Wpisujcie się, kto już widział zwiastun w oryginale??
Jestem po , i nie mogę sie pozbierać- Jack Mnie rozwala....
xD
http://film.onet.pl/zwiastuny/11043,2063886,267,filmy.html super z poskimi napisami:)))
wlasnie zobaczylam zwiatun i umarlam ze szczecia :] jest superasnie zajefajny :]
Jak narazie patrząc na trailer zapowiada się ciekawie, nie ma co;] A najbardziej ciekawi mnie jak zakończą ten cały 'romansik' Jacka i Lizzy, bo oczywiste, że tych dwoje nie może być razem;P (z jednej strony dobrze, z drugiej trochę szkoda:) Poczekamy zobaczymy... Maj już niedługo! Pozdr;)
Ja się chyba załamię!! Tyle czasu czekałam na ten zwiastun, a teraz nie chce chodzić! Na każdej możliwej stronie jest po prostu czarny ekran!
Zabiła, ale zapomniała o jednym . To jest Kapitan Jack Sparrow.
Świetne było:
Did no one came to save just because he missed me? i się jack(małpka) zgłasza :)
A widzieliście ten klip z filmu na Yahoo?
To jest piękne! Barbossa i Jack się na siebie wydzierają, o to kto ma rządzić na statku, a później Pintel się wydziera na nich obu x)
Najlepszy zwiastun jaki widziałam! Niesamowite napięcie, przeplecione humorem Jacka.. plus świetna muzyka. No... teraz tylko czekać na film!! ;]
peter212 jezus nie kalecz angielskiego az w takim stopniu, jak nie umiesz to nie pisz... :/
Dla fanów wersji oryginalnej(czyli wszystkich :)
TEKSTY JACKA:
Did no one come to save me just because they missed me? :D
Why should I sail with any of you? Four of you have tried to kill me in the past. One of you succeeded.
BARBOSA: There's not been a gathering like this in our lifetime! SPARROW: And I owe them all money..
NORRINGTON: You are mad! SPARROW: If I wasn't this probably wouldn't work.
Tak jeszcze wywnioskowałem sobie, że ten ostatni tekst to dla mnie ciekawe podsumowanie całej trylogii i jakby tekst skierowany do ludzi ktorzy ja krytykuja mowiac ze to "bzdury" jakby te filmy to miały byc filmy historyczne albo dokumentalne conajmniej...
A Wy jak myślicie? Pozdrawiam fanów Piratów.
Zwiastun jest po prostu świetny xD Już nie mogę się doczekać, chyba nie wytrzymam do premiery:P Jack Sparrow jak zwykle the best!!!:D
Ludzie, ja mam 17 lat a z nerwów prawie mi łzy leciały! Ten zwiastun jest.... no kurde, NIESAMOWITY! I ta walka na maszcie o skrzynię Davy'ego Jonesa....Nie no, piszemy petycję o premierę nie 25 maja, tylko 25 MARCA!!!
Pozdrawiam
Tak!!! Świetny pomysł z tą petycją, jestem absolutnie za xD Mogę się już nawet wpisać;) Pozdrofionka;P
Hehe ok, Becket, thx :)
Czy polska premiera ma byc wtedy kiedy światowa?!? czyli 25 maja??
ja juz widzialm zwiastun rano Swietny, boski, niesamowity, genialny...moglabym tak wymieniac bez konca! juz nie moge doczekac sie premiery na ktora obowiazkowo ide;P;D
juz nie moge doczekac sie filmu. Jack Sparrow!!!!!!!!!...... khem.... KAPITAN Jack Sparrow:)
Jak ściągnąć ten zwiastun na kompa? Nie mogę sobie poradzić. Pomoże mi ktoś? ;p
Zwiastun jest fantastyczny - ogląda się go niemal jak minifilm. Muzyka pewnie nie jest oryginalna z filmu, jak to bardzo często bywa w zwiastunach.
Wygląda na to, że trzecia część przebije dwie poprzednie, chociaż zarówno część I jak i część II miały swój klimat.
Zwiastun jest świetny, ale poczekajmy na film - nieraz już się zdarzało, że zwiastun był lepszy od filmu, bo zawierał same najciekawsze fragmenty. Oczywiście, w tym przypadku na pewno tak nie będzie! Ale ostudźmy emocje :) - lepiej nie nastawiać się na rewelacyjny film, bo rzeczywistość często nie dorównuje naszym wyobrażeniom. Nie dlatego, że rzeczywistość nie może nas zachwycić, ale dlatego, że wyobraźnia podsuwa nam to, o czym marzymy. A film jest tylko jeden - dla wszystkich.
Ekhem, jak ściągnąć zwiastun na dysk?
Jeżeli istnieje, to mogłabym prosić o dokładne wyjaśnienie? łącznie z opisem niezbędnych programów :)
Dzięki!
http://movies.yahoo.com/feature/piratesofthecaribbeanatworldsend.html;_ylt=Aqq_6 o5OuvQU_0Bg5ManTRRfVXcA
prosze to link do strony Yahoo w której macie zwiastun w HD
wybieracie sobie format i bierzecie zapisanie na dysku cała filozofia:D
Ale tam mi się HD zapisuje jako jakiś QTL i nie mam co z tym zrobić,
natomiast do innych muszę mieć pro, a pro nie mam.
Zwiastun jest amazing!!!!!!!! Widziałam go zaraz po 6. Od tej pory juz kilka razy:) Nie moge doczekac sie 25 maja!
Oooo....
Obejrzałam po angielsku. Teraz oglądam właśnie po polsu z napisami :]
Jakim cudem ja mam wytzrymać do maja?! ja też chce już film :D
a i jeszcze coś (co mi się podobało). po polsu (bo po angielsku nie zrozumialam, szcerze mówiać. napisy jednak dobra rzecz.)
Elizabeth: Nigdy by nam się nie udało.
Jack: Tak sobie powtarzaj kochanie. (i taki fajny uśmiech)
no i jeszcze pytanie Willa do Ezlizabeth czy za niego wyjdzie (w trakcie walki).
Ma nadzieje, ze nia dali najlepszych moentów do zwaistuna i czeka nas jeszcze jakas niespodzianka ;D
Zwiastun świetny... już sie nie moge doczekac filmu... muzyka do zwiastunu genialna... i ten tekst Jacka - "Did noone come to save me, just because they missed me??" :D... super :)
Ja widziałam godzinę po premierze - o szóstej xD Świetny, muzyka ta druga po prostu ach, tlyko nie wiadamo zbytnio o co chodzi w filmie... Ale i tak nie mogę doczekać się maja :D
mikesz nie pozwalaj sobie, lzy mialam w oczach, rece mi sie trzesly ogladajac ;)... ah to jest 'cos'...
zwiastun świetny a Barbossa tym śmiechem mnie po prostu zabił :D mam nadzieję że dobrze zakończy się ta trylogia ;]
Jeśli masz jakieś drgawki to chyba nic zdrowego? Poza tym to tylko film, nie ma co sobie szarpać nerwów bardziej, więc odradzam Ci oglądać zwiastuny :P
Drgawki miałam bo mi zimno było, a oczy łzawiły po rannym myciu nic wiecej, nie wiem czego się doszukujesz...
;)
To trzeba bylo tak od razu :}
Sposób w jaki sformułowałaś zdanie wskazywało bardziej jakobyś dostała tych dziwnych objawów w trakcie oglądania i wywołane były one zobaczeniem trailera :]
Buehehe
Moja wypowiedź miała w ten sposób jak najbardziej zabrzmieć, jej zadaniem było poniekąd spowodować owe drgawki u czytelnika tegoż posta ;)
Przykro mi ale się nie udało. Drgawek nie miałam, jedyne lekkie poirytowanie na twarzy ;) Ale trzeba próbować, w końcu się uda.
Mówiliście o ściąganiu zwiastunu ?? Pro ma tylko 11.9 mb i właśnie ściągam z eMula !! Zainteresowani QuickTime Pro niech piszą tu na tym temacie !!