Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399343
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Wpisujcie się, kto już widział zwiastun w oryginale??
Jestem po , i nie mogę sie pozbierać- Jack Mnie rozwala....
xD

użytkownik usunięty
izusia_1988

http://film.onet.pl/zwiastuny/11043,2063886,267,filmy.html super z poskimi napisami:)))

ocenił(a) film na 8

wlasnie zobaczylam zwiatun i umarlam ze szczecia :] jest superasnie zajefajny :]

Jak narazie patrząc na trailer zapowiada się ciekawie, nie ma co;] A najbardziej ciekawi mnie jak zakończą ten cały 'romansik' Jacka i Lizzy, bo oczywiste, że tych dwoje nie może być razem;P (z jednej strony dobrze, z drugiej trochę szkoda:) Poczekamy zobaczymy... Maj już niedługo! Pozdr;)

ocenił(a) film na 10

Ja się chyba załamię!! Tyle czasu czekałam na ten zwiastun, a teraz nie chce chodzić! Na każdej możliwej stronie jest po prostu czarny ekran!

na onecie przyt zwiastnie napisali :komedia.... piraci nie są komedią chociaż z jej elementami:.

Zabiła, ale zapomniała o jednym . To jest Kapitan Jack Sparrow.

Świetne było:
Did no one came to save just because he missed me? i się jack(małpka) zgłasza :)

ocenił(a) film na 6
Liriel_

widziałam zwiastun...jest SUUUPEr;).....(znowu za krótki)

Ami_6

Trzeba bylo dowalic wiecej UUUUUUUUUUUU.

ocenił(a) film na 10
Liriel_

A widzieliście ten klip z filmu na Yahoo?
To jest piękne! Barbossa i Jack się na siebie wydzierają, o to kto ma rządzić na statku, a później Pintel się wydziera na nich obu x)

Lajira

wiadziałam to to jest świetne!:D hahah

ocenił(a) film na 8
Cpt_Pchelka

Najlepszy zwiastun jaki widziałam! Niesamowite napięcie, przeplecione humorem Jacka.. plus świetna muzyka. No... teraz tylko czekać na film!! ;]

użytkownik usunięty
Liriel_

oglądałam juz of course x) zwiastun super, nie mogę się doczekac filmu

ocenił(a) film na 9

peter212 jezus nie kalecz angielskiego az w takim stopniu, jak nie umiesz to nie pisz... :/

Dla fanów wersji oryginalnej(czyli wszystkich :)

TEKSTY JACKA:
Did no one come to save me just because they missed me? :D

Why should I sail with any of you? Four of you have tried to kill me in the past. One of you succeeded.

BARBOSA: There's not been a gathering like this in our lifetime! SPARROW: And I owe them all money..

NORRINGTON: You are mad! SPARROW: If I wasn't this probably wouldn't work.

Tak jeszcze wywnioskowałem sobie, że ten ostatni tekst to dla mnie ciekawe podsumowanie całej trylogii i jakby tekst skierowany do ludzi ktorzy ja krytykuja mowiac ze to "bzdury" jakby te filmy to miały byc filmy historyczne albo dokumentalne conajmniej...

A Wy jak myślicie? Pozdrawiam fanów Piratów.

ocenił(a) film na 9
spoxgreq

*this would probably never work - w ostatnim. To dla czepialskich :P Pzdr

spoxgreq

Dla czepialskich: o tym,że Jack jest szalony nie powiedział Norrington,tylko Cutler Becket...:P

ocenił(a) film na 9
Liriel_

Zwiastun jest po prostu świetny xD Już nie mogę się doczekać, chyba nie wytrzymam do premiery:P Jack Sparrow jak zwykle the best!!!:D

ocenił(a) film na 10
wiewiora_30

Ludzie, ja mam 17 lat a z nerwów prawie mi łzy leciały! Ten zwiastun jest.... no kurde, NIESAMOWITY! I ta walka na maszcie o skrzynię Davy'ego Jonesa....Nie no, piszemy petycję o premierę nie 25 maja, tylko 25 MARCA!!!
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
Sidious

Tak!!! Świetny pomysł z tą petycją, jestem absolutnie za xD Mogę się już nawet wpisać;) Pozdrofionka;P

Sidious

A przynajmniej tak o miesiąc wcześnie, tak 10 kwietnia :D Ale ze mnie Marzyciel

ocenił(a) film na 9
Jacek_Wrobel

Hehe ok, Becket, thx :)

Czy polska premiera ma byc wtedy kiedy światowa?!? czyli 25 maja??

spoxgreq

TaaaK !! I Fajnie !!

ocenił(a) film na 10
Liriel_

ja juz widzialm zwiastun rano Swietny, boski, niesamowity, genialny...moglabym tak wymieniac bez konca! juz nie moge doczekac sie premiery na ktora obowiazkowo ide;P;D

ocenił(a) film na 10
Liriel_

juz nie moge doczekac sie filmu. Jack Sparrow!!!!!!!!!...... khem.... KAPITAN Jack Sparrow:)

ocenił(a) film na 10
ifritus

Jak ściągnąć ten zwiastun na kompa? Nie mogę sobie poradzić. Pomoże mi ktoś? ;p

Liriel_

Zwiastun jest fantastyczny - ogląda się go niemal jak minifilm. Muzyka pewnie nie jest oryginalna z filmu, jak to bardzo często bywa w zwiastunach.
Wygląda na to, że trzecia część przebije dwie poprzednie, chociaż zarówno część I jak i część II miały swój klimat.

Zwiastun jest świetny, ale poczekajmy na film - nieraz już się zdarzało, że zwiastun był lepszy od filmu, bo zawierał same najciekawsze fragmenty. Oczywiście, w tym przypadku na pewno tak nie będzie! Ale ostudźmy emocje :) - lepiej nie nastawiać się na rewelacyjny film, bo rzeczywistość często nie dorównuje naszym wyobrażeniom. Nie dlatego, że rzeczywistość nie może nas zachwycić, ale dlatego, że wyobraźnia podsuwa nam to, o czym marzymy. A film jest tylko jeden - dla wszystkich.

muskrose

Ekhem, jak ściągnąć zwiastun na dysk?
Jeżeli istnieje, to mogłabym prosić o dokładne wyjaśnienie? łącznie z opisem niezbędnych programów :)

Dzięki!

Liriel_

http://movies.yahoo.com/feature/piratesofthecaribbeanatworldsend.html;_ylt=Aqq_6 o5OuvQU_0Bg5ManTRRfVXcA

prosze to link do strony Yahoo w której macie zwiastun w HD
wybieracie sobie format i bierzecie zapisanie na dysku cała filozofia:D

Cpt_Pchelka

Ale tam mi się HD zapisuje jako jakiś QTL i nie mam co z tym zrobić,
natomiast do innych muszę mieć pro, a pro nie mam.

Liriel_

Zwiastun jest amazing!!!!!!!! Widziałam go zaraz po 6. Od tej pory juz kilka razy:) Nie moge doczekac sie 25 maja!

zDEPPrawowana

Nie mogę się oderwać od tego zwiastuna, a powinnam zabrać się za przygotowanie referatu na jutro...

ocenił(a) film na 9
muskrose

Oooo....
Obejrzałam po angielsku. Teraz oglądam właśnie po polsu z napisami :]
Jakim cudem ja mam wytzrymać do maja?! ja też chce już film :D

ocenił(a) film na 9
fretten

a i jeszcze coś (co mi się podobało). po polsu (bo po angielsku nie zrozumialam, szcerze mówiać. napisy jednak dobra rzecz.)
Elizabeth: Nigdy by nam się nie udało.
Jack: Tak sobie powtarzaj kochanie. (i taki fajny uśmiech)

no i jeszcze pytanie Willa do Ezlizabeth czy za niego wyjdzie (w trakcie walki).

Ma nadzieje, ze nia dali najlepszych moentów do zwaistuna i czeka nas jeszcze jakas niespodzianka ;D

ocenił(a) film na 10
Liriel_

Zwiastun świetny... już sie nie moge doczekac filmu... muzyka do zwiastunu genialna... i ten tekst Jacka - "Did noone come to save me, just because they missed me??" :D... super :)

ocenił(a) film na 10
Liriel_

ja widziale jest zajefajny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
marcin_89

widziałam zwiastun i zadaje sobie pytanie: Dlaczego film dopiero w maju ?!!

Gabriela_3

Ja widziałam godzinę po premierze - o szóstej xD Świetny, muzyka ta druga po prostu ach, tlyko nie wiadamo zbytnio o co chodzi w filmie... Ale i tak nie mogę doczekać się maja :D

agnavi

Ja równiuteńko o 6 wstałam i obejrzałam :)

opowiadanie ożywa!

Liriel_

wy jesteście nienormalni..

żeby wstawać rano tylko po to by obejrzeć kilkunastosekundowe "coś"..

ocenił(a) film na 10
mikesz

mikesz nie pozwalaj sobie, lzy mialam w oczach, rece mi sie trzesly ogladajac ;)... ah to jest 'cos'...

cry_baby

zwiastun świetny a Barbossa tym śmiechem mnie po prostu zabił :D mam nadzieję że dobrze zakończy się ta trylogia ;]

cry_baby

agnieha...
Nie ma sie czym chwalic.....

ocenił(a) film na 10
Cyanide

Cyanide...
dlaczego tak sadzisz, kazdy reaguje inaczej :P

cry_baby

Jeśli masz jakieś drgawki to chyba nic zdrowego? Poza tym to tylko film, nie ma co sobie szarpać nerwów bardziej, więc odradzam Ci oglądać zwiastuny :P

ocenił(a) film na 10
Cyanide

Drgawki miałam bo mi zimno było, a oczy łzawiły po rannym myciu nic wiecej, nie wiem czego się doszukujesz...
;)

cry_baby

To trzeba bylo tak od razu :}
Sposób w jaki sformułowałaś zdanie wskazywało bardziej jakobyś dostała tych dziwnych objawów w trakcie oglądania i wywołane były one zobaczeniem trailera :]
Buehehe

ocenił(a) film na 10
Cyanide

Moja wypowiedź miała w ten sposób jak najbardziej zabrzmieć, jej zadaniem było poniekąd spowodować owe drgawki u czytelnika tegoż posta ;)

cry_baby

Przykro mi ale się nie udało. Drgawek nie miałam, jedyne lekkie poirytowanie na twarzy ;) Ale trzeba próbować, w końcu się uda.

ocenił(a) film na 10
Liriel_

Ja widziałam!jest superancki, cudeńko, perełka wśród zwiastunów!

Liriel_

Mówiliście o ściąganiu zwiastunu ?? Pro ma tylko 11.9 mb i właśnie ściągam z eMula !! Zainteresowani QuickTime Pro niech piszą tu na tym temacie !!

ocenił(a) film na 10
Liriel_

Ja widzialem nawet scene!!!! jak ktos chce linka to pisac na moje gg
3437127 tylko trzeba sciagnac 10m!!!! ale fajny jezyk angielski!!!!