Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399369
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

jaka postac najbardziej wam sie spodobala w tej czesci?...no wiec mi w 1 i 2 zawsze najbardziej lubialam jacka :D.....ale teraz w 3 najlepszy byl barbossa......najbardziej ciekawa zabawna noi w ogole wszystko postac.....przebila tu moim skromnym zdaniem jacka sparrowa i to o duzo :D...czekam na wasze zdania :*

klaudia_656

Napewno Jack... Nikt go nie pobije:P Chociaz Barbosse bardzo polubilam po 3 czesci:P swietny jets:P Ma u mnie 4 miejsce;P Zaraz po Trio:D

ocenił(a) film na 10
Hermioneczka

Ja też uważam, że Barbossa w tej części sie wyróżniał.

użytkownik usunięty
AGAMA_2

Sparrow, Pan Gibbs oraz Crocket (ten z papuga)

Ten z papuga to nie zaden Crocket a Cotton:)

klaudia_656

Zgadzam się! ALe jednak na równi z Jackiem ;)!

ocenił(a) film na 9
klaudia_656

Moim ulubionymi postaciami był Will,Jack oraz Elizabeth ale w trzeciej części do tej listy doszedł ojciec Jacka

Nightwing_2

Jack Sparrow-oczywiście :P. Jest znacznie lepszy niż w drugiej części.(może dlatego że już nie musi uciekać przed Krakenem? :D)
A tatuś mnie rozczarował. Myślałam że dadzą mu jakąś większą rolę a nie tylko taki epizod. Może jeśli stworzą kolejną część?
Norrington-żal mi było faceta :( A mógł zostać porządnym piratem!!

ocenił(a) film na 10
Liriel_

ja oczywiście nadal uparcie obstawiam na Jacka xD
aczkolwiek Barbossie tez nie mam nić do zarzucenia :P
no i oczywiscie Raghetti i Pintel - ich dialogi zawsze sie rozwalają :D

klaudia_656

Kapitanowie Teague i Jack Sprrrow

klaudia_656

BARBOSSA!! on jest najlepszy xD a w 3 cz. był jak najbardziej!Jackus troche się ten tego :D

ocenił(a) film na 7
S_R_Corpse

Trzeba oddać honor Bloomowi, jego postać rozwinęła się, zagrał dobrze. Will najbardziej podobał mi się w tej części. No i oczywiście Barbossa, który zdawał się mówić swoim zachowaniem: "I tak wiem, że jestem świetny, Jack" :D. W ogóle jego dialogi i Jacka były najlepsze.
Jeszcze zapomniany bohater- małpka Jack!

ocenił(a) film na 8
klaudia_656

Taa wszyscy Jacka Sparrowa wymieniają też go wymienie. Ale tylko w 1 i 2. Bo w 3 części kompletnie mi się nie podobał. Najbardziej z 3 części mi się podobał Rush bo super odegrał role Barbossy tak samo jak w jedynce. I Orlando Bloom mi się podobał w 3 części. Ci dwaj aktorzy byli najlepsi w 3 części. Bo Johnny i Keira byli beznadziejni. Kompletnie mi się nie podobali jak w poprzednich częściach;)

ocenił(a) film na 8
_Anusia_

Źle się wyraziłam co do ostatniego zdania Kompletnie mi się nie podobali, nie tak jak w poprzednich częściach. Tak powinno brzmieć moje zdanie;) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
_Anusia_

Czemu? Co do Elizabeth, to się zgodze. A Jack, jak to Jack, taki sam był, nic się nie zmieniło w jego zachowaniu.

MartWa

Oj ja nie moge sie zgodzic:P Jack byl boski jak zawsze... Keira grala swietnie....duzo lepiej:P Rowniez poklony w strone Orlando..rozwinal sie zagral naprawde dobrze:) A Goeffrey Byl swietny:D

ocenił(a) film na 10
klaudia_656

ja jak zqwsze w kazdej części stawiam na trio : jack, liz i will!!!! oni sa najlepsi!!!:):):):)

rozdi

Jack nie mogl byc grany przez Deppa inaczej niz w drugiej czesci. Jego ruchy, gesty, slowa sa tak samo genialne jak w poprzednich czesciach. Moze niektore negatywne opinie postaci Jacka wynikaja z tego, ze znudzili sie jego postacia? chociaz wedlug mnie jest to niemozliwe bo jest on swietny:PP Zawsze byl jest i bedzie najlepszy chociaz w trojce reszta aktorow starala sie dorownywac Johnny'emu gra aktorska. Niektorym sie nawet udalo;D Mimo to jednak uwazam ze postac Jacka w tej czesci zostala zepchnieta troche na bok. Nieznacznie zagubila sie w calym zamieszaniu i nie wyroznial sie jak zwykle:D ale taki juz byl pomysl na ta czesc i musze sie z tym pogodzic xD

ocenił(a) film na 7
klaudia_656

BARBOSSA :D :D :D
cudowna gra, super napisana rola, no i sprzeczki z Jackiem ;D Sparrow też cudowny jak zwykle, tylko Willa troche mało :(

klaudia_656

Will Turner zdecydowanie, jack i Elizabeth tez byli świetni ale Will przebił wszystkich

ocenił(a) film na 7
katie_17

Zapominacie o Davym Jonesie. Bill Nighy zagrał go wspaniale- macki nie były w stanie przysłonić Billa;)

karaiby

Ale to jest temat o ulubionej postaci a nie o aktorze ktory najlepiej zagral:D no coz jakos nie czuje sympatii do Davy'ego:)

klaudia_656

kalipso i elisabeth są najfajniejszymi kobietami na morzu

davorka

Kalipso/Tia Dalma i Elizabeth to jedyne kobiety na morzu:D

Hermioneczka

zgadza się ale nie wiem czy dzieki temu czy niezależnie od to najciekawsze postacie na morzu:))

davorka

No coz ja tam Lubie Jacka,Elizabeth,Willa i Barbosse najbardziej:P pozniej Pintel i Ragetti,Gibbs,Marty,Cotton:Deheheh

ocenił(a) film na 10
klaudia_656

W I niepodważalnie Jack w II chyba też, ale w III to trudno powiedzieć. Jack był, że tak powiem w lekkim cieniu innych postaci. Bardzo lubiłam też Norringtona, ale niestety nie dotrwał do końca i bardzo nad tym ubolewam... :)

ocenił(a) film na 7
ennie_2

Nie dziw się. Aktorzy się wkurzyli, że Johnny Depp zbiera wszystkie pochwały. I bardzo dobrze, że się bardziej postarali.

ocenił(a) film na 10
klaudia_656

Nie no Jack Sparrow już w pierwszej części podbił serca wszystkich. Ma w sobie ten własny sposób bycia. W 3 części trochę mi go brakowało. Grał mniej scen niż Keira na przykład. No i na pewno wyróżniał się Barbossa. Ale ja swojego zdania za bardzo nie mam.

ocenił(a) film na 8
justi_94_2

Słuchajcie. Tak naprawde w 3 części Keira była wszędzie. I mnie to tak denerwowało. Grała mi na nerwy jak ją widziałam, a później jak okrzyknęli ją królową piratów to całkowicie się zdenerwowałam. Stała się taka ważna, a tak naprawde nie poradziła sobie!! Jedynie to mi się podobało jak ona walczyła nic więcej!! Johnny Depp, uważam, że nie potrzebnie dali duchy Jacka. Bezsensu to wyszło!! I dlatego Johnny w tej części mi się nie podobał. Wiem to mój ulubiony aktor a ja po nim jade jak tylko moge;) Hahahaha. Najlepiej zagrał Rush i Bloom. No i tyle. Pozdrawiam was zapalonych piratów. Ale ja sobie jeszcze raz oglądnę piratów to sobie z wami pogadam. Już z netu zaczyna mi się ściągać;)

_Anusia_

Ja uwazam ze Elizabeth tzn Keira wlasnie w tej czesci zagrala swietnie;P Ale fakt faktem Bylo jej wiecej niz Jacka

klaudia_656

w tej czesci Will też mi sie podobał . Zdecydowanie się poprawił Bloom :D

S_R_Corpse

No coz ja tam zawsze Orlanda lubilam i uwazaaalam ze gra spoko ale teraz rzeczywiscie wyszlo mu to wiele lepiej:P

ocenił(a) film na 8
Hermioneczka

Jako kapitan Latającego Holendra?? Widzieliście Jacka jak zobaczył jak Davy przeszył serce Willa(przepraszam, że odbiegłam od tematu) Sparrow nie wiedział co ma zrobić. Myślałam, że wybuchnę płaczem wtedy;(

_Anusia_

Tak masz racje. Pierwszy raz zobaczylam Jacka smutnego i zalamanego... Ale poswiecil sie... :)

ocenił(a) film na 8
Hermioneczka

Wiecie co wtedy poczułam? Jak Davy przeszył serce Willa, Elizabeth podbiegła do Willa i zaczeła do niego mówić"Will patrz na mnie, patrz na mnie" A Jack tylko z tym sercem w jednej ręce a w drugiej nóż skierowany tak by tylko to serce trafić. Ale Jack nie chciał zostać kapitanem Holendra. Nie wiedział co ma robić był taki smutny i załamany(powtarzam się po hermionie), że ja myślałam, że się porycze. No jedyna szansa dla Willa było to by mu pomóc w przeszyciu serca Dave'go. Sparrow wraz z Elizabeth pomogli mu w tym. Wzruszyłam się na tej scenie;( A Jack widocznie widział w nim przyjaciela(w Willu oczywiście). Przepraszam, że znów odbiegłam od tematu:/ Wyraziłam swoje zdanie co do postaci najlepszej. Barbossa i Will Turner;) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
_Anusia_

" Tak masz racje. Pierwszy raz zobaczylam Jacka smutnego i zalamanego... Ale poswiecil sie... :)"
Kto się poświęcił? Chyba nie Jack? Przecież nie przebił serca zaraz, tylko się zastanawiał, dlatego Davy zdązył przebić Willa. Nikt się nie poświęcił, Will się po prostu uratował. A co do tego, że pierwszy raz go takiego widać, to racja.

ocenił(a) film na 9
Hermioneczka

sądze że Jack Sparrow , bardzo mnie rozbawił pod koniec 3 części kiedy rozmawiał z tymi dwoma panienkami xD , oczywiście nie można tu wspomnieć o Willu kapitanie Holendra , i także Elizabeth królowi piratów xD

klaudia_656

oczywiście ze JACK , chociaz w tej czesci wyroznial sie barbossa. MAłpka była świetna =)

Zabka_7

Oj no chodzilo mi z tym poswieceniem o to ze ( moze zle to okreslilam:P) uratowal Willa...przpraszam za zle okreslenie;P

klaudia_656

Mnie się najbardziej podobali Jack Sparrow i Barbossa :D

A na końcu mi było szkoda Will'a :(

ocenił(a) film na 9
Dasiiek

oczywiście jak zawsze Jack, Jack i Jack! Raghetti i Pintel jak zawsze świetne dialogi, a szkoda że ojciec jacka zagrał tak mało... myślałam że będzie troche więcej z nim scen!

ocenił(a) film na 10
klaudia_656

1. Jack Sparrow
1. Barossa
2. Grant Sparrow
3. Davy Jones
4. Sao Feng
5. Gibbs
6. Pintel & Raghetti
7. Bill Turner
8. James Norinngton
9. Cutler Beckett
10. Tia Dalma/ Calypso

ocenił(a) film na 9
klaudia_656

Nieno. oczywiście że Jack. Ale bardzo mnie zaciekawiła postac Tia-Dalmy. Z tego co wiem, aktorka nie miała na kącie zbyt wielu ról, ale tutaj poradziła sobie wyśmenicie! brafka dla niej.

klaudia_656

1. Hector Barbossa(w tej cześci był najlepszy, Geoffrey Rush to wspaniały aktor)
2. Jack Sparrow(super jak zawsze, jednak, tak jak w dwójce, nieco za dużo scen w stylu "patrzcie jaki jestem śmieszny")
3. James Norrington(byłby na pierwszym miejscu, gdyby nie było go tak mało. W dwójce był świetny, tutaj nie dali mu szansy się wykazać).
4. Cutler Beckett(super czarny charakter. Dowodem na to jest fakt, że tak wielu fanów POTC go nienawidzi. I miał niezłą scenę śmierci)
5. Davy Jones(wolałam go w dwójce, ale tu też jest w porządku)
6. Małpka Jack(po prostu super)