Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399413
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Czy jesli nie oglądałem dwóch poprzednich części...bede wiedział o co chodzi w tej części.....bo chciałbym iść na to do kina :D:P

ocenił(a) film na 10
Prosiak

"NIE"

Nie wiem czemu ale prawie spadłam z krzesła:D:D:D:D

ocenił(a) film na 10
msgamgee

I o to chodziło

Darth_Carnage

Ja radziłabym jednak obejrzenie sobie dwóch poprzednich części (przynjamniej dwójki - Skrzyni Umarlaka).

ocenił(a) film na 7
Lindsey

aha....no dobra to musze od jakiegos kumpla pozyczyc dwie poprzednie...:D:D..dziex

Darth_Carnage

Nmzc ;] Życzę miłego oglądania ;) <za krótki>

ocenił(a) film na 8
Darth_Carnage

Na pewno dobrze byś się bawił. Ale radzę obejrzeć najpierw wcześniejsze części bo za dużo wątków łączy się w sensowną całość. Ciężko byłoby Tobie połapać się kto jest kim. Mimo że część trzecia jest rozwinięciem wątków z dwójki to koniecznie musisz obejrzeć pierwszą część aby poznać bohaterów.

ocenił(a) film na 7
Bartlett

strasznie szybko odpisujecie na załozony temat:D:P hehe...na niektórych forach tak nie ma:D:P

Darth_Carnage

Ja też radzilabym obejrzeć najpierw 2 poprzednie części, bo wątki powtarzają się, i trudno 'niewtajemniczonym' się polapać ;). Życzę miego piratowania!

ocenił(a) film na 9
Progresywna

No ale jeżeli nie ma czasu to wystarczy jak zobaczy "Skrzynkę Umarlaka" bo "klątwa..." to zamknięty fabularnie film jest i w zasadzie tylko bohaterowie łączą ją z kolejnymi częściami.

ocenił(a) film na 10
Darth_Carnage

Lepiej obejrzeć poprzednie części. A tu jest ich streszczenie (które dużo ci nie da, ale można się pośmiać): http://www.starz.com/features/bunnyclub/pirates/index.html

ocenił(a) film na 9
Darth_Carnage

Mnie kumpela zabiłaby wzrokiem w kinie, bo szeptem tłumaczyłam innej kto, gdzie i po co, więc radzę obejrzeć pozostałe filmy;)