam się. To jest film, który powinniśmy oglądać dla rozrywki, choć trzeba pomyśleć logicznie. Fakt, jest kilka niewyjaśnionych wątków.

Ja myślę że ten film pójdzie w ślady "300" i szybko przejdzie w nie pamięć. Patrząc na nasz filmwebowski ranking myślę, że czas zmienić nazwę tego filmu na : "Piraci z Karaibów : Na krańcu listy"...

ocenił(a) film na 4
Kain

:) Długi, nudy, zastadniczo bez fabuły. Niestety pomysły na ten film skończyły się przy drugiej części - a to już niestey "zmiotki". Muszę jednak przyznac że zdjęcia i efekty na najwyżym poziomie :)