Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399356
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

http://www.youtube.com/results?search_query=Final+scene+of+Pirates+of+The+Caribb ean%3A+At+worlds+End&session=B_5kW0o9cLuIk8yHlWqPKa1ST3eqJD3OLFXP82FKwanslWkU33z gJpBuXNdUiZXnqHfhTA6PATUuBCE3lTk6VL_oXBqUBYKoW2DS6p4IOWDs7HvCJeb8LHUkbQrXjcwx9P_ BHrGK-KHlkelcD8mecDpI_k5mE5q_W3dXdNZDhRAwG3jFCaW_tz3d7TWvfApHgCm_ExPXs1056kAHz6j wQqIGW_xfA6FB2F7Gd6XvjDu_k9cDVMjOyStUsFO1IrGT ale jak klikam zeby sie pokazalo.. nic nie ma.. wiec nie wiem.. poczekajcie jeszcze tydzien i bedzie tego wiecej.. a jesli ktos bedzie mial jeszce cos. prosze pisac.. chociaz co 3 temat jest o tym :) poozdr

ocenił(a) film na 8
Zabka_7

Eee to lipa. Ja to samo mam. A bardzo mi się ta scena podoba. Widziałam scene po napisach. Może mi ktoś powiedzieć czy to jest chłopiec czy dziewczynka. Bo jak dziś oglądałam w kinie to, to miałam zmienne uczucia;) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
Zabka_7

nawet nie klikajcie bo jak tam pisze, godzi to w prawa Disney'a więc jest pewnie nagrane w kinie

Seniorita

to dziwne jeszcze niedawno używałam tego linka i to prawda to była kinówka z komentarzami anglików w tle...

P.S. to był chłopiec ;)

ocenił(a) film na 10
Seniorita

Ja zdążyłam go obejrzeć i to prawda. Była nagrana w kinie i niezbyt dobra wersja :( Ale chociaż zobaczyłam! :D
Pozdrawiam.

Seniorita

To na pewno jest chłopiec, na bank.

A co do scenki końcowej. Wiadomo, że wszelkie tego typu materiały na YouTube są z nagrań nielegalnych, bo skąd?