Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399413
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

http://www.youtube.com/watch?v=5l-6TFTYST0

ocenił(a) film na 7
anna_mound

jak dla mnie mdła. O wiele ciekawszą parą był Davy i Calipso, szkoda, że twórcy nie byli konsekwentni i nie pociągnęli tego motywu do końca, li i jedynie zakończyli w bezsensowny sposób.

anna_mound

o wiele ciekawsza para MOGLIBY być Jack i Elizabeth :D hehehe

Scena bardzo romantyczna, wzruszająca może nie koniecznie .....ale bardzo fajna....

Za wzruszającą ewentualnie uważam ta PO NAPISACH KOŃCOWYCH...
buźka for all

ocenił(a) film na 7
Cpt_Pchelka

Osobiście nie wyobrażam sobie pary Elizabeth+Jack. Jest absolutnie niemożliwa, takie zderzenie dwóch mocnych charakterów i osobowości.

A scena po napisach końcowych znośno-urocza, chociaż spodziewałam się czegoś mocniejszego C:

akvarko

to o Jacku i Elizabeth to był akurat żart...też uważam że byłaby to mieszanka wybuchowa:P ale nie wykluczam tego ze do siebie pasują:P heheheh

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

tu jestem tego samego zdania ;)
;-D hehehe

ocenił(a) film na 7
anna_mound

Scena mi się podoba XD

Ale najbardziej podoba mi się muzyka w niej użyta!

Kaori

Mi najbardziej podobała sie scena po napisach końcowych... :):):)

fikurek

Scena śliczna;) Zwłaszcza dzieki przecudownej muzyce w tle;) mimo wszystko taka nie Disney'owska:D ale i tak ją uwielbiam;)

ocenił(a) film na 10
anna_mound

http://youtube.com/watch?v=v8Q63A1C1gk&mode=related&search= tu jest ślubi Elizabeth i Willa jeśli już tak koniecznie mają być razem..

ocenił(a) film na 10
roxa04_2

A ja uważam, że to jest najpiękniejsza i najsmutniejsza scena... w kinie aż mi łezki poleciały, a jak teraz to oglądam na youtube to mam aż łzy w oczach... heh...:( to taki smutne:(:( Najpiękniejsza para...

ocenił(a) film na 8
carmen002

niom fajna ta scenka, ale mi najbardziej podoba sie ta w ktorej ojciec Elizabeth sie z nia zegna, a ona probuje go ratowac...tez bardzo smutne :(obie te sceny sa takie, ze achh...;p pozdro ;)

ocenił(a) film na 10
Dann

Kocham tą scenę! Ten zachód słońca, fale, muzyka, kolor piasku, palmy w oddali. Arcydzieło!!!

Kristofer

moim zdaniem smutny jest początek... jak zostaje powieszony ten chłopiec...

tashoo

Do smutnych scen mozna dodac jeszcze scene po napisach,scene z ojcem Elizabeth i chwile smierci Willa

ocenił(a) film na 8
Hermioneczka

Rzeczywiście najpiękniejsza scena jaka mogła być;( A muzyka tutaj jest poprostu cudna;( Do scen najpiękniejszych mogę dodać jeszcze scene po napisach;( Też piękna i wzruszająca muzyka po napisach też był śliczna;) A do najśmieszniejszej sceny i najpiękniejszej mogę zaliczyć ślub Willa i Elizabeth;) Dzięki za podanie linku do tak pięknej sceny;( Poryczałam się;(