Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Wpisujcie się, kto już widział zwiastun w oryginale??
Jestem po , i nie mogę sie pozbierać- Jack Mnie rozwala....
xD

ocenił(a) film na 10
Liriel_

Jaaaaaa zwiastun super a muza miodzio

ocenił(a) film na 10
Seraffine

Ja mam gorzej cala sie z nerwow trzese i ja cos wam powiem nieeee wytrzymam do premiery w kinie...teraz to mam nadzieje ze beda dawali wiecej zwiastunow i zdjec

Liriel_

właśnie obejżałem... nie wiem czemu ale oglądam 2 raz i dalje strasznie zacina mi się;/ ale przynjamniej widać cokolwiek:D zwiastun jest ekstra:D

ocenił(a) film na 10
Pirat_9

chyba dlatego ze na stronce duzoooo ludzi siedzi

ocenił(a) film na 10
Seraffine

Ja się też napatrzeć i nasłuchać nie mogę :)
Rozmarzona siedze...
I jak tu do budy iść,nich mi ktoś powie ??

ocenił(a) film na 10
Nimfadorka

Ja nie wytrzymam aaa gdzie mieszkasz bo ja Gdyni

Seraffine

Mi się za drugim ani troszeńke nie cięło....
(spróbuj może tu: http://www.skowyrrne_banany69.republika.pl/ )

A mieliście pokaz slajdów/fotek?

ocenił(a) film na 10
Liriel_

aalbo tutaj sie nie zacina http://juniorhandling.republika.pl/

ocenił(a) film na 8
Seraffine

ja sie zaraz za hd biore :D zobaczymy jak wtedy wygląda ;)

Seraffine

Nie iść, zwyczajnie nie iść... jakbym próbnego nie miała to bym w domku siedziała....

ocenił(a) film na 10
Liriel_

Gdybym mogła to juz bym bilety na premiere kupila :P

ocenił(a) film na 8
Pirat_9

Mi rowniez zacina ale niestety to nie jest wina przeciazonego lacza, tylko mojego super wolnego kompa. Oczywiscie nikt z Disney'a nie pomyslal, ze na tym swiecie sa jeszcze osoby ktorych nie stac na nowego kompa i wrzucaja cala strone we flashu. I na dodatek zwiastun rowniez jest w flashowym formacie. Ludzie, ja pier*** zamiast dac w normalnym quicktimie, to sie bawia w jakies gowna, za przeproszeniem. Az mnie szlag trafil jak zaczelem ogladac ten trailer. No na koniec chcialem dodac... Na szubienice wszystkim flashowym i innym badziewiastym playerom.
Pozdrawiam

Liriel_

zwiastun boski.Mniam

Cpt_Pchelka

Ciekawy kiedy u mnie zaczną bilety sprzedawać.... ( a w dniu premiery zamiast w kinie będę w cudaśnym autokarze!!)

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

Muszę iść, mam parę rzeczy do zaliczenia :( Ale jutro to siedzę cały dzień w domu i oglądam :D
Jestem z Brzegu (to między Wrocławiem a Opolem miasto takie ;) )

Liriel_

Najbardziej mi sie podobało jak się napier****ł z Davy Jonesem:D:D zajebiocha:D:D

ocenił(a) film na 10
Kysio_2

Nooo to bylo dobre tylko nie wie po co Jackowi ten lampion...moze w nim jest... wiem Davego serce napewno i oni o nie walcza

ocenił(a) film na 10
Seraffine

Ten lampion to chyba skrzynia. Zwiastun jest SUUUUPPPPPEEEEEER!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Captain_Zbig

To nie chyba skrzynia,to jest skrzynia :)

Liriel_

To nie lampion jak się dobrze przyjrzysz to zobaczysz że to skrzynia umarlaka!!

Kysio_2

It's the Dead Man's Chest.... :D

Mógłby już być 25 maja... albo następny zwiastun!!

ocenił(a) film na 8
Liriel_

no i teraz w koło w HD :D

Liriel_

Piękniusi zwiastunik
hahha...a teksty Jacka jeszcze lepsze!:D hehehe

ocenił(a) film na 8
Cpt_Pchelka

http://img406.imageshack.us/img406/8257/picture3xt8.png mniam :D

bratrunks

Cześć! Ja też już widziałam! (na onecie) Zwiastun jest GENIALNY! Jak ja mam teraz wytrzymac do maja??!! A tak nawiasem mowiac to ja juz do szkoly musze sie spieszyc ;D. jak wroce to ogladne go przynajmniej 10 razy pod rząd ;PP. Piraci forever! :D:D

bratrunks

Nieźle....
Pozwolicie że fotki z piratów bedę tu wstawiać:
http://www.skowyrrne_banany69.republika.pl/

Liriel_

A kiedy dadzą wersję w HD do ściągnięcia na dysk?

ocenił(a) film na 7
kuosu

o kurde zwiastun naprawde dobry a muzyka wymiata, zimmer i verbinski mam nadzieje ze nie spieprzycie tej czesci jak dwojki!

kuosu

Ja tm w ogóle nie mogęs ied otego dobrać żeby ściągnąć....
Pomoże mi ktoś ?

ocenił(a) film na 9
kuosu

Jak chcesz sciagnac to uzyj QT Pro.wtedy bez problemu zapiszesz.

ocenił(a) film na 10
Liriel_

Ja już widziałam zwiastun jest poprostu SUPER!!!
Nie moge sie doczekać kiedy film będzie w kinach!!! Pozdro dla fanów Piratów z Karaibów!!!

ocenił(a) film na 8
Laura_Potter

Oczywiście cudowny jak już mówiłam ;D i zwiastun i Jack i reszta.
No i muzyka........ już chce ją mieć ;) ma ktoś???? ;)
Nie mogę doczekać się filmu!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
Liriel_

Johnny jest po prostu nie zastapiony!! Zwiastun jest swietny!!

użytkownik usunięty
magdalena29

Ja już widziałem zzwiastun w niedzielę. Po rosyjsku , ale i tak powieem jedno - ZAJEBISTY

magdalena29

Zaiste zwiastun przecudowny. Nie żałuję ani dnia spędzonego na oczekiwaniu... a trochę tego czekania było. Rewelacyjna muzyka idealnie połączona z obrazem. Nie dziwię się tym opóźnieniom... z taką mnogością tak cudownych efektów... ech. Można zakochać się w ponad dwuminutowym materiale filmowym?:D Ciekawi mnie tylko... co się stało Jackowi... 2 minuta... 16 sekunda... coś mi się zdaję, że i jego klątwa Holendra dosięgnęła...

ocenił(a) film na 7
Liriel_

zwiastun super! najbardziej rozwalil mnie tekst:

-Jeszzce nigdy nie zebralo sie nas tak wielu
-a ja jestem im winien pieniadze!

hehehee caly jack sparrow, o przepraszam...kapitan jack sparrow, of kors:)

gosik_z

Kurde czemu tak długo jeszcze do premiery. Sam zwiastun był tak długo oczekiwany to co dopiero film. Super efekty, super fabułka bedzie;) i oczywiście postać Jacka Sparrowa :)

ocenił(a) film na 10
Liriel_

ja widzalam i powiem ze mnie zatkalo jak pierwszy raz zobaczylam zwiastun to niewiedzalam co powiedzec poprostu masakraaaa !!!!!!!!

ocenił(a) film na 7
BK_201

Po prostu jednym słowem : super. Tyle akcji,walk i wogóle. Jak ja teraz dotrwam do premiery to nie wiem .
P.S. Racja z tym "ja jestem winien im pieniądze" to było dobre:D

Liriel_

O jezzzuu.... AAAaAAA!!! Mam zawał xD Kocham, kocham, kocham <3 POzdro dla wszystkich fanów Piratów ;*

Liriel_

Zwiastun niesamowity muzyka świetnie dobrana zwłaszcza podczas walki Jacka Z Devy Jonesem. Zauważyłem coś w jednej ze scen na zwiastunie wygląda na to ze Devy stoi razem z Norringtonem na plaży, chyba Jones sie doczekał swojego spacerku po plaży:D. Co o tym sądzicie.

Liriel_

E tam.Najlepszy był tekst:Dlaczego mialbym z Wami popłynąć?Czworo z Was chciało mnie zabić.Jedno z powodzeniem :-PPP

ocenił(a) film na 10
Liriel_

OMG!! Właśnie obadałam zwiastun i jestem w ciężkim szoku.Ja chce już 25 maj...

ocenił(a) film na 8
Arli_Dreamcatcher

ja niestety teraz obejrzałem, bo o 6 to musiałem byc na mieście i dopiero teraz do domu wróciłem, ale trailer zajebisty. Bez dwóch zdań. Wie moze ktoś ,skąd można ściągnac muzykę z zwiastunu??

ocenił(a) film na 10
Freak_On_A_Leash

czemu on powiedzial ze jedno z powodzeniem przeciez on zyje wiec go Lizzy nie zabila:/ nie rozumiem tego:/
wlasnie szukam na youtube ale tak jest kiepska jakosc na kompie mam sciagniety po rusku ze stopklatki i jest lepsza jakosc:/

Liriel_

ja oglądałem z samego rana i zwiastun angielski(czyli oryginalny)jest lepszy od tego ruskiego. :)

ocenił(a) film na 7
Pif_Paf

ja też widziałam zwiastun angielski(tj. oryginalny)

Liriel_

Oglądalem zwiastun. Kapitalny :) !!

Najlepsze haslo:
Jack: Why should I say with any of you. Four of you try to kill me. One of you succesed. :)

i jeszcze to jak Jack odpala armate na koncu:
Sierzant czy ktos tam mowi: You are mad.
Jack: If I was it it propably never workt :D

ocenił(a) film na 7
peter212

Why should I sail chyba ;P

A w drugim zdaje mi się, że mówi "If I wasn't it would probably never worked". Depp w tym filmie tak gada, że trudno zrozumieć.

Liriel_

no ja widzialam, na wp jest cały zwiastun