Czy jesli nie oglądałem dwóch poprzednich części...bede wiedział o co chodzi w tej części.....bo chciałbym iść na to do kina :D:P
Ja radziłabym jednak obejrzenie sobie dwóch poprzednich części (przynjamniej dwójki - Skrzyni Umarlaka).
aha....no dobra to musze od jakiegos kumpla pozyczyc dwie poprzednie...:D:D..dziex
Na pewno dobrze byś się bawił. Ale radzę obejrzeć najpierw wcześniejsze części bo za dużo wątków łączy się w sensowną całość. Ciężko byłoby Tobie połapać się kto jest kim. Mimo że część trzecia jest rozwinięciem wątków z dwójki to koniecznie musisz obejrzeć pierwszą część aby poznać bohaterów.
strasznie szybko odpisujecie na załozony temat:D:P hehe...na niektórych forach tak nie ma:D:P
Ja też radzilabym obejrzeć najpierw 2 poprzednie części, bo wątki powtarzają się, i trudno 'niewtajemniczonym' się polapać ;). Życzę miego piratowania!
No ale jeżeli nie ma czasu to wystarczy jak zobaczy "Skrzynkę Umarlaka" bo "klątwa..." to zamknięty fabularnie film jest i w zasadzie tylko bohaterowie łączą ją z kolejnymi częściami.
Lepiej obejrzeć poprzednie części. A tu jest ich streszczenie (które dużo ci nie da, ale można się pośmiać): http://www.starz.com/features/bunnyclub/pirates/index.html