http://www.youtube.com/watch?v=5l-6TFTYST0
jak dla mnie mdła. O wiele ciekawszą parą był Davy i Calipso, szkoda, że twórcy nie byli konsekwentni i nie pociągnęli tego motywu do końca, li i jedynie zakończyli w bezsensowny sposób.
o wiele ciekawsza para MOGLIBY być Jack i Elizabeth :D hehehe
Scena bardzo romantyczna, wzruszająca może nie koniecznie .....ale bardzo fajna....
Za wzruszającą ewentualnie uważam ta PO NAPISACH KOŃCOWYCH...
buźka for all
Osobiście nie wyobrażam sobie pary Elizabeth+Jack. Jest absolutnie niemożliwa, takie zderzenie dwóch mocnych charakterów i osobowości.
A scena po napisach końcowych znośno-urocza, chociaż spodziewałam się czegoś mocniejszego C:
to o Jacku i Elizabeth to był akurat żart...też uważam że byłaby to mieszanka wybuchowa:P ale nie wykluczam tego ze do siebie pasują:P heheheh
Scena śliczna;) Zwłaszcza dzieki przecudownej muzyce w tle;) mimo wszystko taka nie Disney'owska:D ale i tak ją uwielbiam;)
http://youtube.com/watch?v=v8Q63A1C1gk&mode=related&search= tu jest ślubi Elizabeth i Willa jeśli już tak koniecznie mają być razem..
A ja uważam, że to jest najpiękniejsza i najsmutniejsza scena... w kinie aż mi łezki poleciały, a jak teraz to oglądam na youtube to mam aż łzy w oczach... heh...:( to taki smutne:(:( Najpiękniejsza para...
niom fajna ta scenka, ale mi najbardziej podoba sie ta w ktorej ojciec Elizabeth sie z nia zegna, a ona probuje go ratowac...tez bardzo smutne :(obie te sceny sa takie, ze achh...;p pozdro ;)
Kocham tą scenę! Ten zachód słońca, fale, muzyka, kolor piasku, palmy w oddali. Arcydzieło!!!
Do smutnych scen mozna dodac jeszcze scene po napisach,scene z ojcem Elizabeth i chwile smierci Willa
Rzeczywiście najpiękniejsza scena jaka mogła być;( A muzyka tutaj jest poprostu cudna;( Do scen najpiękniejszych mogę dodać jeszcze scene po napisach;( Też piękna i wzruszająca muzyka po napisach też był śliczna;) A do najśmieszniejszej sceny i najpiękniejszej mogę zaliczyć ślub Willa i Elizabeth;) Dzięki za podanie linku do tak pięknej sceny;( Poryczałam się;(