Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Kto jeszcze oprócz mnie jest taki "dziwny" i "nienormalny", że jego ULUBIONĄ postacią NIE JEST Kapitan Jack Sparrow? :P

Dla mnie zawsze na pierwszym miejscu była i jest...małpka Barbossy :)

UmcBabe_CS

Jack to kobieta, prawda!

Nosi makijaż, chodzi jak jakaś panienka, wogóle jakiś zniewieściały. Gada, że Will eunuch, coś takie podejrzane. Czyżby sam nie miał nic w gaciach? A akcja z lunetą tez była jakas taka dwuznaczna xD

UmcBabe_CS

Ale i tak pannie Jacqeline Sparrow daleko do panny Elizabeth Swann...

UmcBabe_CS

Sparrow śmierdzi :D

Oficerka_Rumopijka_CS

ciągle pierdzi

UmcBabe_CS

i chleje ciągle rum!

UmcBabe_CS

BUM! BUM! BUM!

UmcBabe_CS

jaki wierszyk nam wyszedł xD

UmcBabe_CS

Nom :D :D

ocenił(a) film na 7
UmcBabe_CS

Malpka rzeczywiscie jest fenomenalna. Ma duzo fanow. Ciekawe czy odtworcy rozdaja autografy.

UmcBabe_CS

Ej, a pamiętata jak Elizabeth się żegnała z Jackiem w 3 części? Chciała go znowu pocałować czy co??

UmcBabe_CS

E tam...już pocałowac...chciała ją przytulić, znowu pani Jackie Sparrow została bohaterką no nie? A panna Sparrow jej nie przytuliła bo nie chciała żeby Lizzy jeszcze bardziej cierpiała. Jackie chciała żeby ich pożegnanie było jak najmniej czułe. Bo pewnie Lizzy jakby się przytuliła to by się popłakała, Jackie to samo, widac było, ze pani Sparrow chciało się płakac jak żegnała Lizzy. Ale wogóle to dupne zakonczenie Trylogii, zabili męża Liz czyli Willa Turnera i ona została sama, ej nie cierpię Willa ale chciałam żeby Liz była szczęsliwa!!!! Zbić scenarzystów!!! KILL!! KILL!! KILL!!!

UmcBabe_CS

To ja już wolałbym dupny happy end, pt. żyli długo i szczęśliwe a nie...Will zrobił jej dziecko i tyle :/

UmcBabe_CS

A pamiętasz jak na nastepny dzien rano po "ten tego" Willa i Lizzy, Will całował jej nogę i szedł "dalej" :D Już myślałam, ze mineta bedzie xD xD xD :D :D :D

UmcBabe_CS

Pewnie i by była ale Will zobaczył Latajacego Holendra no i nici z minety.

UmcBabe_CS

Boże jakie tematy xD No ale pewnie macie rację :D Mina Elizabeth jak Will szedł dalej mówi wszystko xD xD

UmcBabe_CS

No, a jak Will przestał 'iść dalej' bo zobaczył LH to na twarzy Liz było widać wielkie rozczarowanie :D :D :D

UmcBabe_CS

Pewnie Jacqeline Sparrow by jej zrobiła dobrze ha ha :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Oficerka_Rumopijka_CS

lol pewnie tak xD

ocenił(a) film na 6
UmcBabe_CS

Ja to wogóle nie rozumiem tego, jak wszyscy za Jackiem szaleja itp.Owszem lubie go ale u mnie zawsze na 1.miejscu jest Elizabeth:))
U mnie w domu to wszyscy sa fanami Jacka, doslownie wszyscy, rodzenstwo, nawet moja mama i ciotki, ktore na sile probuja sie odmlodzic...a jak im powiem ze najbardziej lubie Lizzy to sie smieja...i to jest wkurzajace wlasnie....

ocenił(a) film na 9
Mada_gringo

Nawet nie wiesz, jak doskonale Cię rozumiem. ;P Dla mnie zawsze na pierwszym miejscu był Will Turner, ale po obejrzeniu 3 części na pierwsze wylądowała Elizabeth. ;) Jack Sparrow zawsze mnie trochę irytował. Ale fakt faktem, bez niego Piratów by nie było... ^^

Arianne

Mnie Sparrow na dłuższą metę okropnie wkurza i jak zobaczyłam jak Elizabeth go tak jakby zabiła w 2 cz. to nawet nie wiecie jak ja się ucieszyłam wtedy :D :D :D miałam już dość tego pajaca xD xD xD

UmcBabe_CS

krejzi mariolkaCS a co w tym złego, ze Twoja mama i ciocie lubia PzK? Moja mama i ciotka tez uwielbiają PzK no i? No prawda, prawda, że jak one tak kochają i wywyzszają Jacka to jest faktycznie wkurzające no ale, ze lubią film to co...Ja nastolatką tez nie jestem i kocham "Piratów.." i nie wstydzę się tego, zawsze jak mi źle to oglądam PzK i juz mi jest lepiej. Ja uwielbiam dorosłe osoby, które potrafią sie zachowywac jak nastolatki i umieją robić głupie zarty, śmiac się z byle czego jakby były 16 latkami. Kocham takich ludzi, nienawidze gburów. No ale kazdy ma inne gusta. Przynajmniej się z takimi osobami można pośmiac, zawsze jest wesoło, a nie, ze zrzędzą, ze znowu w pracy coś nie tak, albo, ze dzieci nie dobre. Ja to chyba do usranej śmierci bedę fanką PzK xD Ale mi się prosze nie dziwić, ja zawsze byłam powalona :D :D :D :D Ostatnio z moja mamą i ciocią lałyśmy się na pistolety na wodę :D :D :D Cała nasza rodzinka jest taka zdrowo rąbnięta xD

UmcBabe_CS

No własnie, ja też już dawno jestem dorosła i uwielbiam "Piratów" i się tego nie wstydzę. Ale ja tez jestem zdowo pokrecona jak Pani Kapitan xD

UmcBabe_CS

Przedstawiam Wam jakże bardzo inteligentną wypowiedź pewnego użytkownika
"Piraci z Karaibów to filmik dla głupich nastolatek"
Aha, tylko, ze ja jestem facetem i dowodzik osobisty mam (19 latek).

UmcBabe_CS

Aha, czyli ja (25 lat), moja mama (53 lata) i mój tata (56 lat) jesteśmy jakimiś głupimi nastolatkami?? Fajnie wiedziec :P Ten kto to pisał ma pewnie zero wyobraźni i jest bardzo poważnym człowiekiem, który tylko liczy kasę i nie umie się usmiechnąć na żadnej komedii. Przeciez Piraci z Karaibów to jakby parodia tych wszystkich filmów o Piratach. Ja uwielbiam takie filmy. Ktoś moze oglądał Kung Pow Chow czy coś w tym stylu? :D :D Parodia filmów karate, ale się na tym uśmiałam razem z moją mamą i tata xD Xd

UmcBabe_CS

xD Czyli ja (20 lat), moja mama (43) i moja ciocia (37) to głupie nastolatki? No może faktycznie xD Zbyt normalne to nie jesteśmy :D :D Dzisiaj rano jak smacznie spałam to mnie mama wiadrem wody oblała. Może i smieszne ale mi do śmiechu nie było, dopiero teraz się śmieję z tego xD

ocenił(a) film na 6
femles_CS

Mi to akurat nie przeszkadza, ze one uwielbiaja PzK, a wrecz ciesze sie z tego ze mamy podobne zainteresowania:)) Tylko denerwuje mnie to, ze jak ja bardziej wole Elizabeth od Jacka, to one mnie wysmiały: "Co?! Przeciez Jack jest taki fajny,przystojny i wogóle" itp itd. To jest wkurzajace, no ale cóz to sie nazywa narzucanie komus swojego zdania...:P

Wow!Głupie nastolatki!Fajnie. :P

Mada_gringo

Jack wiecznie chleje, śmierdzi, wygląda jak jakiś ćpun, on mógłby zostać ikoną gejów :D Prawie na każdym kroku zachowuje się jak pajac, robi z siebie idiotę i wogóle to jakiś osioł. Sorry ale ja nie gustuję w takich postaciach. Ale nie moge powiedzieć (napisać:D), ze go nie lubię. Lubię go, bo pomimo tego, ze jest taki cwaniakowaty i udaje, ze zależy mu tylko i wyłacznie na własnym tyłku to dość szlachetny z niego człowiek (Przynajmniej tak jest w moim odczuciu). No i musze przyznać, ze chociaż Jack Sparrow to nie jest moja ulubiona postać to nie wyobrażam sobie PzK bez Kapitana Jacka Sparrowa. Ja najczęściej mówię na niego: Jack głupi pajac :D

UmcBabe_CS

Pani Kapitan napisała całą prawdę o Jacku ;) Podpisuję się pod tym!

UmcBabe_CS

No nie ładnie tak narzucać swoje zdanie. To tak jak ze dwa lata temu (chyba) moja znajoma narzucała żebym pokochała High School Musical :/ I wyzywała mnie od idiotek, że tego nie lubię...jak to się teraz mówi: żal.pl

femles_CS

Większość ludzi nie może zrozumieć, ze ktoś może mieć inny gust od nich.

UmcBabe_CS

Hej ;) Jestem tutaj nowa. I zgadnijcie jaki jest moj ulubiony film :D Piraci z Karaibów! xD

A już myślałam, ze to ja jedyna jestem jak to UmcBabe CS napisał "dziwna" i "nienormalna", ze Jack nie jest moją ulubioną postacią.

Szczerze? Nie przepadam za nim. Ale jak to napisała Pani Kapitan Irysek załogi CS nie wyobrażam sobie PzK bez Jacka Sparrowa.

Moja ulubiona postać to Elizabeth Swann! xD

Pozdrawiam!

freedom_CS

Widzę, że jest więcej takich osób, co woli Liz od Jacka :)
Jak dla mnie
1 miejsce - małpka Barbossy
2 miejsce - Elizabeth Swann
2 miejsce - papuga Cottona
4. Marty (za scenę w 3 części jak go tak fajnie odrzuca :D)
5. AnaMaria
6. Tia Dalma (ale tylko ta z 2 cz)
7. No i dopiero tutaj Jack Sparrow

Ahoj wszystkim!

UmcBabe_CS

Sorry, piszę jeszcze raz xD

1 miejsce - małpka Barbossy
2 miejsce - Elizabeth Swann
3 miejsce - papuga Cottona
4 miejsce - Marty (za scenę w 3 części jak go tak fajnie odrzuca :D)
5 miejsce - AnaMaria
6 miejsce - Tia Dalma (ale tylko ta z 2 cz)
7 miejsce - No i dopiero tutaj Jack Sparrow

UmcBabe_CS

Ja też lubię Tię Dalmę tylko w 2 części. W 3 części to mnie irytowała grrrr!

UmcBabe_CS

Wypowiedź pewnego użytkownika (pisownia oryginalna)

"widzisz ja elizabeth i jack do siebie pasują?? wróbel i łąbędź:D:D a will niech sie wypcha...jak można przez cały film tylko raz się zaśmiać i to pod wpływem jakiegoś czegoś (tego na wyspie co jacka zobaczył co mu coś wstrzykneli....)"
A ktoś odpisał
"Will Tokarz niech idzie do tokarki! Elizabeth i Jack rządzą!"

xD xD xD xD xD xD xD xD xD

ocenił(a) film na 7
femles_CS

Ja tam lubie Jacka, ale z innych postaci podobała mi się także Kalipso:)