Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399369
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Która waszym zdaniem scena z Piratów 3 jest najlepsza? Moim zdaniem ta w której Jack mówi że ten pomocnik (nie pamiętam jak się nazywał) moze rzucic jego kapeluszem, a potem każe mu go przynieść zpowrotem XD genialne!!

ocenił(a) film na 10
Oll_

Spektakularna bitwa na końcu. Największa morska bitwa w historii :D I ta muza mmm kocham ten film ;)

użytkownik usunięty
lolop

Ta scena z kapeluszem, o której mówił Oll. (ten o którego ci chodzi to Gibbs) i jeszcze jak Pintel i Ragetti wystrzelili z armaty Jacka (małpę)

użytkownik usunięty

"Niech nikt sie nie rusza! Zgubiłem mózg" Buahahaha czaaaarny humor :P To co kocham :)

użytkownik usunięty

Tak. To też było świetne. W ogóle to świetna komedia przygodowa. nie mam pojęcia czemu tu jest tyle negatywnych komentarzy... :(

ocenił(a) film na 10

"Yyy a jak mamusia? " :>

ocenił(a) film na 10
Oll_

cały film jest dobryy..;] teksy Jacka wymiataja.Ale najbardziej mi sie podobala scena na Luku. Pierwsza scena ze statkiem pelnych Jackow...;) mmm...marzenie byc na takim statku :D

ocenił(a) film na 10
Oll_

jak Elizabeth podrywa do walki zaloge statku, i ta muzyka az plecy cierpną :)

ocenił(a) film na 10
baldi

Wiele ich było... :D m.in. O tym kapeluszu ... "Możesz rzucić mój kapelusz,a teraz po niego wróc... " :D , "Jam tam mamusia"... :D , I jak ten mały człowieczek-karzełek z załogi Jacka wystrzelił,to go do tyłu odrzuciło... :D Super!

ocenił(a) film na 10
Oll_

koniec filmu, Jack już siedzi na łódce i bierze busolę. igła się kręci i w końcu sie zatrzymuje... na rumie :P - no coś pięknego xD

ocenił(a) film na 10
Oll_

"jak tam mamusia?";d i moment jak po przewruceniu statku wszyscy do siebie celuja,Barbosa rozpoczyna grupowy smiech;d i po chwili" dobra wystarczy" i z powrotem do siebie celuja;] boskie. Sparrow oczywiscie pierwszy pociaga za spust hehe:p (pistolet nie wypala-proch sie zamoczył)

ocenił(a) film na 10
Oll_

najlepsza scena, według prosiaka, to ta, w którym pierwszy raz oglądamy Jacka a właściwie jego nos. Scema z nosem jest piękna ! No i jeszcze Jack liżacy krabo-kamień. mmm..