Wpisujcie się, kto już widział zwiastun w oryginale??
Jestem po , i nie mogę sie pozbierać- Jack Mnie rozwala....
xD
Ja mam gorzej cala sie z nerwow trzese i ja cos wam powiem nieeee wytrzymam do premiery w kinie...teraz to mam nadzieje ze beda dawali wiecej zwiastunow i zdjec
właśnie obejżałem... nie wiem czemu ale oglądam 2 raz i dalje strasznie zacina mi się;/ ale przynjamniej widać cokolwiek:D zwiastun jest ekstra:D
Ja się też napatrzeć i nasłuchać nie mogę :)
Rozmarzona siedze...
I jak tu do budy iść,nich mi ktoś powie ??
Mi się za drugim ani troszeńke nie cięło....
(spróbuj może tu: http://www.skowyrrne_banany69.republika.pl/ )
A mieliście pokaz slajdów/fotek?
Mi rowniez zacina ale niestety to nie jest wina przeciazonego lacza, tylko mojego super wolnego kompa. Oczywiscie nikt z Disney'a nie pomyslal, ze na tym swiecie sa jeszcze osoby ktorych nie stac na nowego kompa i wrzucaja cala strone we flashu. I na dodatek zwiastun rowniez jest w flashowym formacie. Ludzie, ja pier*** zamiast dac w normalnym quicktimie, to sie bawia w jakies gowna, za przeproszeniem. Az mnie szlag trafil jak zaczelem ogladac ten trailer. No na koniec chcialem dodac... Na szubienice wszystkim flashowym i innym badziewiastym playerom.
Pozdrawiam
Ciekawy kiedy u mnie zaczną bilety sprzedawać.... ( a w dniu premiery zamiast w kinie będę w cudaśnym autokarze!!)
Muszę iść, mam parę rzeczy do zaliczenia :( Ale jutro to siedzę cały dzień w domu i oglądam :D
Jestem z Brzegu (to między Wrocławiem a Opolem miasto takie ;) )
Nooo to bylo dobre tylko nie wie po co Jackowi ten lampion...moze w nim jest... wiem Davego serce napewno i oni o nie walcza
Cześć! Ja też już widziałam! (na onecie) Zwiastun jest GENIALNY! Jak ja mam teraz wytrzymac do maja??!! A tak nawiasem mowiac to ja juz do szkoly musze sie spieszyc ;D. jak wroce to ogladne go przynajmniej 10 razy pod rząd ;PP. Piraci forever! :D:D
Nieźle....
Pozwolicie że fotki z piratów bedę tu wstawiać:
http://www.skowyrrne_banany69.republika.pl/
o kurde zwiastun naprawde dobry a muzyka wymiata, zimmer i verbinski mam nadzieje ze nie spieprzycie tej czesci jak dwojki!
Ja już widziałam zwiastun jest poprostu SUPER!!!
Nie moge sie doczekać kiedy film będzie w kinach!!! Pozdro dla fanów Piratów z Karaibów!!!
Oczywiście cudowny jak już mówiłam ;D i zwiastun i Jack i reszta.
No i muzyka........ już chce ją mieć ;) ma ktoś???? ;)
Nie mogę doczekać się filmu!!!!!!!!!!!!!
Ja już widziałem zzwiastun w niedzielę. Po rosyjsku , ale i tak powieem jedno - ZAJEBISTY
Zaiste zwiastun przecudowny. Nie żałuję ani dnia spędzonego na oczekiwaniu... a trochę tego czekania było. Rewelacyjna muzyka idealnie połączona z obrazem. Nie dziwię się tym opóźnieniom... z taką mnogością tak cudownych efektów... ech. Można zakochać się w ponad dwuminutowym materiale filmowym?:D Ciekawi mnie tylko... co się stało Jackowi... 2 minuta... 16 sekunda... coś mi się zdaję, że i jego klątwa Holendra dosięgnęła...
zwiastun super! najbardziej rozwalil mnie tekst:
-Jeszzce nigdy nie zebralo sie nas tak wielu
-a ja jestem im winien pieniadze!
hehehee caly jack sparrow, o przepraszam...kapitan jack sparrow, of kors:)
Kurde czemu tak długo jeszcze do premiery. Sam zwiastun był tak długo oczekiwany to co dopiero film. Super efekty, super fabułka bedzie;) i oczywiście postać Jacka Sparrowa :)
ja widzalam i powiem ze mnie zatkalo jak pierwszy raz zobaczylam zwiastun to niewiedzalam co powiedzec poprostu masakraaaa !!!!!!!!
Po prostu jednym słowem : super. Tyle akcji,walk i wogóle. Jak ja teraz dotrwam do premiery to nie wiem .
P.S. Racja z tym "ja jestem winien im pieniądze" to było dobre:D
O jezzzuu.... AAAaAAA!!! Mam zawał xD Kocham, kocham, kocham <3 POzdro dla wszystkich fanów Piratów ;*
Zwiastun niesamowity muzyka świetnie dobrana zwłaszcza podczas walki Jacka Z Devy Jonesem. Zauważyłem coś w jednej ze scen na zwiastunie wygląda na to ze Devy stoi razem z Norringtonem na plaży, chyba Jones sie doczekał swojego spacerku po plaży:D. Co o tym sądzicie.
E tam.Najlepszy był tekst:Dlaczego mialbym z Wami popłynąć?Czworo z Was chciało mnie zabić.Jedno z powodzeniem :-PPP
ja niestety teraz obejrzałem, bo o 6 to musiałem byc na mieście i dopiero teraz do domu wróciłem, ale trailer zajebisty. Bez dwóch zdań. Wie moze ktoś ,skąd można ściągnac muzykę z zwiastunu??
czemu on powiedzial ze jedno z powodzeniem przeciez on zyje wiec go Lizzy nie zabila:/ nie rozumiem tego:/
wlasnie szukam na youtube ale tak jest kiepska jakosc na kompie mam sciagniety po rusku ze stopklatki i jest lepsza jakosc:/
Oglądalem zwiastun. Kapitalny :) !!
Najlepsze haslo:
Jack: Why should I say with any of you. Four of you try to kill me. One of you succesed. :)
i jeszcze to jak Jack odpala armate na koncu:
Sierzant czy ktos tam mowi: You are mad.
Jack: If I was it it propably never workt :D
Why should I sail chyba ;P
A w drugim zdaje mi się, że mówi "If I wasn't it would probably never worked". Depp w tym filmie tak gada, że trudno zrozumieć.